Jump to content

PADEKIT ----- T-150


bikis

Recommended Posts

Kazkada ardavau, tai viena grandine su varztu kabindavau uz plugo skersinio ir centrines traukes asies ir taip reguliuodavau gyli, o kita grandine kabindavau prie vienos (desines puses) slaunies ir prie apatines asies sono kur yra ausys tokios. Apatines slaunys abi buvo fiksuojamos vienodu atstumu nuo centro, ten ant apatines asies yra specialios vietos ju fiksavimui. Taigi viena grandine laike, kad neitu gilyn, o kita kad nenestu i sona.

Na gal ir sunkiai cia paaiskinau, bet principas toks.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

o neiseiru tokio plugo ant triju tasku sistemos? kada slaunys sonuose buna?

Jo, su t150 beda kad pozicinio neturi. As tokiu atveju idedu intarpa, tarp cilindro ir slaunies, kur buna kaisti reikia ikisti, norint kad priverstinai leistusi zemyn. taip riboju zemutini nuleidimo taska. Cilindras iki galo susitumia ir viskas. O tiksliai gyli su traukem pareguliuoti reikia. Vargas, bet su t150 kitaip vargu ar bus.

Kitas veriantas nuo belaruso pozicini prikonstruoti. Arba elektrohidraulini suorganizuoti (tik nenustebt reikia jog tai gali uz visa t150 brangiau buti).

Ir siaip manau jog 1 cilindru gali sunkai kelti, reiketu 2. Be to asi galima sulauzyti ar slicus issukti. Plugas sunkus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane paprastas 4k kvederlandas, nesigauna kazkaip, kai istumdau slaunis i sonus is vis nesamone, kai sustumiu abi slaunis i desine puse tada dar dar, sutempiau su grandine kad neitu i sona kairiji, tai plugo asi is ivoriu ismete, turiu db galvos skausma, tenka arti su senuoju, nera kada bandyt, su rusiskais plugais kas seniau ardavo tai viskas aisku ten trikampis toliau ivirintas, pirmasis korpusas daugiau iskistas, o apie tai nepagalvojau pirkdamas pluga. Butu gerai rast zmogu kuris dirba ir padetu pakabint skoligas nelikciau. Nes gali ir senatve anksciau laiko ateit del nervu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Teko art tokiu traktorium ir tokiu plugu.Man gerai buvo.Visa esme kad reik gi pirmos vagos ploti plugo skersine asim atreguliuot, stumdosi ten ji.Jei jau jos neuztektu, galima slaunis pastumt, bet jos pas mane sustumtos i kruva.Visas nepatogumas pirmo korpuso gylis- arba reguliuoji ji nuleisdamas reikiamu gyliu traktoriaus pakaba, kas aisku netikslu, bet igudus arimas geras gaunasi,arba dedavau ant cilindro stoko ribotuva nuleidimui is vamzdzio.Slaunu itempimo grandines laisvos.Plugo arimo esme tokia, jog ji turi traukiant prikabines viename taske, kad ir trosu, prilaikant is sonu kad neapvirstu, turi eit normaliai.Sakykim arklinis plugas.Kam teko juo art ir jei ne vieno gaspadoriaus, stai tada ir pasimato koks meistras ji konstravo.Sekmes.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

su ratiniu t 150 ariu 5 korpusu kvernelandu tai mes visa prikabinimo ir slaunu sutempimo principa padarem kaip MTZ kad yra slaunis viduje sutempamos traukemis. slaunis stumi i sonus o sutempimo traukes dejom MTZ traukes kur nuo alkunes ein i slaunis ir viskas. rytoj pameginsiu foto padaryt ir imesiu kaip atrodo. seip patogu mum taip nereik su tom grandinem ten taikyt kiek pakelus jos isitemps

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

ariam su pakabinamais 5 korpusu kverneland plugais su originaliu varikliu tai traukos uztenk o su V8 tai manau atsiputes trauks 5 o jei sausa ir visus 6 korpusus temptu nes mes bandem ir su tiek art bet del slapiu dirvu teko 1 korpusa numest. seip pakaba laiko ta svori gan gerai netrukineja nieks ir atarams gerai nes gali kaip nori pasistumdyt ir pan. reik rinktis ko paciam reik kokios zemes nes slapesnese manau pakabinami geriau nes ta pluga pasikeli o ne prikeli

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...