Jump to content

forumieciu amzius

Recommended Posts

Paskelbta
22 metai, LZUU ekonomika, bus matyt kaip cia gausis, bet tikriaus toli nuo zemes nepabegsiu, patinka technika ir siaip grynas oras :D

Pastebėjau, kad nemažai čia diskutuojančių yra iš LŽŪU aš pats baiginėju magistratūra agronomijos fakultete tai pagvojau gal kokį vakarą susitinkam prie bokalo alaus :)

gal ir nieko ideja :D "runkeliu" baliukass :D siaip tai siulyciau koki boulinga pazaisti, ne vien aluti maukti :icon-cool:

• Atsakymai 438
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
:( Na o aš tai jau netoli pensijinio amžiaus pagal jus. Į jaunojo ūkininko statusą jau prieš gerus metus pretenduot negalėjau. Taigi 41 man, dirbu 9 metus (pagal visus dokumentu) o natūroje tai ir anksčiau su tėvais, dabar turiu truputį virš 100 ha nuosavos.
Paskelbta
na tai kad amziu pasakom ir ukio dydi keli pasake tai ir as pasakysiu. su tevu ir vienu darbininku apdirbam beveik 200ha, kiti tai pat galetu pasireikst :icon-wink:
Gera tema sedziu nusivyles,man34 nieko neiperku(be tevu paramos!!!)
Paskelbta
GERA TEMA ,DABAR GALIMA SUSIDARYT NUOMONE KAS PASKOJA IS PATIRTIES O KAS BILE KA(GAL JAUNESNI IR GUDRESNI SORY)_

va butent todel ta tema ir sumasciau. :)

Paskelbta
Tai mes tie jaunesni niekam tike isejna? :D
KAI KADA TAI TIKRAI SNEKAT BILE KA,(pradejus nuo arimo su 5 korpusais su MTZ,ir baigent moto valandom),reiketu parodoja susitikt ir pasneket(primytit kada ji bus)
Paskelbta
KAI KADA TAI TIKRAI SNEKAT BILE KA,(pradejus nuo arimo su 5 korpusais su MTZ,ir baigent moto valandom),reiketu parodoja susitikt ir pasneket(primytit kada ji bus)

kiek pomniu tai paroda bus kovo pabaigoj, kad tik oras butu geras :icon-eek:

Paskelbta

Man tuoj 35,mieste pragyvenau 30,dabar ira noras tiek patkaime. Pradejau nuo apsoliutaus nulio. pirkau pirma MTZ-80 tai buvau nesedejas traktoriui.Dirbamos zemes 50h. Viska dirbu vienas,velniskai sunku kai nieko nezinai.Dirbu ir mokinuosi,kartais klaidos skaudziai kanda.Kai reiks tikiuosi patarimo

Paskelbta

kiek pomniu tai paroda bus kovo pabaigoj, kad tik oras butu geras :icon-eek:

tiksliau tai balandzio 6-8 dienomis :icon-wink: dar ne vienos parodos nepraleidau :lol:

http://www.lzuu.lt/mtp/index.php?id=2439

cia aiskiai parasyta kad vyks kovo 29-31 dienomis, gal tu ne tuos metus paziurejai, nes pernai vyko balandzio 6-8, nes mano nuotraukos beveik visos padarytos balandzio 8 diena, o kiek pamenu tai buvo sestadienis

Paskelbta

lenkiu savo zila galva pries tavo jaunyste, bet esme tame, kad traukia ta 5 korpusu pluga. o rudeni asmeniskai tave pakviesiu tuom isitikint. :D:D:D:D

is taves alaus priklausys :icon-wink::icon-wink:

Paskelbta

lenkiu savo zila galva pries tavo jaunyste, bet esme tame, kad traukia ta 5 korpusu pluga. o rudeni asmeniskai tave pakviesiu tuom isitikint. :D:D:D:D

bus taip kad atvaziuos visi forumieciai paziuret :lol::lol::D:P
Paskelbta

bus taip kad atvaziuos visi forumieciai paziuret :lol::lol::D:P

as tiek alaus neisgersiu :lol::lol::lol::lol:

kas esat kesko agro dienose dalyvave, kur kedainiu raj Tiskunuose vyksta?????

Paskelbta

Arba traktorius MTZ 1221 arba Ecomatas plugas

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...