Jump to content

forumieciu amzius

Recommended Posts

• Atsakymai 438
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

O,vyrai,kokie jūs dar jauni! Na,man tai jau senai virš 30,ir tai labai,labai švelniai pasakyta... :) Jei ne taip švelniai- tai ir virš 40 :D Bet pati dirbu žemę (18 ha),nuo pat arimo iki derliaus nuėmimo. Taip, viską darau pati ,

tik nemoku kombainu dirbti..... O ta mano technika irgi pagal man o amžių- T-40 ,T-25. Tarp kitko,džiaugiuosi atradusi šį forumą,nes daug randu įdomių minčių...Tikiuosi,mano amžius nebus kliūtis bendrauti.... :icon-redface:

Paskelbta

makaciola, su tavo technikos parku nusluociau visas zemes aplinkui, kiek maciau tai ten kolkas butum be konkurencijos, siaip siulyciau pamastyt, konkurecija sveikas dalykas, bet konkurentai niekur nera laukiami, o uz gera minti liksi skolingas koki padarga :D as tai ne negalvojes okupuociau visa rajona :D:D

• po 3 mėnesių...
Paskelbta

51 metai žiūriu pats seniausias,žemę dirbu rimčiau nuo nepriklausomybės,o ūkinikauti neleidžia nes atima pensija todėl apiforminau žmoną,prieš tris metus pradėjau ekologiškai ūkininkauti,turiu mtz dviejų metų ir t/25 seneli,kaip ir aš pats,kombainiuką volvo ,tai tiek. :lol:

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Aloyzas, beweik 18, pirmas zodis taktajis :lol:

nuo6m uz t16,nuo14 uz dt, teko ir su t150, mtz, case...

mokausi profkei kazka panasaus i mehanika, kietinu perimt tewu uki arba eit i kauna mokitis zuu. tai tiek trumpai :lol::lol::lol:

Paskelbta
Metelių turiu 35. žemės ūkyje nuo gilios vaikystės . dabar turiu apie 1300 vnt. avių ( suffolk veislinė banda ) ir 31 arklį ( hanoverio veislės) žemės dirbu 465 ha.

oho stambiai :) p.s. man patinka :)

• po 2 savaičių...
Paskelbta
makaciola, su tavo technikos parku nusluociau visas zemes aplinkui, kiek maciau tai ten kolkas butum be konkurencijos, siaip siulyciau pamastyt, konkurecija sveikas dalykas, bet konkurentai niekur nera laukiami, o uz gera minti liksi skolingas koki padarga :D as tai ne negalvojes okupuociau visa rajona :D:D

Kartais pagalvoju, bet kažkaip ajjj...

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

na prisidedu prie jaunimo. man 21 metas. kolkas turim 25 ha nuosavos. + nuomojamos... na per sezona gaunasi aplekt kokiu 80 ha. dirbam kartu su broliu, nors ukis tevu. tiesa, tetis i traktoriu jau seniai nebuvo ilipes :D:D:D tiesiog neatsiranda tokios progos. zemes ukis ukis - smagi veikla - technika, organizavomas, ideju igyvendinimas....na o jei visa tai dar ir truputi pinigeliu duoda - tuomet tikrai įdomu juo užsiimti :D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...