Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 51
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta
nu cia ne as veziau mano darbininkas as jam sakiau kad daugiau kaip 5,5 t nekrautu bet manes nebuvo namie tai jis davai kiek telpa paskui man reikia sokt ieskot spilku ir t.t :icon-cool::icon-cool:

Jau tie "viską geriau žinantys" darbininkai... :eusa-doh: Sakyk ką nori , o vistiek savo daro :lol:

Paskelbta

mano patirtis:

kai vezdavau runkelius tai tilpdavo 7-8 tonos, bet linges stiprinau ir tai dar persivertosios buna

kai kviecius vezu tai iki puses aukstiborciu ir buna 6 t.

Oro puciu 4 - 4.5 atm

Paskelbta

jomajo... kokius cirkus išdarinėjat su tokiom priekabom... paskui virinat pervirinat, tvirtinat pertvirtinat... kurių velnių tiek "bubyt" į tokią priekabą... geriau vežkit su padoresne priekaba, arba kraukit per dvi priekabas ir kabinkit dvi priekabas...

Paskelbta

heh... žaidimas vadinasi - "pakraukim kuo daugiau į zubrionkę"... arba 14 snukių su garmoške į zazą... nu tona "peregrūzo", dar suprantama, bet dvigubai, negu pritaikyta... nafik... :eusa-doh::obscene-drinkingbuddies:

nors... kam patinka žaist su svarke, arba būt kamikadzėm, tada jau tiek to... bet blin koks tolkas vežt po 8t krovinio su 4-tone priekaba ir paskui visą virint pervirint, lopyt perlopyt, o dar barškint galvą vežant, kad tik kas neišsižergtų, kad tik kas nenulėktų... :eusa-doh: o gal čia visus taip paveikė "krizė", pabudo gal lietuviškas šykštumas ala "taupumas"... :eusa-doh:

Paskelbta

Didziausias galvos skausmas tie vezan kad ratas nenusprogtu, taciau per 10 m man tai nutiko 1 karta, manau ekonomiska, o su 6 t jokio galvos skausmo.

O virint ir nera ka, jei padangos atlaiko tai skarda tuolabiau. Nelygu kokia ta ketyrtone priekaba, kaip ir kur laikyta. :icon-question::icon-question::icon-question:

• po 1 metų...
Paskelbta
Esat kas nors sudeje tokiom priekabom kokias atramas po lingem?

Puikiai tinka balansyrines spyruokles

[attachment=1]pts4 1.jpg[/attachment][attachment=0]pts4-2.jpg[/attachment]

oo labai dekuj.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...