Jump to content

EugenijusN

Nariai
  • Pranešimai

    163
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie EugenijusN

  • Gimtadienis 07/20/1985

Kontaktai

  • Interneto puslapis
    http://www.europc.lt

Miestas

  • Miestas
    Šilalė

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

EugenijusN pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

0

Reputacija

  1. Ačiū ir džiaugiuos, kad esat patenkinti.
  2. EugenijusN

    Triušių auginimas

    siemet tai turbut jau neberaskysim obuoliu, nes visus vetra nuraske.... Pas mane tai triusiai idomus, vieni eda juos, kitiem neisiulysi ...
  3. EugenijusN

    Triušių ligos

    voljere laikomu 2 triusiu pilvai ispusti. Siandien viena radau negyva ... kitas pasidares vangus, pilvo apacia kieta. Kaip gelbeti ji? Kiti triusiai ede ta pati pasara (zinoma sulijusi rudeniskai apgeltusi zole... + grudai ) zvalus ir sveiki.
  4. EugenijusN

    TRIUŠIŲ NARVAI

    cia gi kalbama apie lotelius supjaustytus is laminato ir sudetus kas tarkim 2 cm tarpais kaip pas mane. Jie brangiau gaunasi aisku nei paprasti mediniai loteliai, bet uztat triusis ju negriauzia ir jie ilgai tarnauja. Taip pat triusis visai neslidineja ant tokiu groteliu.
  5. EugenijusN

    Putpeles

    cia bus tas variantas, kad musasi tarpusavyje. Pas mane patineliui irgi buvo isdraske kakliuka bei skalpa, net kauliukai matesi... vos vos teisgyveno.
  6. EugenijusN

    TRIUŠIŲ NARVAI

    pas mane keliuose motininiuose narvuose irgi parketas isklotas. Laiko puikiai.
  7. toks ten ir prietaisas. Dvi lygiagreciai istatytos adatos kotelyje ir tiek... bet butu naudinga ir idomu pamatyt visgi jusu iranki.
  8. tai vat kad as net keliuose vietose ieskojau tu adatu ir visur pasake kad didziausios buna numerio 110 ... as irgi skaiciau ar girdejau kad reikia naudot nr.180-200 ir vizualiai 110 skylutes atrdo per mazos, net panasu kad perdurus ausi vakcina is jos nepasisalina.
  9. siandien praktikoje isbandziau skiepijima adatomis praduriant ausis. Naudojau Myxoren vienvalente vakcina. Skiepyti labai paprasta ir patogu bei svarbiausia greita, bet va nesuprantu ar cia taip turi buti ar pas mane paprasciausiai adatos buvo netinkamos su per mazomis skylutemis, kur siulas veriasi... su 20 doziu buteliuku praskiestu 1.5 ml skyscio suvakcinavau savo 30+ triusiu ir dar kaimynes apie 100 triusiu ir vakcinos dar liko.... Gal tikrai gavosi per mazos dozes ir skiepijimas perniek? p.s. prasau nekuomentuokit teoriskai, bet tik tiek kas taip vakcinuojat praktikoje ir zinot situacija...
  10. EugenijusN

    Triušių ligos

    PERMETHRIN 5% POUR ON superinis daiktas. Vargau su tom erkutem. Jei ne vienam triusiui tai kitam atsiranda ar pasikartoja po kurio laiko....Pirkaliojau visokius preparatus, kurie aisku padedavo bet reikdavo juos tepti n kartu kol isnykdavo be to uztekdavo kaip taisykle tam kartui ir kainuodavo brangiai... BIOKILL nebegaminama, tai protingesnio veterinaro uzklausiau del sios bedos ir jis pasiule sita preparata Permethrin. Jis tas pats kas Biokill tik kad grynas, nepraskietas, sudedamosios dalys tas pats. Uztenka viena kart isvalyt ausytes sutemp situo skysciu ir problema pamirsta. Jau antras mienuo kaip visu triusiuku ausys svarios ir problema nebepasikartoja o pries tai kiekviena savaite vis rasdavo pas kai kuri zidinuka tu erkuciu.... p.s. atsiprasau del klaidu, rasau mobiliu autobuse...
  11. EugenijusN

    Triušių auginimas

    Vokietijos demetieji milzinai. Grynaveisliai. Turiu dabar daugiau 60 bet ziemai planuoju palik 15 pateliu ir keleta patineliu.
  12. EugenijusN

    Triušių auginimas

    kai atanka (14+ dienu) dar keleta dienu pridek ir prades jau ropinet is lizdo, lizde jau visai nebesedi 3+ savaiciu amziaus.
  13. EugenijusN

    Putpeles

    o pas mane kencia butent patys patinukai ir butent abu baltieji. Visos kitos putpeles sveikos, o va tiem abiems kliuva per skalpus... vienam netgi radau kaklo oda isplesta po plunkstom... atskyriau, isgydziau ir vel kartu suleidau, tai vel maciau vienas yra truputi nukentejes per nauja.... Narvelyje pakankama prieblanda, mato tik praktiskai kur lest ir gert.
  14. EugenijusN

    TRIUŠIŲ NARVAI

    pritariu. Pats turejau viena toki triusi problematini su kandziais.
  15. EugenijusN

    Kergimas

    saunu kad viskas laimingai baigesi, sveikinu
×
×
  • Create New...