Biesius Paskelbta Kovo 15, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 15, 2012 Parodom ka turim http://www.facebook.com/v/277088829031887 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Agne30 Paskelbta Balandžio 13, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 13, 2012 Maniskes zuikutes Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Balandžio 18, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 18, 2012 Imetu ir as keleta savo siandien padarytu savo ilgaausiu foto Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aika Paskelbta Balandžio 19, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 19, 2012 Gražūs triušiai, Donatai. O kaip dažnai kraiką keiti? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Balandžio 19, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 19, 2012 Per menesi karta Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Agne30 Paskelbta Balandžio 19, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 19, 2012 Grazus zuikuciai,Donatai. Man kazkaip tas tinklas nelabai patinka, nors ir svariau, bet man rodos, kad patogiau zymiai ant lentu, nei ant tinklo, tiems triuseliams. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
justjura Paskelbta Balandžio 19, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 19, 2012 As truputi kitaip ziuriu, nei p.Agne tinklo Donato kiskiai matomai nemate ir nelabai zino kas tai yra. Bet sakyciau, kad jei jau augini kai pas Donata tai duodi triusiams laisve. Vos ne tvarte paleidai ir lai jie laksto. Jei augini kaip mesa tai jokio skirtumo ar jie ant medzio turi puse kvadrato ar ant grotu (Zinoma jei veisle tinkama) Skirtingi poziouriai skirtingi poreikiai, as tikrai noreciau tureti milijona (su puse) stalciuoje ir laikyt savo keliasdesimt kiskiu 1ha plote, bet bet... tai stai ir pas donata jie gyvena tam paciam garde, tokie patys "vergai" kaip daugumos, bet zmogus vargsta prie ju dvigubai ar trigubai daugiau, o is esmes turi ta pati Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Balandžio 19, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 19, 2012 na taip pilnai pritariu mediniuose paprastuose narvuose prieziura daug sunkesne. Nesenai pasidariau ir as is tinklo 4 bloku narva prieaugliui. Pajuniau nipelius uzdejau normalias seryklas. Tai ju prieziurai vargo daug maziau grudu papildai seryklas, vandens dapili sieno idedi ir vsio. Jokiu sudu valymu nes viskas iskrenta. Bet tinkliniams narvams reikia vietos po stogu. Gerai jei turi ferma ar angariuka koki tai tos vietos yra kur stampuoti tuos tinklinius narvus. O ka daryti jei nera atliekamu patalpu po stogu? Tada ir tenka meistrauti tokius narvus kad ir ziema triusiai puikiai jaustusi ir nereiktu vietos patalpose. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aika Paskelbta Balandžio 19, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 19, 2012 Mano visi tėviniai triušiai ant lentų , kažkiek šieno pakreikiu, bet valau kas savaitę. Užknisa iš tikrųjų, daug darbo, bet negaliu pakęst, jei pas juos nešvaru. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Biesius Paskelbta Balandžio 20, 2012 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 20, 2012 Mano visi tėviniai triušiai ant lentų , kažkiek šieno pakreikiu, bet valau kas savaitę. Užknisa iš tikrųjų, daug darbo, bet negaliu pakęst, jei pas juos nešvaru. todel ir sakau jog reike ant sieto triusius laikyti. o visi sauke, ka ce triusiuku kankinimas ir t.t. jiem juk salta. na nzn pas mane kuo piujkiausei auga ir sau laimingi ir svaru. ir patogei narva pasidariau, patugu valyti ir t.t. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aika Paskelbta Balandžio 20, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 20, 2012 Nu negaliu aš jų ant sieto laikyt, jau ant medinių grindų pas patiną žaizdos ant kojų atsiveria po kiekvieno kergimo, tai apie tinklą net nešneku. Ant tinklo laikau jauniklius. Aišku patogumo nesulyginsi. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Agne30 Paskelbta Birželio 4, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 4, 2012 Va, mano seimynele. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EugenijusN Paskelbta Birželio 4, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 4, 2012 kokie grazuoliai ir kaip tvarkingai jie ten. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Agne30 Paskelbta Birželio 4, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 4, 2012 Aciu. Ten neseniai narvas sukaltas buvo. Svieziai, dar ne prisi... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyciunia Paskelbta Liepos 12, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 12, 2012 na va snd apziurejau triuse atsivede 10 triusiuku pries dvi savaites visi kolkas gyvi tik kazkaip keista kad juodu yra 3 vienas pateles spalvos o kiti balti:) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kluikas Paskelbta Liepos 12, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 12, 2012 na va snd apziurejau triuse atsivede 10 triusiuku pries dvi savaites visi kolkas gyvi tik kazkaip keista kad juodu yra 3 vienas pateles spalvos o kiti balti:) nieko cia keista. mano pilkai sidabrine atsivede juodu, pilku, savo spalvos, juodu su baltu ir 1 visiskai balta. va tokia vaivorykste Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
alvydas11 Paskelbta Liepos 13, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 13, 2012 na va snd apziurejau triuse atsivede 10 triusiuku pries dvi savaites visi kolkas gyvi tik kazkaip keista kad juodu yra 3 vienas pateles spalvos o kiti balti:) nu jo viena i mama kitus i tete ...o darkitus i kaimyna jei triusiai ne tevu spalvos vadinasi NEGRINAVEISLIAI ... lenciuginiai , misrunai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyciunia Paskelbta Liepos 13, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 13, 2012 tai taip patele buvo neaiskios kilmes Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Agne30 Paskelbta Liepos 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 16, 2012 Va, pasirodysim mes. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EugenijusN Paskelbta Liepos 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 16, 2012 rubuiliai kokie po kiek jie cia sveria ir kokio amziaus? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Agne30 Paskelbta Liepos 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 16, 2012 Sverti ne sveriau,nes neturiu su kuo. O amzius tai 2.5 men. Cia visos mergaites. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kluikas Paskelbta Liepos 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 16, 2012 Sverti ne sveriau,nes neturiu su kuo. O amzius tai 2.5 men. Cia visos mergaites. cia 2.5men bent jau nuotraukoje atrodo didesnes, arba mano triusiai 2.5men kazkokie neuzaugos o kiek siaip turetu svert tokio amziaus? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Agne30 Paskelbta Liepos 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 16, 2012 Gal nuotraukoj taip tik atrodo, kad rubuiles. Kai pakeli, ne pasakyciau, kad labai sunkios butu. Ne zinau, gal mano fotikas padidina vaizda Siaip, patinieliai is tos pacios vados mazesni kazkodel visi yra uz pateles.Net keista, nes siaip patineliai turetu but stambesni, bent jau man taip atrodo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Agne30 Paskelbta Liepos 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 16, 2012 kluikas,idek savo triusiukus cia. Idomu, kaip atrodo taviskiai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EugenijusN Paskelbta Liepos 16, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 16, 2012 mano drugeliu patinukai irgi kiek mazesni. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti