Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Paspausk lyties organus svelniai is sonu, turi islyst kai kas jei vyras, o jei moteris islys mazesnis ilgis bet viduriukas bus platesnis :D:D:D kitaip nemoku isaiskint, as ne mokytojas, todel sunku man nerodant pasakyti. :D

• po 4 savaičių...
Paskelbta
na buvo visi kruvoje, teko paciam atsiskirt ;)

nu kaip atskirti/ ogi paprastai. susirandi lytini organa ir nusmauki. ir ziuri kas islys. ar putukas ar varpa. o jei neatskiret kur varpa kur putukas. aikinius uzsidekit. o seip nezaiskit su ju litineis organais :D. taip besimokinant dar susijaudins, poto nebeatsikratysit to triusio :D

Paskelbta
tai panasiai ir dariau, jiem po 2 menesius buvo, visus gal 18 perzejau, man visos pateles pasirode :D

gali buti. pvz mano 1 vadoje tai 8 gime 2 padvese i 6 liko tai 5 pateles ir 1 patinas

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Siaip realiai normaliausiai triusiu lytiniai organai matosi apie 3 menesiu amziaus tada jau turi atpazinti sugebeti ir mazai igudes zmogus. O su 2men amziaus kita syki ir pats susimaisau atrode patele, ziurek uz menesio jau vaiko kitus pasiziuri ogi patinas tarp pateliu papuoles :lol: .

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
Ar galima menesio laiko atskirti lyti? :) Smalsu, kiek mergaiciu ir kiek vaikinu pas mane. :)

Galima, nors ne pas visus ryškiai matosi. Aš irgi mėgėja anksti susižiūrėti.

• po 9 mėnesių...
Paskelbta
Siaip realiai normaliausiai triusiu lytiniai organai matosi apie 3 menesiu amziaus tada jau turi atpazinti sugebeti ir mazai igudes zmogus. O su 2men amziaus kita syki ir pats susimaisau atrode patele, ziurek uz menesio jau vaiko kitus pasiziuri ogi patinas tarp pateliu papuoles :lol: .

Bandysiu eit savųjų tyrinėt. Du kartus žiūrėjau :eusa-think: - skirtingai nustačiau :eusa-think: Pernai, kai pirmuosius triušius pirkau, man parodė, kaip atskirt ... bet va -pirkau patina ir 4 pateles, bet... turiu patelę ir krūvą patinų - jiem 10mėn - kiaušai didžiuliai išduoda... Tai bandysiu paaugliukam kiaušų ieškot... :eusa-shifty:

Paskelbta
Nebrangiai nustatau bet kokio amžiaus triušių lytį. Tikslumas 50% :)

Šitaip ir aš galiu :icon-smile: Net per atstumą :icon-biggrin: Ta, kur mane mokino - ir tai suklydo... Tai ką apie mane žalią tada sakyt?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...