Jump to content

FENDT 818 turboshift


Recommended Posts

Turiu , pirkau su 8000m/h o siandien jam jau 12000m/h ir sukasi :) . Traukos atzvilgiu tikrai stiprus arklis . Gedimai :eusa-think: na , kaip tokiu rimtu ir nebuvo , bandau prisiminti kas per keturis metus islindo . Variklio sukiu daviklis (200LT) , ausinimo pompos guoliai su fibra (apie 500Lt) , darbinio veleno sukiu davyklis (200Lt) , kabinos priekines gumos (120LT padare autoservisas, naujos ivabaltej po 600LT vnt.), dar generatoriaus sokoladukas (70Lt , ivabaltej boch orginalas 600Lt) , na ir siemet pradejo striginet hidraulas tai pakeitem pagrindine paskirstitojo sekcija (5000Lt). Tokiu dalyku kaip padangos neskaitau nes kaip ir avalyne dyla.

Valandos bent pas mane skaityklije nesisuka antrakart kaip nekuriem po 10 000 verciasi i 0. Siaip traktorius geras , amortizuojantis pr. tiltas ir kabina , pr. pakaba , 50 km. , ar pirkciau antrasyki :eusa-think: ? , manau , kad taip , bet norisi jau jaunesnio :icon-wink:

Poverchiftas kol kas be priekaistu (pavaru deze GIMA) , varyklis taipat , pas mane jis seja su 4m horchs pronto , uzkabinam skutika diskini 4m. pakabinama , priekaba 24T.

Va tai tiek , kai su tokiu bagazu valandu manu visai padoru.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pasireiske tuo , kad nebekeldavo slaunu . Atsukus solenoidus ir pastumus plunzeri ar serdi (biesas zino kaip literaturiskai vadinti) budavo tvarkoj , bet po kurio laiko vel strigdavo o i pabaiga jau nieko padaryt buvo nebeimanoma tad ir nutarem keisti nauja ta virsutine dali. Tiesa restauravimas butu buves per pus pigiau (panevezi yra kas tuo uzsiima) tik , kad nebuvo laiko laukti 2-3sav. Na ir tas traktorius kur turiu pries pirkdamas issiaiskinau (pagal serijini nr. ) jog buvo vienas seimininkas ir kada stuktelejo jam apie 2500m/h kazkokia problema buvo su hidraulika ir dar kazkuriam laikotarpi keistas buvo vienas kuro purkstukas.

Tavo atveju jei dar apinaujis gal ir neverta issigasti , gal esant saltam tepalui papuole koks nesvarumas, na ir kada jau uzstrigs visai , tada ir sunerimsi (juokauju) :)

Beje fendtu patikimumo legendos prasidejo nuo 6xx seriju , siandienines serijos kazkaip su daug klaustuku...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 metų...
Tuko auksto spaudimo kuro vamzdelis nuo siurblio i purkstuka (forsunke) prie pat galo , gal kas turit ? :eusa-think: MAN 0826 LE varyklis , arba gal zinote kas gamina ?

man kombainui buvo nutrukes, tai kadangi storasienis vamzdelis tai su paprasciausia elektrine svarke puikiausiai suvirino ir jau visa sezona atlaike :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...