Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Kuo ilgiau auginsi tuo daugiau sunaudosi pašarų,todėl didės savykaina.Triušis intesiviai auga iki3.5-4mėn.po to augymas lėtėja o sanaudos didėja ir tai tik vienas niuansas o jų ira patikėkit visa piramidė. :)

Paskelbta
nu as pjaunu 4,5-5,5men. parduodu gyvus 5-6men. :)

O ,aš pjaunu-3.5-4mėn,nes,20lt/kg-o triušis būna 1.6kg-1,9kg[skerdiena],-tai ir kaina dar ne tokia didelė[`~iki 40lt].O-didelių 2.5-3kg.-nenori,nes gydytojai pataria,kad geriausia triušio mėsa-iki 2kg.Taip.kad ir man gerai ,ir klientui[auginu,zelandas+kalifornas, ;):eusa-clap: kalifornus].

Paskelbta

Sveiki, triušių augintojai, kaip jums atrodo ar gerai būtų sukergti mėsinę mišrūnų patelę su paprastu patinėliu. Kokie triušiukai bus, ar nesuprastės jų kokybė?

Paskelbta

Sveiki, sianakt viena triuse atsivede 5 triusiukus, visa kruvina, visi triusiukai nenuvalyti ir jau sustinge, lizdo net nebuvo susisukus, ant plikos gimdyklos... cia jai pirmas kartas, kodel taip galejo ivykti ar yra kam taip pasitaike? :icon-cry:

Paskelbta
Sveiki, sianakt viena triuse atsivede 5 triusiukus, visa kruvina, visi triusiukai nenuvalyti ir jau sustinge, lizdo net nebuvo susisukus, ant plikos gimdyklos... cia jai pirmas kartas, kodel taip galejo ivykti ar yra kam taip pasitaike? :icon-cry:

gan daznai pirmakartes taip pasielgia, truksta motinisko instinkto, ir nesupranta pati kas ivyko su jos organizmu

Paskelbta

gan daznai pirmakartes taip pasielgia, truksta motinisko instinkto, ir nesupranta pati kas ivyko su jos organizmu

mat kaip.. o tai sekanciu kartu gali viskas buti ok? idomiai kaip.. sakau as vakar jai vandens nesiau ir jin tokia bauksti ir pasimetusi.. man biski kele visa tai itarima ka kazkas netaip, o ryte ir radom vaikucius..

Paskelbta

mat kaip.. o tai sekanciu kartu gali viskas buti ok? idomiai kaip.. sakau as vakar jai vandens nesiau ir jin tokia bauksti ir pasimetusi.. man biski kele visa tai itarima ka kazkas netaip, o ryte ir radom vaikucius..

Tikekis kad ateityje bus gerai, man buvo kelis kartus kad ir ne pirmakartes taip padare, vakar va viena atsivede 23 nestumo diena.

Paskelbta

sveiki, man nutiko toks dalykas.. triuse susisuko du lizdus, vienam 2 triusiukai kitam 7.. as tuos du padejau prie likusiu ir apklojau.. ryte vel tik vietom sukeista anam lizde 7 sitam 2... kaip suprast? :)

Paskelbta
sveiki, man nutiko toks dalykas.. triuse susisuko du lizdus, vienam 2 triusiukai kitam 7.. as tuos du padejau prie likusiu ir apklojau.. ryte vel tik vietom sukeista anam lizde 7 sitam 2... kaip suprast? :)

Man pernai taip buvo kokius keturis sykius as juos deliojau , bet patele vistie isskirdavo gal jai pamaitint lengviau ir visus uzaugino.

Paskelbta
su kuo siuo metu girdyt triusius? sniegu + darzovem?

as tai 2 kartus per diena, ryte ir vakare i bliudelius pripilu karsto (ne verdancio :DDD ) vandens, ir duodu po pasarini buroka, morka.. o ka daugiau daryt.. toms kurios maitina dabar tai stengiuos daugiau darzoviu, vandens dazniau atnest.. (sniego maniskiai neede, iskapste, vienas isvis isikando i dantis bliuda sus niegu ir i ora sveite, gavos "SNINGA" efektas :lol::lol::lol::lol:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...