Jump to content

Valdaz

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Valdaz

  • Gimtadienis 06/01/1967

Miestas

  • Miestas
    Alytus

Valdaz pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Valdaz

    Bulvės.

    Rekomenduoju Bellarosa, sakyčiau gan tiksliai atitinka jūsų minėtus lūkesčius tik suyra tai nelabai, bet kam reik suyrančių juk galima miltų pasipilt, o jei rimtai tai tikrai produktyvi, skani, nereikli, vidutinio ankstyvumo veislė. ,,ŠAKA''- berods turi.
  2. Mano kubota ir pagyvenus 87 metų laidos, bet pakaitinimas yra, be pakaitinimo ilgai reik brūžint starteriu kol užsiveda, o pakaitinus iš vieno apsukimo kuriasi.Žvakes galima nupirkt ir auto dalių parduotuvėj už normalesnę kainą, Litechnija tegul dūsta su savo kainom ir aptarnavimu. Na kas liečia yanmar 1300d tai yutubėj teko matyt kad prieš kurdami kaitina, reiškia žvakės turėtų būti,o jei nėra, ar jos nenumatytos tam modeliui tai kaip žinia šaltas dyzeliukas ir turi pbraškėt tai normalu. Dar patarimas, dviejų cilindrų dyz. varikliai nemėgsta lėtų apsukų, pasekmė veleno lūžimas, tad laisvoj eigoj geriau laikyti truputį didesnes apsukas.
  3. O kaip kaitinimo žvakės, dirba abi ? Nes jei ne tai vienas cilindras kuriamas šaltas ir priverstinai todėl normalu kad kurį laiką barška, po to kaip rašai kuresi gerai tai įtarimas žvakės. Kaip žinia japoniukams prieš kuriant yra būtinas pakaitinimas net ir vasarą po ilgesnio stovėjimo.
  4. Jo kol kas aš taip ir sodinu, tačiau užknisa užvertimas, labai sunku išsilaikyt ant vagų, tad gaunasi dienos ilginimas todėl noriu tą sodinamukę įsigyt ir sau nervus patausot.
  5. Na vienos vagos tai turi laisvai vežt, o kaip sakai dviejų vagų kaupiku vagoji tai čia jau trys korpusai plūgelių, nors tokiai galiai labai normalus padargas, nes pvz. kaimyno Vladimerecas visai normaliai traukia penkis korpusus.
  6. Nu žiūrėsim ir kantriai domėsiuos, jei teks palanki proga gal teks apsilankyt Lenkijoje su pažystamais stambesniais ūkininkais, kai jie vyks kokio nors padargo. Vienas praeitą pavasarį pirko dvivagę, tai mokėjo 1200 Lt. ir šiaip visus padargus susipirkinėja ten po trputį nes kainos ryškiai mažesnės, kiek girdėjau žmonės net trašas perka Lenkijoj irgi kaina daug mažesnė. Žodžiu nedega, ne šiemet tai vėliau, bet aš tokią sodinamą vistiek įsigysiu.
  7. Nu vienvagės tai aš čia nerandu, kalba reikalinga ne paieškai, o nuvažiavus į vietą susikalbėt arba telefonu.
  8. Internete jų kažkodėl nereklamuoja, turbūt kad nėra paklausi prekė, Lenkai gauna gerą ES paramą tai jie dirba rimtais agregatais. Manau būtų geriausia, mokant kalbą pasiskambint tiesiai į AKPIL firmą ir viskas būtų aišku, ir kaina ir prekybos taškai. Tada galima būtų palygint su lietuviškom kainom ir ar verta klaidžiot po Lenkiją.
  9. Įdomu kaip ieškojai, ar konkrečiai Lenkijoj, ar internetu? Aš žiūrėjau AKPIL svetainėje tai tikrai tokių neradau, ten tik dvivagės. Bet tai iš kur ima litechnija, margučiai ar kretagro ant jų taip pat yra AKPIL logotipas, tai reiškia Lenkai gamina. Manau kas gerai žino prekybos taškus žemės ūkio technika ir moka lenkiškai nesunkiai surastų.
  10. Nu greitis tai tragiškas, o ir buksuoja. Ten iseki 17 ag kažkoks, tai 15 ag, toks kaip mano tai išvis užsikastų turbūt. Šį vaizdelį mačiau jau senokai ir greitis nėra toks jau tragiškas, nepalakstysi bulves sodindamas, kadangi dirbi ne laikui, o kokybei. Nemanau kad labai sunku traukt, turėtų būti panašus apkrovimas kaip ir vagojant, tačiau buksuoti gali kaip šiam vaizdelyje nes matosi, per daug išilginta traukė ir sodinama stovi suversta ant kaupikų ir dar manau kad būtų daug lengviau traukt jei būtų paruoštos vagos. Tad nesodinant hektarų sau iš lėto galima dirbt, vis geriau nei su arkliu. Mane domina tik už kokią mažiausią kainą įmanoma nupirkt tokią sodinamą, klausimas? kas pirkot ką nors iš Kretagro , kiek ima už pristatymą?
  11. Sveiki - Patarkit! Domina bulvių sodinama 1 vagos gal kas naudojat, jei galit parašykit atsiliepimą apie šį padargą. Ir dar gal teko domėtis kokia jos kaina Lenkijoj, šiaip Akpil nete rodo tik dvivagės kainas. Lietuvoj normaliausia kaina Kretingoje, įdomu ar jie veža į vietą ir kiek ta paslauga kainuoja?, nes Litechnija su Margučiais dėl kainų jau išprotėję!
  12. Valdaz

    TEPALAI

    Visiškai sutinku su pateikta info, mano Kubotai irgi eina tokie tepalai, tik solidolas čia nekaip skamba. Variklio filtras toks pat kai ir kaikurių japoniškų mašinų, o tepalą galiu parekomenduot KUTTENKEULER GmBH GALAXIS DIESELSEMI SYNTHETIC DIESEL 10W40 tai rimta vokiečių firma, gamina ir alyvas traktoriams, tačiau aš naudoju būtent šį tepalą jau eilę metų ir savo auto ir traktoriukui.
  13. Pas mane skardiniai muštukai AGMA95, kiek žinau tai muštukai geriau nei y forma, kadangi jie daug švariau nupjauna, o pro y tarpą lieka barzdelė. Ir dar žinau, kad AGMA 95 ir 115 tikrai eina su skardiniais muštukais, o y forma arba lieti muštukai, dedami į didesnio pločio AGMA žoliapjoves. Jei įdomu tai tie skardiniai muštukai kainuoja Litechnijoi 14lt. o Lytagroj 5-6 lt.
  14. Sveiki Gal jau ir pavėluotai, bet patarimas toks: Peilių aukštis reguliuojasi ne tik galiniu volu, bet ir išilgine trauke, ją ilgindamas sukelsi peliukus kiek reikia, jeigu pirkai AGMA naują tai turėjai gaut instrukciją, o ten labai aiškiai aprašyta muštukų aukščio reguliavimas. Turiu tkią žoliapjovę ir manau kaina atitinka kokybę, pjaunu žolę sode be problemų bulvienojai irgi dorojasi neblogai,tik aišku čia jau reik aukšty laikyti hidraulu ir dar šis aparatas smarkiai apkrauna darbinį tad reik geriau atkreipt dėmesy į plotį ir traktoriuko AG.
×
×
  • Create New...