Jump to content

minder

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario minder paskelbtas turinys

  1. Sveiki gal kas turit New holland clayson 8030 operatoriaus knyga?
  2. minder

    T-150

    Reikalinga patarimas. Kaip nuimti t150 rata nes neatsisuka rato verzles(nes sukasi kartu ir spilkos). Ačiū už patarimus
  3. minder

    T-150

    Sveiki, gal zinote kas yra su t150 priekiniu tiltu. Kaip ilgai aria tai pro desnes puse rata pradeda begti lyg is tilto nigrolas. Bet bega ne pro priekini dangteli o toks vaizdas kad bega is vidaus rato. Gal esate kas su tuo dalyku tvarkesi?
  4. minder

    amazone

    sveiki, gal kas gali pasakyti kaip Amazone D7 (3 metru, diskine) nustatyti, kad galima būtų pasėti žolę. Ten kažkur kažką reikia perstatyti tik nelabai žinau ką ir kur. Ačiū
  5. Ačiū už patarimus. o aplink kauna čia tik lytagroje galima patikrinti skirstytuvą? Tik įdomu kiek tai kainuoja gal geriau apsimoka nauja nupirkti
  6. Sveiki, gal galite patarti ka daryti. t-150 idejau nauja paskirstymo dėžutę, bet iškėlus padargus jų nelaiko ir po truputi iskarto seda žemyn. Tepalo norma, siurblys lyg normalus nes ant mazo gazo lengvai kelia į viržų. Patarkit kas gali būti gal nauja dėžutė brokuota nes skambinau kas pardavė tai aiskina kad negali būti?
  7. tai jeigu norint arti su kokiu kitu plugu negu rusisku tai nieko lengvai nesigaus? nes ieskausi plugu prie T150 tai nesugalvoju koki pirkti
  8. o tai pas lenkus eina pasideret del kainos ar nelabai? grynais moki o gal pas juos eina ir kortele atsiskaityti tai nereiktu pinigu keisti
  9. tai visai normaliai. o tai ka lenkai nespeja virinti kabinu, kad dar reikejo tolin vaziuoti? o gal pvz buna iskarto melynu ne tik raudonu?
  10. ir kokia galutine kaina gavosi? o is toli veziai? ar soniniai langai atsidarineja?
  11. ir kaip sekasi su vartomu arti? traukes ir visas mechanizmas ar normaliai laiko? kaip perverti pluga vaziuojant i kita puse ar gerai matyti vaga kur vaziuji?
  12. minder

    Grūdų kainos?

    nu gal kainos kiek normalesnes bus, o per kiek laiko atsiskaito agrokoncernas, o ar nebuvo dar kokiu atskaitymu(pvz dregme ar siuklingumas)? o gal kas nors esat susidure kaip ar viskas normaliai su grudu pridavimu "kauno grudai"?
  13. sveiki jau ziema isibegejo ir gal galima sulaukti daugiau komentaru is tu kurie kurena granuliniais katilais grudus, kaip pvz sekasi kaspadoriui kurenti?
×
×
  • Create New...