JRukininkas Paskelbta Liepos 18, 2012 Pranešti Paskelbta Liepos 18, 2012 sveiki mano kombainas turi tokia beda kad kai ijungiu kederi vienas sonas kederio susikreipia i viena puse net nezinau nuo ko pradeti ziureti daviklius buvom sukeite pusemis niekas nepasikeite gal yra kas nustatymuose kad galima butu tai valdyti ? nes siam kombainui bus pirmas sezonas pas mane tai dar neviska ir zinau aciu uz pagalba
Ramunas Paskelbta Liepos 18, 2012 Pranešti Paskelbta Liepos 18, 2012 Pries sukeiciant daviklius reikejo paziureti ar isvis jie veikia ir ar leidzia auksti reguliouti jei ne tai bus kazkuris parejes Turejau tokia pacia beda pasirode kad darbuotojai netaip uzdejo traukute viena ir sensoriu suvare
M&M Paskelbta Liepos 18, 2012 Pranešti Paskelbta Liepos 18, 2012 kopijavimo slide nei viena nepastrigus?
shaulinis Paskelbta Liepos 23, 2012 Pranešti Paskelbta Liepos 23, 2012 kuri pusė leid žiasi? Kairė pusė kaip žinia sunkesnė (ten reduktorius, kardanas ir tt) taigi jei leidžiasi sunkesnė pusė priežastis gali būti paprasčiausias leidžiantis cilindras
ukdavidas Paskelbta Liepos 23, 2012 Pranešti Paskelbta Liepos 23, 2012 man tai abu cilindrai kopijavimo susiliedzia, ar nebus kranas kaltas kad neuzlaiko?
M&M Paskelbta Liepos 23, 2012 Pranešti Paskelbta Liepos 23, 2012 Tau taip nutiko iš niekur nieko? gali būti davikliai kraštuose kalti arba potenciometrai durniuoja...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti