AGROMAN Paskelbta Lapkričio 15, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 15, 2012 Sveiki, paskutiniu metu susidomejau volais. Ju yra i vairiu tipu ir galimybiu. Man svarbu issiaiskinti kaip gerai jie sutrupina grumstus ir idirba zeme, pvz crosskill tipo su lyginimo lenta sunkiom zemem, vienas is variantu rollex arba rollex twin . Gal gas turit ir naudojat? O gal geriau rinktis frezas moliam trupint ir pamirst tuos volus? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
edviuks Paskelbta Lapkričio 15, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 15, 2012 Sveiki, paskutiniu metu susidomejau volais. Ju yra i vairiu tipu ir galimybiu.Man svarbu issiaiskinti kaip gerai jie sutrupina grumstus ir idirba zeme, pvz crosskill tipo su lyginimo lenta sunkiom zemem, vienas is variantu rollex arba rollex twin . Gal gas turit ir naudojat? O gal geriau rinktis frezas moliam trupint ir pamirst tuos volus? Na o kokia sejamoji? nes manau lengvoi zemei su tais volais geria, bet molyje nekaska. plius, jai sejamoji be idirbimo, seklos guolis tikrai nebus pajuostas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindaugas.. Paskelbta Lapkričio 15, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 15, 2012 Sveiki, paskutiniu metu susidomejau volais. Ju yra i vairiu tipu ir galimybiu.Man svarbu issiaiskinti kaip gerai jie sutrupina grumstus ir idirba zeme, pvz crosskill tipo su lyginimo lenta sunkiom zemem, vienas is variantu rollex arba rollex twin . Gal gas turit ir naudojat? O gal geriau rinktis frezas moliam trupint ir pamirst tuos volus? Na o kokia sejamoji? nes manau lengvoi zemei su tais volais geria, bet molyje nekaska. plius, jai sejamoji be idirbimo, seklos guolis tikrai nebus pajuostas. Nusisneki... Kuriu galu lengvoje zemeje tokie volai reikalingi? Jie skirti sunkioms dirvoms, ypac rexius twin. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jaunasis Paskelbta Lapkričio 15, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 15, 2012 na manau pirmiausia reiketu tiksliau zinoti kam jie bus naudojami. ar tik sutrupinti grumstus siekiant palengvinti sekanti zemes dirbima ar jais ruosiamasi paruosti sejos guoli sejamajai su idirbimu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
edviuks Paskelbta Lapkričio 15, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 15, 2012 Sveiki, paskutiniu metu susidomejau volais. Ju yra i vairiu tipu ir galimybiu.Man svarbu issiaiskinti kaip gerai jie sutrupina grumstus ir idirba zeme, pvz crosskill tipo su lyginimo lenta sunkiom zemem, vienas is variantu rollex arba rollex twin . Gal gas turit ir naudojat? O gal geriau rinktis frezas moliam trupint ir pamirst tuos volus? Na o kokia sejamoji? nes manau lengvoi zemei su tais volais geria, bet molyje nekaska. plius, jai sejamoji be idirbimo, seklos guolis tikrai nebus pajuostas. Nusisneki... Kuriu galu lengvoje zemeje tokie volai reikalingi? Jie skirti sunkioms dirvoms, ypac rexius twin. Vieni juos naudoja ir lengvoi zemei vietoi kultivatoriaus, ir neburk cia . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
AGROMAN Paskelbta Lapkričio 15, 2012 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 15, 2012 Man as meniskai reikia moli susmulkint pries seja. Seju diskine, tai manau iterps tas seklas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
edviuks Paskelbta Lapkričio 15, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 15, 2012 Man as meniskai reikia moli susmulkint pries seja. Seju diskine, tai manau iterps tas seklas. o nori pasakyt kad su volais pro moli praleksi ir tada sesi jau? be jokio kultivatoriaus prabraukimo dar viena kart ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
PostFactum Paskelbta Lapkričio 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 16, 2012 įdomu, tokį volą, su lyginimo lenta, belarusas kokio pločio temptų? manau, kad po tokio volo galima sėjamaja su kompakteriu sėt, o lengvesnėj žemėj ir tiesiog su sėjamąja... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
AGROMAN Paskelbta Lapkričio 16, 2012 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 16, 2012 Man as meniskai reikia moli susmulkint pries seja. Seju diskine, tai manau iterps tas seklas. o nori pasakyt kad su volais pro moli praleksi ir tada sesi jau? be jokio kultivatoriaus prabraukimo dar viena kart ? Priklausys nuo situacijos. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
edviuks Paskelbta Lapkričio 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 16, 2012 Nemanau kad moly jau tiek isdirbs tie volai .. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pofke Paskelbta Lapkričio 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 16, 2012 moli labai igerai dirba diskiniai skutikai su ziediniais volais Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Daruxs Paskelbta Rugsėjo 3, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 3, 2015 Kolegos patarkit kaip isdirbt tokia zeme ir paruost z.kvieciams...? ypac aktualu bus si rudeny.. http://www.part.lt/img/5c76a12b2899cbaa55a84ca991c61beb227.jpg Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tadasg Paskelbta Rugsėjo 3, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 3, 2015 čia tik volai padėtų. ir keletą kartų reikėtų maišyti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Inkaras Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 Arba reikia laukti gero lietaus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
buster540 Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 Pirma reiktu su gerais volais suslegti o poto laukti gero lietaus kad dregmes tos galvos itrauktu. O tada vel neuzdziovint ir valkiuot ko gero Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Daruxs Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 tai va laukiu lietaus..jau siandien lyja nuo pietu tik aisku jo bus mazai kad atlytu tokius zemes luitus ..gerai atlytu bandyciau su lekstem+packeriu dantyvu volu prawaziuot keleta kartu.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Koledzas Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 ar pentinuoti volai tinkami privoluoti pasetus grudus? ar geriau ieskotis lygius? pentinuoti pas mus nedazni mazai info apie juos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kinziulis Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 pentinuoti geriau nei lygūs. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Svečias Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 ar pentinuoti volai tinkami privoluoti pasetus grudus? ar geriau ieskotis lygius? pentinuoti pas mus nedazni mazai info apie juos Pentinuoti nelabai, cambridge gal geriau tinka. Aš su tokiais voluoju, tai sudygimas žymiai geresnis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tadasg Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 4, 2015 pavalkiuokit tokius grumstus, prisitrinsit smulkios frakcijos ir plutą turit kaip reikalas. pamirškit tuos balkius, yra kitų žemės lyginimo būdų. Kas dėl privolavimo, tai vuolojam kokius volus turim. Aš ir kaimynas privoluojam su croskil (pentinuotais) volais, draugas turi cmabridžus, jis su jais privoluoja. Esu girdėjęs ir teorija tokia, kad croskill volais skirti dirvos tankinimui, ir gali sėklą išmesti į dirvos paviršių. O cambridžai lygūs ir skirti privolavimui. Praktiškai, kiekvienas dirbam su tuo ką turime, ir mano croskill privuoluojant neišmeta sėklos į paviršių. Bet dar vienas niuansas - po kokios sėjamosios yra privoluojamas paviršius. Aš privoluoju kartais ko vaderio, ir tik pavasrį, tai jis ir taip gerai suspaudžia sėklą. Po inkarinės sėjamosios, privoluojant su croskill tipo volais, klausimas ar sėklos neišmestų į paviršių. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Koledzas Paskelbta Rugsėjo 5, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 5, 2015 pas mane abi diskines, viena sena sz3.6 kita naudoja 3 metru diskine pakabinama. visada lygiais volais voluodavau, bet va ukis i dvi dalis skiriasi atstumas daro savo sakau isigysiu, pentinuotus buvau uzmates padorius su norm kaina, o cambrgide gan auksta kaina ju nes pagrindinai su vaziuokle. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gunia Paskelbta Rugsėjo 5, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 5, 2015 pas mane abi diskines, viena sena sz3.6 kita naudoja 3 metru diskine pakabinama. visada lygiais volais voluodavau, bet va ukis i dvi dalis skiriasi atstumas daro savo sakau isigysiu, pentinuotus buvau uzmates padorius su norm kaina, o cambrgide gan auksta kaina ju nes pagrindinai su vaziuokle. jei laukai netoli nuo namų tai galima ir be važiuoklės pirkti cambridžo tipo volus..o pentinuotų geriau nežiūrėk..nera ką liginti kaip dirba cambridžas ir pentinuoti.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tadasg Paskelbta Rugsėjo 5, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 5, 2015 Gunia, ar galite pasakyti dirbimo skirtumus croskilo ir cambridzo tipo žiedų? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
buster540 Paskelbta Rugsėjo 5, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 5, 2015 pavalkiuokit tokius grumstus, prisitrinsit smulkios frakcijos ir plutą turit kaip reikalas. pamirškit tuos balkius, yra kitų žemės lyginimo būdų. Kas dėl privolavimo, tai vuolojam kokius volus turim. Aš ir kaimynas privoluojam su croskil (pentinuotais) volais, draugas turi cmabridžus, jis su jais privoluoja. Esu girdėjęs ir teorija tokia, kad croskill volais skirti dirvos tankinimui, ir gali sėklą išmesti į dirvos paviršių. O cambridžai lygūs ir skirti privolavimui. Praktiškai, kiekvienas dirbam su tuo ką turime, ir mano croskill privuoluojant neišmeta sėklos į paviršių. Bet dar vienas niuansas - po kokios sėjamosios yra privoluojamas paviršius. Aš privoluoju kartais ko vaderio, ir tik pavasrį, tai jis ir taip gerai suspaudžia sėklą. Po inkarinės sėjamosios, privoluojant su croskill tipo volais, klausimas ar sėklos neišmestų į paviršių. pats sakai ka turim su tuo dirbam, kol is tokiu galvu bus smulkios frakcijos kad uzsidetu pluto vaziuot ir vaziuot su ta valke. Geriau jau pluta per kuria su mazosiom aketelem pralekus ja suardytu arba su kembridziniais volais nei galvos i kurias nei minties apie sejima negali but kinziulis 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti