AGROMAN Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Prieš 9 valandas, stapcius pranešimas: Kai perverti skarda kad kratikliai šiaudus mestų ne ant smulkintuvo, turi nuspaust daviklį ir nepypses tada pas mane nėra ten daviklio, tai smulkintuvas atsijungia diržą nuėmus, o kai jis nesisuka nemato apsukų ir kaukia
Edmundas66 Paskelbta Rugpjūčio 23, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 23, 2024 Sveiki, kokios nuomonės apie 2066 ir 2266 kombainą, planuojam atsinaujinti ir iškrito pigus variantas 2066, bet kiek žinau jie labai panašus, tai įdomu kaip jo remontas sudėtingas ar nelabai? Ir kaip su dalimis reikalai ar galima greitai gauti ir einamos ar deficitas jau?
bLiudas Paskelbta Rugpjūčio 23, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 23, 2024 Prieš 2 valandas, mantas12 pranešimas: Sveiki, kokios nuomonės apie šį kombainą, planuojam atsinaujinti ir iškrito pigus variantas, tai įdomu kaip jo remontas sudėtingas ar nelabai? Ir kaip su dalimis reikalai ar galima greitai gauti ir einamos ar deficitas jau? Šis sezonas buvo 11 pas mane su JD2266 kombainu. Kombainas pakankamai paprastas ir patikimas. Svarbiausias išūkis tai rasti tokį kombainą "gyvą", neuždrožtą, šūdarankių ne prichaltūrinta. Variklio valdymas pas jį be kompo, kuro sistema paprasta, kurio siurblio reguliavimas mechaninis, jokių EGR,DPF, SCR ir kitų nesamonių. Per 11 sezonų labai rimtų gedimų nepasitaikė, nei karto neprireikė serviso paslaugų. Su dalimis problemų nebuvo, viską ko reikėjo gaudavome iš JD atstovo, nemažai pozicijų JD laiko sandėlyje. Dalių kainos atskira tema, bet galimybė dalis javapjūtės metu paimti iš JD atstovo šeštadienį ir sekmadienį yra didelis privalumas, todėl Dojus agro įmonei pagarba už tai. Tiesa esu susidūręs, kad kai kurių dalių pozicijų JD kompanija nebesiūlė, buvo nutraukę jų gamybą, bet išsivertėme tuo atveju kitais būdais, bet čia gal labiau išimtis buvo. Norėtusi jau atsinaujinti, bet nematau į ką jį pakeisti, nes pagal našuma sekantys WTS ir W serijos kobainai, jo beveik nelenkia, nes pagaminti ant jo bazės. Edmundas66 and M&M 2
Edmundas66 Paskelbta Rugpjūčio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2024 On 2024-08-23 at 08:32, bLiudas pranešimas: Šis sezonas buvo 11 pas mane su JD2266 kombainu. Kombainas pakankamai paprastas ir patikimas. Svarbiausias išūkis tai rasti tokį kombainą "gyvą", neuždrožtą, šūdarankių ne prichaltūrinta. Variklio valdymas pas jį be kompo, kuro sistema paprasta, kurio siurblio reguliavimas mechaninis, jokių EGR,DPF, SCR ir kitų nesamonių. Per 11 sezonų labai rimtų gedimų nepasitaikė, nei karto neprireikė serviso paslaugų. Su dalimis problemų nebuvo, viską ko reikėjo gaudavome iš JD atstovo, nemažai pozicijų JD laiko sandėlyje. Dalių kainos atskira tema, bet galimybė dalis javapjūtės metu paimti iš JD atstovo šeštadienį ir sekmadienį yra didelis privalumas, todėl Dojus agro įmonei pagarba už tai. Tiesa esu susidūręs, kad kai kurių dalių pozicijų JD kompanija nebesiūlė, buvo nutraukę jų gamybą, bet išsivertėme tuo atveju kitais būdais, bet čia gal labiau išimtis buvo. Norėtusi jau atsinaujinti, bet nematau į ką jį pakeisti, nes pagal našuma sekantys WTS ir W serijos kobainai, jo beveik nelenkia, nes pagaminti ant jo bazės. O 2066 nuo 2266 turbūt dalys ir kokybė nelabai kuo skirsis? nes girdėjau, kad viskas tas pats, tik 2066 senesni ėjo iki 1997, o 2266 nuo 1997 iki 2001 jau ėjo
bLiudas Paskelbta Rugpjūčio 27, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2024 On 2024-08-26 at 11:50, mantas12 pranešimas: O 2066 nuo 2266 turbūt dalys ir kokybė nelabai kuo skirsis? nes girdėjau, kad viskas tas pats, tik 2066 senesni ėjo iki 1997, o 2266 nuo 1997 iki 2001 jau ėjo Labai kažkokių esminių skirtumų tarp jų nėra, 2266 lyginant su pirmtaku turi tam tikrų smulkių patobulinimų, galingesnis variklis, pralaidumas tas pats. Kokybė tuo metų gamintų kombainų JD buvo gera, nei vienos dalies neradau jame made in China. Visai kitas klausymas kiek šendien dienai jie pradirbę ir kaip buvo prižiūrėti. Svarbu nenusipirkti lavoną, nes bus daug vargo ir išlaidų. kuodisd 1
Tratinas Paskelbta Liepos 12, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 12, 2025 On 2021-02-07 at 16:39, stapcius pranešimas: Nasumo pilnai ivardint negaliu nes pernai kolkas beveik viska veziau nuo kombaino parduot, tai principe neturejau dienos kad kombainas pjautu be sustojimu per diena. Bet 100t prie vidutinio derliaus tikrai padarys per diena. Beje pas mane 4.9 m kederis, bet optimalu jam 5.5 butu, tada našumą maximalu pavyktų pasiekt. Buvo viens guoliukas pastriges ir ant pacio galo pjaunant grikius nusuko pjaunamos reverso šlicus. Šiaip all in all kaip ir patenkintas. Beje dar reikes žiūrėt kažkas yra, kad aštriai paleidžia kuliamą. Gal galit pasidalinti kokia bėda buvo, kad kuliamoji aštriai pasileisdavo?
stapcius Paskelbta Liepos 12, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 12, 2025 prieš valandą, Tratinas pranešimas: Gal galit pasidalinti kokia bėda buvo, kad kuliamoji aštriai pasileisdavo? Sveikas, hidroakumuliatorių naują įdėjom, pravalem elektromagnetus tai švelniau paleidžia, bet ne taip kaip su mechanine rankena. Zodziu taip turetų būt ko gero Tratinas 1
Tratinas Paskelbta Liepos 12, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 12, 2025 prieš 36 minutes , stapcius pranešimas: Sveikas, hidroakumuliatorių naują įdėjom, pravalem elektromagnetus tai švelniau paleidžia, bet ne taip kaip su mechanine rankena. Zodziu taip turetų būt ko gero O cilindriukas vienodai leidžiasi? Ar su tokiom pauzelėm? Gal kartais atkreipėte dėmesį į tai. Nes kiek stebėjom procesą, tai taip įdomiai pritraukia jis, ant galo taip įtrenkia, gan skaudžiai. Būna net atmuša atgal ir išsijungia
stapcius Paskelbta Liepos 12, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 12, 2025 prieš 23 minutes , Tratinas pranešimas: O cilindriukas vienodai leidžiasi? Ar su tokiom pauzelėm? Gal kartais atkreipėte dėmesį į tai. Nes kiek stebėjom procesą, tai taip įdomiai pritraukia jis, ant galo taip įtrenkia, gan skaudžiai. Būna net atmuša atgal ir išsijungia Rytoj paleisim kombainą tai atkreipsim dėmesį. Dar pastebejom kad ant 1500 variklio apsukų gražiausiai įjungia. Tratinas 1
Tratinas Paskelbta Liepos 12, 2025 Pranešti Paskelbta Liepos 12, 2025 prieš 32 minutes , stapcius pranešimas: Rytoj paleisim kombainą tai atkreipsim dėmesį. Dar pastebejom kad ant 1500 variklio apsukų gražiausiai įjungia. Jei kas raštelk, kaip ten sekėsi tau. Dėkoju! stapcius 1
AGROMAN Paskelbta Liepos 2 Pranešti Paskelbta Liepos 2 Gal kas turėjote bėdų su kondicionierium, kai padirbęs nebešaldo tinkamai, neįsijungia. Ir pavyko sutvarkyt.
manttys Paskelbta Liepos 3 Pranešti Paskelbta Liepos 3 Prieš 9 valandas, AGROMAN pranešimas: Gal kas turėjote bėdų su kondicionierium, kai padirbęs nebešaldo tinkamai, neįsijungia. Ir pavyko sutvarkyt. Man taip yra buve kai per daug freono pripyle ir susidarydavo sistemoje virslegis
AGROMAN Paskelbta Liepos 3 Pranešti Paskelbta Liepos 3 prieš 22 minutes , manttys pranešimas: Man taip yra buve kai per daug freono pripyle ir susidarydavo sistemoje virslegis Keletą metų veikė be problemų, ir skydelyje snaigutė žibėdavo, su metais ji vis rečiau žibėdavo, o šaldymo intensyvumas mažėdavo. Išsiėmiau jungtukus, kažko blogo nematau.
Koldunas Paskelbta Liepos 3 Pranešti Paskelbta Liepos 3 Kaip tie 22** kombainai? Dairomes kazko panasaus, i ka atkreipt demesi perkant? Ar geriau ieskotis wts9640? kulimo apie 250ha, biudzetas iki 40k
AGROMAN Paskelbta Liepos 3 Pranešti Paskelbta Liepos 3 Manau visi jie geri, o kuo naujesnis tuo geresnis manau. Skonio reikalas.
Koldunas Paskelbta Liepos 3 Pranešti Paskelbta Liepos 3 O tie wts neturi kazkokiu specifiniu problemu su elektra?
viktorass Paskelbta Liepos 3 Pranešti Paskelbta Liepos 3 Prieš 2 valandas, AGROMAN pranešimas: Keletą metų veikė be problemų, ir skydelyje snaigutė žibėdavo, su metais ji vis rečiau žibėdavo, o šaldymo intensyvumas mažėdavo. Išsiėmiau jungtukus, kažko blogo nematau. pabandyk pasiskambinti 0682 08555, remontuoja zemes ukio technikos kondicionierius ir ne tik kondicionierius, gal ka patars AGROMAN 1
dariius 30 Paskelbta Liepos 3 Pranešti Paskelbta Liepos 3 Prieš 4 valandas, AGROMAN pranešimas: Manau visi jie geri, o kuo naujesnis tuo geresnis manau. Skonio reikalas. Manau pagrindinis kriterijus turi but ne metai, o kombaino stovis matau is aplinkiniu kokius lauzus pardavineja, tai tokiems kombainams triperis skambetu kaip komplimentas remai virinti, per paslaugas damusti, o skelbimuose raso gero stovio, darbui paruosti
Koldunas Paskelbta Liepos 20 Pranešti Paskelbta Liepos 20 Sveiki gal kas dirbat su 2*** serijos kombainais ir galit paaiskinkt kaip kederio kopijavima nusistatyt? ir dar klausimas ar normalu kad nuemus gaza dirba 1200aps/min. 2264 kombainas
AGROMAN Paskelbta Liepos 20 Pranešti Paskelbta Liepos 20 Jei išsaiškinsi parašyk, man ir nepavyksta. Hidro akumai tvarkingi?
Koldunas Paskelbta Liepos 20 Pranešti Paskelbta Liepos 20 as net nezinau kaip ijungt nes patraukus uz kederio tu kopijavimo juostu niekas nejuda, 825x pjaunama pas mane, turetu jinai kilt/pasiverst kazkaip
AGROMAN Paskelbta Liepos 20 Pranešti Paskelbta Liepos 20 Prieš 2 valandas, Koldunas pranešimas: as net nezinau kaip ijungt nes patraukus uz kederio tu kopijavimo juostu niekas nejuda, 825x pjaunama pas mane, turetu jinai kilt/pasiverst kazkaip pas mane 816 valdomas elektriniais davikliais
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti