Jump to content

Mtz 80 siurblio degimo nustatymas


Recommended Posts

Jei kuro siurblys nenuimtas , tai kuro rankenėlę nustatome į max. Po to nuo kuro siurblio nusukamas pirmo cilindro vamzdelis. Sukamas variklis raktu pagal l.rodyklę. Kai siurblyje pasirodo kuras iš smagračio gaubto išsukamas varžtas ir bandoma ikišti kitu galu. Jei varžtas įlenda degimas geras , jei ne reguliuojama. Pasukiname pirmyn atgal kol ilys pilnai varžtas. Po to atsukame degimo reguliavimo varžtus ir nuputus kurą sukame siurblį raktu kol vėl pasirodys kuras . varžtus susukame atgal į artimiausią skylę. Viską pakartojama dar kartą kad išvengti klaidos. Sekmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki o kaip T-40 KURO SIURBLIO REGULIAVIMAS VYKSTA??? IRGI NUSUKI VAMZDELY IR SUKI RAKTU VARIKLY IR Y KUR TOLIAU ZIURET???

viskas panašiai , tik ant priekinio škyvo yra kelios žymos - brukšneliai . Jie turi atsidurti prieš rodyklę esančia šalia škyvo. Sukant toliau užrašas BMT (viršutinis mirties taškas). Kaip žinai kuras turi pasirodyti prieš BMT t.y prie brukšnelių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 10 mėnesių...
  • po 5 metų...

Parasyta nei venias nei gegute,tiriausa nedaug ka ismanote apie degimo nustatyma Neraste  nei i kuria puse degimas ankstinamas nei i kuria puse velinamas nei kiek laipsiu turi buti stumoklis pries virsutini mirties taska ir kiek laipsniu atitinka tarpas tarpsiurblio skyluciu Tai viskas lygus nuliui  SEKMES

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...