Jump to content

RimantasB

Nariai
  • Pranešimai

    50
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario RimantasB paskelbtas turinys

  1. O koks traktoriukų provėžos plotis, kuris geriau tinka bulvėms vagoti? Jeigu tektų provėžą platinti, geriau pirkti su vairo stiprintuvu.
  2. Labai įdomu, kur tamsta tokį nesutvarkytą traktoriuką pirkai? Mano kaimynas nusipirkęs traktoriuką iš Litechnijos irgi rado vieną traukę išklerusią, tai nuvežė atgal į firmą, ir sutvarkė. O aš tik namuose pastebėjau, kad viena priekinė padanga iš vidinės pusės labai jau suaižėjusi , nuvažiavau į Liechniją, gavau naują.
  3. RimantasB

    Vynuogės

    Kokias vynuogių veisles šaknydinate?
  4. Pradžioje pasidomėk "Magrase",jeigu ten nerasi, jie iš "Gringraso" atvež tinkamą. "Magrasas" randasi Kaunas-Vilnius autostradoje, dešinėje pusėje nedavažiavus sudegusio "Bajorkiemio"
  5. RimantasB

    Vynuogės

    Gyvenu 40km. nuo Kauno, bet vynuogių sodinukus pardavinėju tik pavasarį. Pavasarį sodinukų galima užsisakyti elektroninėje parduotuvėje, atveža į namus, tik kaina didesnė. Vynuogės pavadinimas "Preobraženije". http://www.vynuoges.lt/
  6. RimantasB

    Vynuogės

    Taip, vynuoges galima sodinti rudenį ir pavasarį. Štai viena iš gerų Krainovo vynuogių veislių.
  7. RimantasB

    Vynuogės

    Arkadija ir Lora yra šiek tiek vėlyvesnės, ne visada spėja gerai sunokti. O visos kitos tikrai bus prinokusios ir saldžios.
  8. RimantasB

    Vynuogės

    Dar turiu parduoti šių vynuogių veislių sodinukų: Liepsna, Jadvyga, Širvinta, Supaga, Geltonoji, Gailiūno Šasla, Osella, Arkadija, Lora ir KM-342
  9. Aš tai atsukęs veržlę ištraukiau varžtą ,kuris laiko variklio rėmą ant priekinio tilto. Dar atjungiau vairo traukę ant priekinio rato. Priekyje už rėmo užkabinau "gervę" ir po truputį kėliau kol pavyko ištraukti karterį.
  10. Mano yanman 1300 senesnio modelio , tai iš vis nėra pakaitinimo žvakių. Ant kolektoriaus iš oro filtro yra aklė, vietoj kurios galima prisukti žibalu kūrenamą žvakę. Litechnijoje už žvakę prašo apie 80litų. Žiemą paprasčiau panaudoti eterį.
  11. RimantasB

    Vynuogės

    Šiemet ,kad ir vėliau pradėjo nokti vynuogės. Jau beveik sunoko Osella ir Aliošenkin, o KM-342 pilnai sunoko. .. O Liesna irgi jau baigia sunokti.
  12. RimantasB

    Vynuogės

    Kol kas visą produkciją suvartojam patys, gal kai pasistatysiu šiltnamį, bus galima kažkiek parduoti
  13. RimantasB

    Vynuogės

    Auginu daugiausiai desertines vynuogių veisles , bet turiu ir keletą vyninių veislių . Turiu virš 50-ies vynuogių veislių , skaičius keičiasi , nes rudenį nepatikusias iškasu , o pavasarį sodinu kitas
  14. http://www.auksarankiai.lt/vienvage_bul ... ji-c36-i81
  15. Tai kaip ten gavosi su ta vynuoge, ar užaugo šaknys , gal ir uogų teko paragauti?
  16. Pigiausia būtų pasidaryti pačiam, kaip pasidarė mano kaimynas. Iš Lietuvoje prekiaujančių dėvėta žemės ūkio technika pardavėjų nusipirko bulviasodės ratus , plūgelius ,kaušelius, dantračius, pačiam beliko pasidaryti tik bunkerį
  17. Aš tavo vietoj nuvažiuočiau pas lenkus ir nusipirkčiau pigiau
  18. O kam tas žmogus gale stovi be darbo , nes bulvių į bunkerį tai nepripylei Aš su savo sodinama susitvarkau vienas
  19. Taigi nusiimk savo traktoriaus vieną ratą ir pasimatuok atstumus , nes kitų traktorių ratai gali skirtis O brėžinį pasidaryti , kaip du pirštus ap.......
  20. Mano vieno korpuso plūgas irgi automatiškai nesusireguliuoja , bet pasukinėju vieną , kitą traukę ir viskas okei , aria puikiai Plūgą susikonstravau pats , panaudojęs seną arklinį plūgą.
  21. Taigi , stebūklų ir nebuvo , buvo gedimas toje pusėje , kur purkštukas purškė normaliai.Išėmus plunžerių gilzes , pastebėjau ,kad vienos gilzės varinė tarpinė yra tokio pat diametro kaip ir gilzė todėl gražiai įsikiša į ištekintą įdubimą korpuse . O kitoje pusėje varinė tarpinė 1mm platesnė ir remiasi į korpuso nelygumus. Su žirklutėmis susiaurinau tarpinukę ir viskas gražiai susidėjo. Tą kiaulystę su tarpine tikriausiai padarė "Oro srauto" meistrai , nes jie paskutiniai ten krapštėsi, pametė tarpinę ir įdėjo kitą -platesnę. Dėkoju visiems padėjusiems savo gerais protingais patarimais AČIŲ.
  22. Taigi siurblys visas išardytas , detalės nuplautos , beliko sukišti jas ten , kur joms priklauso būti.
  23. Apie šitą bandymą aš jau rašiau penktadienį Purkštukai tikrai geri , aš juos kaitaliojau vietomis ir kai tik pradedi sukti variklį, dvigubai dažniau purškia iš to pačio vamzdelio Rytoj reiks patikrinti siurblio vožtuvėlius . Jeigu jie ten yra , galima bus juos sukeisti vietomis ir bus aišku ar jie kalti
×
×
  • Create New...