Jump to content

Traktoriaus pirkimas tiesiai is japonijos


zaizda

Recommended Posts

Sveiki,

Galvojau pirkt traktoriu, poto lyg ir nereikia. Dabar vel reikia... Tai ziurineju tiesiai is japonijos. Tik Kad vienam prisipirkt visa konteineri baugu ir BRANGU. Japonijoje traktoriai mazdaug nuo 150 000 iki 550000 ju pinigu (kursas siai dienai apie 2.83 LT uz 100j) Konteinerio siuntimas apie 2000 dol. + muitas + PVM. Tiesa, traktoriai ten "pavarge" be kosmetikos. t.y. be lempu, kitas nevaziuojantis, tai su variklio gedimu- jie ten mazdaug pasako kas neveikia. Speju, atvyke pas mus jie apiplaunami ir sudedamos lemputes o tada kaina kaip uz nauja...

Tai mano mintis kooperuotis ir parsivaryt konteineri tu traktoriuku. Ar butu norinciu? Pakalbekim, padiskutuokim, paoustinekim ir nuspresim :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nusipirk ta traktoriu lietuvoje galva mažiau sopės.Nes iš patirties žinau kad kai pradėjom važinėti automobiliu i vokiečius tai pirmi du mėnesiai buvo sausi barščiai nuo pusmečio prekiaujant pasidarė jau smagiau.O tu išvis žadi pirkti po kol kas tik atvirukus ir mano supratimu gan brangius. reiktu pradžiai bent pora kartu nuvykti i ta šali susirasti partnerius bent tada galėsi jau pirkti internetu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš pats prieš prikdamas Lietuvoj domėjausi kainom Japonijoj ir skaičiavausi. Tai realiai jau galima siųstis netgi 2 traktoriukus, tai išeis tas pats kas Lietuvoj pirkti iš įmonių. 3 jau šiek tiek sutaupysi, bet čia labai grubūs skaičiavimai, neskaičiuojant kelionės nuo Klaipėdos ir traktoriuko paruošimo darbui. Muitai 3% jei gerai pamenu ir +PVM. Tai vid traktoriuko kaina 2500$ + siuntimas jei 2 = 3500$/vnt + mokesčiai = 11500Lt Bet nepamirškim, kad reiks užšaldyti pinigus kokiems 2 mėnesiams, nesi pilnai tikras dėl traktoriuko kokybės, laiko kiek tai užims įsakitant ir popierizmą Lietuvoj. Todėl pinigine išraiška gal ir sutaupysi siųsdamasis tik kelis traktoriukus, bet ir tai klausimas. Kitas klausimas gal nebent su didesnės galios traktoriukais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O kodel traktoriuka(japoniska)reika pirk tik Japonijoj :) ,cia geras makaronu kabinimas-mes vezam is Japonijos naudotus traktoriukus(prekibininku replikos),o apie Olandija,Europa pamirsot?Atstumai,netoli Japonijos yra savo,,negru,,kurie melai pirks naudota technika,o cia gabena i Marijos zeme,atstumas turbut 10-12 tukst km ir ,,mielai,, pardoda lietuvos ukininkams :icon-confused: .Atidirbo kazkoki laika technika,i naudotos technikos aikstele-perkama nauja-europeciu mentalitetas,o pas mus pirkom traktoriuka-tai visam gyvenimuj. :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nelabai gyvibinga tema, o kooperacijai tai tikrai 10m reiketu kolkas susikooperuotu.

Lietuvio mantilitetas gal ir pasikeistu greiciau, bet kad to daryti neleidzia pinigine.. Tai todel ir perka zmogus traktoriu visam gyvenimui. Ir dar kitu "nuglostyta". Pinigus tai isaldai- tai faktas. Bet ar pavyks juos atsiimti, ar pavyks ta antraji parduoti. Va, idomu kiek ju per metus nuperka lietuvoje?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...