Jump to content

Lakavimas


algis123

Recommended Posts

Sveiki, pasigaminau laiptus is klijuotos pusies (zinau kad minksta) bet problema kita, pabandziau lakuoti (gerai kad atlikusi lentgali) tai kaip cia pasakius pakilo visos medienos rieves , lakavau laku vandens pagrindu su teptuku. Ka daryti, o buvau nuslifaves lygiai kaip stikla

Pirmiausia nusiramink:) Juk lakas vandens pagrindu, tiesiog mediena taip reaguoja i vandeni. Susveisk su 120nr svitriniu ir dar syk lakuok, tada dar pakartok. Gerai butu, jei galetum purkst, o ne tept. Laiptams pusis ne geriausias pasirinkimas, o lakas vandens pagrindu irgi nelabai cia tinka, bet jau kad taip atsitiko ... lakuok kokius 4 sykius turetu pavykt. Jei sugalvotum pirkt kita laka, ieskok parketinio, grindims, poliretaninio, jachtinio. Ne taip ekologiska ir smirdes kaip velnias kol isdzius, bet plevele bus rimta.

P.S. is pasitaisyk temos pavadinima :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiu už patarimus, bandysiu toliau dirbti, o laka naudoju vandens pagrindu bet skirtas laiptamas.

jevgenijaus patarimai labai teisingi. tik popierių paskutiniems šveitimams smulkesnį naudok. 120' pirmiems kartams. o tų kartų ir keturi ir šeši gali gautis. pats matysi. žodžiu nieko nesugadinai ir nesugadinsi;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...