Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

čia man pačiam toks klausimas iškilo. ženklinu ožkas ir pasižiūrėjus į ožkų veislių klasifikatorių štai, ką pamatau.

4qyq.jpg

Uploaded with ImageShack.us

jei jau latvijos vietinės ir boer rašo, kad jos yra pieninės, tai kas tuomet yra tos visos nuo viršaus?????

ir kur tuomet mėsinės???

Panašu klaida... bet tai duoda žemės ūkio informacijos ir kaimo verslo centras. visiška nesamonė.

Paskelbta

Taip,info.apie ožkas,klasifikatoriai,veterinarija ,naujų veislių įvežimas ir t.t. paskutiniu metu labai sparčiai mūsuose žengia įpriekį.Visko net nesuspėju sugaudyti.Gal pabandykim bendrom jėgom išsiaiškinti!

Paskelbta

O tai ar labai didelis skirtumas kad kamerūnas su olandų mine atskirose klasėse? Man tai jos vienodos :D . Va kad boeriai pieninėms priskirti , tai čia jau jumoras. Bet ir vėlgi , koks mums skirtumas? Gal jeigu kokios išmokos būtų , tada žinoma reikėtų išsiaiškinti. Va išmokas padarytų pieninėms , ir liktų už borto net zanenistai su savo garsiausia pasaulyje pienine veisle :lol::lol:

Dėl ožkų spalvų tai reikia tik prašymą VICam parašyti ir įves reikiamą spalvą. Paprasčiausia poreikio nėra , tai kam jiems papildomas darbas.

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Ten nerodo visos esamos bandos gyvulių , tik konkretų gyvulį gali pagal numerį patikrinti.

Simona , jūs norite išklotinės ? Ją man atrodo galima gauti tik turint priėjimą prie duomenų bazės. Man veterinaras retkarčiais 'patiekia' išklotinę pagal bandos numerį kai noriu pasitikrint ar tvarte ir veterinarijos dokumentuose tiek pat gyvulių :D

Paskelbta

Goglėj įrašykit GYVULIO DUOMENYS , ir pagal parduotų gyv. numeriukus po vieną susižinosit. Ten parodo paskutinio laikytojo pavardę. Jeigu pavardė ne jūsų , tai reiškia perrašytas :)

• po 3 mėnesių...
  • po 3 mėnesių...
  • po 6 mėnesių...
Paskelbta

sveiki. sakykite ,jeigu nusiperki  neregistruota ožkyte ,iš neregistruoto ūkio kaip savo ūkyje ja pasidaryti registruota? kitu ožku nera prie ko galetu prirasyti. nuo ko pradeti tvarkyti registracija?

Paskelbta

kas per babajus? kas gali čia versti?

ar galbūt kokias išmokas gaunat?

Babajus prisistate kad !nspektorius v  .m.t =isvezant is bandos butinai turi buti zenklinti . jis man ten ilga morala atskaite man beliko pripazinti kad kaltas :)

Paskelbta

kai buvau paskutinį kartą vet tarnyboje ir atnešiau registruoti pusmetines jaunikles - apšaukė, kad pasikeitė įstatymai ir dabar reikia per 7 dienas registruoti nuo įvykio. niekur nerandu pataisymo aprašyto. gal kas žinot?

Paskelbta

tai ,kad per septynias dienas reikia registruoti jei pirkai ar pardavei. o jei tavo ukyje atvestas prieauglis tai reikia per 6 menesius iregistruoti. katik klausiau vet. gydytojo niekas nepasikeite.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...