Jump to content

Musu Triusiai :)


Biesius

Recommended Posts

  • po 4 savaičių...
  • Atsakymai 116
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

As truputi kitaip ziuriu, nei p.Agne tinklo Donato kiskiai matomai nemate ir nelabai zino kas tai yra. Bet sakyciau, kad jei jau augini kai pas Donata tai duodi triusiams laisve. Vos ne tvarte paleidai ir lai jie laksto. Jei augini kaip mesa tai jokio skirtumo ar jie ant medzio turi puse kvadrato ar ant grotu (Zinoma jei veisle tinkama) Skirtingi poziouriai skirtingi poreikiai, as tikrai noreciau tureti milijona (su puse) stalciuoje ir laikyt savo keliasdesimt kiskiu 1ha plote, bet bet... tai stai ir pas donata jie gyvena tam paciam garde, tokie patys "vergai" kaip daugumos, bet zmogus vargsta prie ju dvigubai ar trigubai daugiau, o is esmes turi ta pati

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na taip pilnai pritariu mediniuose paprastuose narvuose prieziura daug sunkesne. Nesenai pasidariau ir as is tinklo 4 bloku narva prieaugliui. Pajuniau nipelius uzdejau normalias seryklas. Tai ju prieziurai vargo daug maziau grudu papildai seryklas, vandens dapili sieno idedi ir vsio. Jokiu sudu valymu nes viskas iskrenta. Bet tinkliniams narvams reikia vietos po stogu. Gerai jei turi ferma ar angariuka koki tai tos vietos yra kur stampuoti tuos tinklinius narvus. O ka daryti jei nera atliekamu patalpu po stogu? Tada ir tenka meistrauti tokius narvus kad ir ziema triusiai puikiai jaustusi ir nereiktu vietos patalpose.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano visi tėviniai triušiai ant lentų , kažkiek šieno pakreikiu, bet valau kas savaitę. Užknisa iš tikrųjų, daug darbo, bet negaliu pakęst, jei pas juos nešvaru.

todel ir sakau jog reike ant sieto triusius laikyti. o visi sauke, ka ce triusiuku kankinimas ir t.t. jiem juk salta. na nzn pas mane kuo piujkiausei auga ir sau laimingi ir svaru. ir patogei narva pasidariau, patugu valyti ir t.t.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 1 mėnesio...

Gal nuotraukoj taip tik atrodo, kad rubuiles. Kai pakeli, ne pasakyciau, kad labai sunkios butu. Ne zinau, gal mano fotikas padidina vaizda :lol::D Siaip, patinieliai is tos pacios vados mazesni kazkodel visi yra uz pateles.Net keista, nes siaip patineliai turetu but stambesni, bent jau man taip atrodo. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...