Jump to content

Šernakiaulės. Panacėja ar pavojus?


Blickrygas

Recommended Posts

Sklinda gandai, kad Biržų ūkininkai jau augina šernakiaules – kiaulės ir šerno mišrūnus. Nors jų mėsa daug kuo pralenkia paprastą kiaulieną, nors šie gyvūnai nereiklūs nei pašarui, nei laikymo sąlygoms, aplinkosaugininkai vieningi – tai neleistinas, baudžiamas ėjimas prieš gamtą.

Gal kas auginate?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Jeigu toki padara leido sukurti gamta tai gamtosaugininkas nesutrukdis jam gyventi.Gamtosaugininkai dangstosi tik eu direktyvomis.Ir ne daugiau.O teiginys kad šernakiaulė už kiaule yra kuom nors pranašesnė yra netiesa o prasimanymas.Ir jokios panacėjos čia nėra tik gamtos išdaigos o pavojus yra tame kad mes kažko vis dar bijome ne išimtis šiuo atveju ne tik pas mus bet ir eu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 9 mėnesių...

Tai jau pradeda ir Lietuvoj margus šernus šaudyt, būtent kad atsiranda naujos rūšys, specialistai kalba kad avis pjauna jau ne vilkai bet mišrūnai, (valkataujančių šunų ir vilkų) jie pasidaro daug drąsesni, eina arčiau sodybų, manau tas pats bus ir su šernakiaulėm, jos bus drąsesnės, va tada ir atsiras papildomų bėdų ūkininkams, kai reiks pasėlius saugoti :(

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...