Jump to content

Bulviu sandelis


Modestaszzz

Recommended Posts

na dar matosi, kad Alytus ir 70 hą galim bandyt spėliot poreikius, bet kam to reikia :icon-wink:

is tu 70 ha tai javai brolio, o mano bulviu pakolkas tik 1,5ha bet reikia plestis nes persperktyvi sritis.

O ideja tokia saugyklos y zeme 50cm yleist likusia daly sonus apkraut zemem is veja uzsiet, gausis gera silumos izolecija, mintis syldimui galinga raketa su termostatu. Talpa mano manymu reiketu daryti bent 200-250t ;) plytu yra murit mokam, stoga vadinama eternita dvislaiti, apsildyt stoga , sienas su tarpu o tame tarpe pripusti eko vatos, arba gal net paprasciause oro tarpa :icon-cool:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Turi būt viskas gerai apgalvota. Nuo to kokiu būdu ir kaip bulves talpinsi, kaip atskirsi veisles, sėklines, kaip ventiliuosi rudenį, kaip palaikysi temperatūrą žiemą, kaip vykdysi atkrovimus. Nuo šitų dalykų priklauso kokiam plote tu tuos 200t sutalpinsi, kokio aukščio reikės.

manau reikia daryt bent virs 100m2, o atkrovimus darysiu ziema pvzd. insivarai priekaba ar masina pakrauni ir greit isvaziuoji manau taip geriause, vedinima ortakius isvedziot, syldymas man atrodo paprasciause raketa su termostatu. O vat del bulviu veisliu tai daryt reikia taip vienam sone vienos kitam kitos

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

bulvių šildyt nereikia, tiksliau negalima, nes suvys. Arba dar gausi drėkinimą galvoti, pačios bulvės pakankamai šilumos išskiria, tik ventiliaciją reikia gerą padaryti, kad nešaldytu, džiovintu tik paviršinę drėgmę ir tt ir pan. Paprasčiausia tai daryti su rekuperatorium.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...