Jump to content

Agrifac Condor ClearancePlus savaeigis purkštuvas


Recommended Posts

Pasidomėjau savaeigiais purkštuvais. Mane labiausiai domina prošvaista, nes nematau prasmės pirkti savaeigi purkštuvą su 110cm prošvaista. Šis modelis nuo žemės pakyla iki 2 metrų.

Ar kas nors yra dirbęs su Agrifac savaeigiais purkštuvais? Norėtųsi komentarų.

damman, challenger irgi pakyla :) kam Tau tokios prošvaistos? kukurūzam?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Rapsams. Žinoma 2m. prošvaista jiems nereikalinga, tačiau 1,50 m. pats tas. Daugiausiai gamintojai siūlo 1,1 ar 1,2m. prošvaistas. Na Šiek tiek mažai ir žinant kad savaeigis purkštuvas kainuoja iš ties daug norisi kuo geresnio varianto.

Jei rimtai pradėsi domėtis kainomis, tai sužinosi, kad tie kurie kilnojasi ir automatiškai keičia pločius, kainuoja nebe labai daug, o įspūdingai daug :) priklausomai nuo to kiek augini viskas kitaip skaičiuojasi...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Payzdziui is patirties: tos pacios specifikacijos Agrifac yra žymiai pigesnis ir bent pora tonu lengvesnis už challenger rogator 655. Pardavimo brosiurose nurodytas svoris labai netikslus, ir nekalbu apie pora šimtu kilogramų. Kaiminysteje važinėja pernai pavasarį atriedejes 32m sparnais, dideliu bėdų neturėjo, kazkas su sparnu pakabinimu atsitiko po poros savaičių.

Pats vairuoju ir remontuoju challenger rogator 655 su 36m sparnais nuo pat naujo, geguže bus 2metai. Šios serijos purkstuvus pažįstu tikrai gerai, nors dirbau su chafer, kadaise zavejausi househam... Bateman..

Prosvaiste reguliuojasi irgi, kas be ko. Anksciau purskiau su 90cm prosvaiste, dabar nuo 70 iki 120cm. Purskiasi tikrai neblogai, vasara važinėju su 480 pločio padangom, rudeni 710cm.

Kainos atzvilgiu, agrifac bent 15000-20000 euru pigesnis tai tikrai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...