Jump to content

problema su yanmar 1300d


tomas565

Recommended Posts

sveiki japoniuku turetojei turiu toky klausima mano yanmar 1300d kurent ryte salta uzsikure toks jausmas tik vienas cilindras stiprokai sukalena ir poto jau dirba abu cilidrai gerai poto vel uzgesinus ir kurent viskas gerai ma as manau kad turetu kurtis ir dirbti abu cilidrai tikrinom purkstukus stende tai purske grazei gal turi kas kokiu minciu dekingas visiem uz patarimus tiesa mano tas traktoriuksas 2 cilidru

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip kaitinimo žvakės, dirba abi ? Nes jei ne tai vienas cilindras kuriamas šaltas ir priverstinai todėl normalu kad kurį laiką barška, po to kaip rašai kuresi gerai tai įtarimas žvakės. Kaip žinia japoniukams prieš kuriant yra būtinas pakaitinimas net ir vasarą po ilgesnio stovėjimo.

Mano yanman 1300 senesnio modelio , tai iš vis nėra pakaitinimo žvakių. Ant kolektoriaus iš oro filtro yra aklė, vietoj kurios galima prisukti žibalu kūrenamą žvakę. Litechnijoje už žvakę prašo apie 80litų. Žiemą paprasčiau panaudoti eterį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano kubota ir pagyvenus 87 metų laidos, bet pakaitinimas yra, be pakaitinimo ilgai reik brūžint starteriu kol užsiveda, o pakaitinus iš vieno apsukimo kuriasi.Žvakes galima nupirkt ir auto dalių parduotuvėj už normalesnę kainą, Litechnija tegul dūsta su savo kainom ir aptarnavimu.

Na kas liečia yanmar 1300d tai yutubėj teko matyt kad prieš kurdami kaitina, reiškia žvakės turėtų būti,o jei nėra, ar jos nenumatytos tam modeliui tai kaip žinia šaltas dyzeliukas ir turi pbraškėt tai normalu.

Dar patarimas, dviejų cilindrų dyz. varikliai nemėgsta lėtų apsukų, pasekmė veleno lūžimas, tad laisvoj eigoj geriau laikyti truputį didesnes apsukas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na kai atsils orai ziuresiu kaip ten su tom pakaitinimo zvakem bet tai dedant zvakes reike ir rele deti kazkoke ? na mano tas traktoriukas gerai kuresi bet tik kad tas jo uzsikurimas uzsikure ant vieno cilindro sukalena ir poto pradeda jau antras dirbti kaip manot siurblys gal jau pavargo ar degima reike ziuret?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 9 mėnesių...

Kolektoriuje jeigu yra vieta pakaitinimo zvakei tai ji buna tokia kaip dt20 tik perpus mazesne. pas mane ym1601d tai ji stovi kolektoriuje su kuro padavimo zarnele. reliu jokiu nera, vienas laidas ( + ) ateina ir vsio. manau eitu pritaikyti masinine tik reikia kad ant jos kuro patektu pries uzvedima.. kitaip jokio efekto nebus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...