Jump to content

Mindaugas Pleška

Nariai
  • Pranešimai

    87
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Mindaugas Pleška paskelbtas turinys

  1. Mindaugas Pleška

    Triušių ligos

    Sveiki visi. Kažkodėl pradėjo kritinėti triušiukai. Kas tai galėtų bŪti? Duodu šieno ir grūdų. Auginam viduje. Pilvukai normalūs.
  2. triusininkyste/lyties-atskirimas-t11823.html
  3. Būčiau dėkingas žmonėms, kurie parodytų savo turimą tobulesnę programą.
  4. Programavimas yra ilgas ir sunkus procesas. Bandysiu Jūsų pasiūlymus pasiūlyt programuotojui. Ačiū už įdėjas.
  5. AŠ DAR KARTĄ PASIKARTOSIU. AŠ NESIŪLAU PIRKTI TOS PROGRAMOS, AŠ KLAUSIAU KĄ KITI AUGINTOJAI NAUDOJA IR PARODŽIAU KĄ AŠ NAUDOJU. Čia pirmoji programos versija. Su laiku ji bus tobulinama.
  6. Valandos reikalingos, nes valandų skirtumas gali sudaryti net kitą parą. Excel'is neįspėja apie artėjantį nėštumą, reikia pačiam galvoti. O kai turi ir kitų darbų, tai skaičiuoti nebėra laiko. Mano tikslas neįsiųlyti programą, o tiesiog parodyti kokia programa aš naudojuosi. Už ją mokėjau, todėl veltui atiduoti nesinori.
  7. Visus duomenis vesdavau ir aš į paprastą lentelę, bet vieną kartą pražiopsojau atsivedimą ir praradau 11 triušiukų. Tai nutariau, kad reikia programos, kuri skaičiuotų viską ir įspėtų apie artėjantį gimdymą.
  8. grafoje "nėštumo laikas" skaičiuoja laiką po sukergimo valandų tikslumu.
  9. Tai čia speciali programa?Ar sukurta jūsų Exsel. Sukurta ne su Excel.
  10. Tai čia speciali programa?Ar sukurta jūsų Exsel. Grynai suprogramavo pagal mūsų poreikius Ta geltona spalva įspėja, kad reikia jau žiūrinėti ar neatsivedė. Jei praeina 30 d. nuo sukergimo užsidega raudona spalva.
  11. Tai čia speciali programa?Ar sukurta jūsų Exsel. Grynai suprogramavo pagal mūsų poreikius
  12. Kodėl niekas nenori pasidalinti savo patirtimi ir taikomais metodais?
  13. patinėlių dzibukas išlenda su apvaliu galiuku, o patelių- pailgu.
  14. Sveiki. Labai įdomu, kaip visi skaičiuojate (žymitės) triušių nėštumo laiką ir prieauglį? Gal galite pasidalinti savo patirtimi?
  15. Tai atskirk vel. Siaip dideli narvai su daug triusiu man nepasiteisino. Labai sunku sukontroliuot viska. Atskiriau. Norėtųsi visą prieauglį laikyti, panašaus amžiaus, viename narve.
  16. Labas vakaras. Reikia Jūsų visų pagalbos. Susidūrėme su tokia problema: į didelį narvą suleidom dviejų, skirtingų, lizdų jauniklius. Šie apuostinėjo naują vietą ir pradėjo peštis!!! Ką daryti, kad jie nesistengtų vienas kitam galvų nukąsti? Padėkit.
  17. Mindaugas Pleška

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Ar nepavojinga? Kažkaip įtartinai atrodo. Šiaip gera idėja. http://www.spec.lt/lt/sildymas/Naujoji_ ... _terariumo http://www.rubisolis.lt/sildomos-grindys.htm Čia galima jos įsigyti Tik brangoka. 1 kv.m. plėvelės kainuoja 125 Lt.
  18. Mindaugas Pleška

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Ar nepavojinga? Kažkaip įtartinai atrodo. Šiaip gera idėja.
  19. Mindaugas Pleška

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Mes pirkome Senukuose(Panevėžyje)
  20. Mindaugas Pleška

    triusiu serimas

    Rekomenduoju paprasčiau ir be eksperimentų - į pašarą įberkit kmynų Galima duoti karvės pieno, bet ar jos gers? Ne visos patelės jį geria. Pienas turi būti visada šviežias.
  21. Mindaugas Pleška

    Triušių ligos

    Miksomatozė... Patarčiau kuo greičiau šalinti, kad kitų neužkrėstų...
  22. Mindaugas Pleška

    triusiu serimas

    na mano triušiukai tai kai tik išmoko valgyt,tai ir valgo ir žolę ir grūdus,nes viskas pas patelę sudėta,tai ir jie pribėga ir kramto.kopūstlapių ir runkelių dar nedavėm. Mes triušiams iki 3 mėn. neduodame nei kopūstų (kad pilvų nepūstų), nei burokų (kad nesuviduriuotų). Kol kas nė vienas triušis dar nesuviduriavo. Šiaip patelė pati prižiūri ką triušiukai ėda.
  23. Mindaugas Pleška

    triusiu serimas

    Litrui vandens pusė šaukštelio druskos.
×
×
  • Create New...