voras Paskelbta Balandžio 1, 2007 Pranešti Paskelbta Balandžio 1, 2007 verta set ar ne, gal kas auginote? kas per padaras, ar labai inoringa veisle, kaip su alternarija?
Dariukas Paskelbta Balandžio 1, 2007 Pranešti Paskelbta Balandžio 1, 2007 verta set ar ne, gal kas auginote? kas per padaras, ar labai inoringa veisle, kaip su alternarija? pries pora metu buvom paseje, seip tai niekuom ji neissiskyre is kitu, man labiau jau koks landmarkas patinka
voras Paskelbta Balandžio 2, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 2, 2007 o man tai kaip tik tas landmarkas nieko ipatingo, nu reiks isbandyt siemet
K_Nerijus Paskelbta Balandžio 2, 2007 Pranešti Paskelbta Balandžio 2, 2007 o man tai kaip tik tas landmarkas nieko ipatingo, nu reiks isbandyt siemet Pagal dotnuviskius landmarkas derlingiausia 2006 metu veisle ir jei neturi nupirkes tai jau siemet ir neisbandysi nes pries dvi savaites visa uzsakyta buvo. Ar verta seti velyvesne rapsu veisle. pliusas didesnis derlius, minusai - ?
voras Paskelbta Balandžio 3, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 3, 2007 kalbejau su sakicku, tai landmarko kiek nori, taip, kad pasene duomenys..
Bulvinykas Paskelbta Balandžio 3, 2007 Pranešti Paskelbta Balandžio 3, 2007 kalbejau su sakicku, tai landmarko kiek nori, taip, kad pasene duomenys.. Kur jos galima nusipirkt?
voras Paskelbta Balandžio 3, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 3, 2007 dotnuvos projektai Darius Sakickas 861414313, bent jau siule man vietoje uralo, bet as siemet bandysiu visvien ural seti, gal pasiteisins
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti