Jump to content

Topcon

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Klaipėdos rajonas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Topcon pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Vakar buvau parodoj, po agrifac apacia stovėjo landrover freelander. Jaučiu kad sakes pakabai, jei kokia duobe pagauni.
  2. Kur jau ne, čia tik pries kamera taip lėtai purskia. Padidinto našumo anglies filtrai kruopščiai valo vairuotojui orą. Galima ir offroad 4x4 varžybose sudalyvauti laisvesniu metu. Čia toks gal labiau tiktu Rusnėje ir Pagegiuose darbuotis, kur per potvyniai darbu nestabdytu.
  3. Kai darbo labai labai daug, o laiko labai mažai, kol purskiu, į lauko galą atslenkatraktorius 9000 litru talpa su mixu (pvz 32% N trąšų). Kai purkstuve backa istusteja, privaziuoju prie backos ir uzsipilu 5000 litru per 8 minutes. Ir čia per 5 cm slanga, nes is anksciau slangos buvo, nors yra varijantas be trukdžių 7.5 cm slanga naudoti. Tokiu budu uzpilinejant cigaretę galima sutraukti, taciau nedaugiau. Grizinejant į ferma viskas užtrunka daug daug ilgiau.
  4. Ką ruosiates laistyti ir purksti 30 km/ha? Konkrečiai, kokiais purkstukais ir kokius pasėlius? Kur tas ūkininkas Lietuvoj, kur tokiu greiciu laukus purskia? Atvaziuosiu pažiūrėti, kaip purskimo kokybe atrodo. Tie purkstukai, kurie tiks 30 km/h greiciui purksti, tai tik varves suletejus iki 15 km/ha. Naudoju 5 rūšių purkstukus, dabar tiksliai nepasakysiu jų pralaidumo, bet tai: mėlyna hypro guardian air, ruda guardian air, raudona bubble Jet, mėlyna hypro vp ir ruda hypro vp. Nelabai įsivaizduoju priimtinai kokybišką purskima 30 km/ha ne su vienu komplektu, nebent trasas laistyti.
  5. Payzdziui is patirties: tos pacios specifikacijos Agrifac yra žymiai pigesnis ir bent pora tonu lengvesnis už challenger rogator 655. Pardavimo brosiurose nurodytas svoris labai netikslus, ir nekalbu apie pora šimtu kilogramų. Kaiminysteje važinėja pernai pavasarį atriedejes 32m sparnais, dideliu bėdų neturėjo, kazkas su sparnu pakabinimu atsitiko po poros savaičių. Pats vairuoju ir remontuoju challenger rogator 655 su 36m sparnais nuo pat naujo, geguže bus 2metai. Šios serijos purkstuvus pažįstu tikrai gerai, nors dirbau su chafer, kadaise zavejausi househam... Bateman.. Prosvaiste reguliuojasi irgi, kas be ko. Anksciau purskiau su 90cm prosvaiste, dabar nuo 70 iki 120cm. Purskiasi tikrai neblogai, vasara važinėju su 480 pločio padangom, rudeni 710cm. Kainos atzvilgiu, agrifac bent 15000-20000 euru pigesnis tai tikrai.
×
×
  • Create New...