Jump to content

vairo nepasukmumas


d-arcis

Recommended Posts

  • Atsakymai 57
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

nu tai jau buvo nes vika po kelis kartus bandem perstatyt

o nebutu galima foto pamatyti kiek susisuka.? :eusa-shifty: gal per daug nori.. :) nes persėdus iš vientilčio nepasukamumas tikrai jausis :eusa-think:

nu supranti ir prestai taspts buvo tik kazkaip nebuvo laiko gilintis itai o dabar kai jau viska isrde iskoti kame reikalas tai ir nuoris sutvarkyti jis venuoj pusej isireme kitoj nedasisuka 3cm soske ce

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 metų...
nujo bet to neturetu buti turietu buti ji per viduri ir tiek i kaire tiek idesine turi susisukti neturetu nekur remtis

Čia žinoma labai pavėluotai, bet gal kam pagelbės. Jai tai MTZ ir priekinis varomas tiltas tai tas nepasukamumas atsiranda dėl to kad suvažiuoja viena pusė tilto į vidų nes reguliuojasi provažos plotis. Atsileidus kontravimui (ten toks chamutas dviem varžtais iš viršaus tilto veržiasi) viena pusė pradeda į vidų po truputį listi. Pamatuokit abi puses tilto puses ar vienodas atstumas nuo stakano iki tilto centro. Nežinau ar labai suprantamai parašiau. Senokai nebuvau forume tai net prisijungimo slaptažodį pamiršau :icon-redface: . Ir ten nieko nereikia lankstyti. Paprastesnis matavimo būdas - atsuki dangtelius kurie dengia prošvaisos reguliavimo varžtus ir paskaičiuoji kiek reguliavimo liniuotės ryskių matosi. Turi būti iš abiejų pusių vienodai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 1 mėnesio...
nutiko beda su mtz-80 is po ziemos nei is sio nei is to pradejo vairas i desine puse sunkiai sukti.. atrodo tepalo norma. pries tai ir bedu nebuvo. pakeiciau abi vairo traukes naujomis. neatrodo, kad jos butu blogos. :eusa-think: gal kam taip buvo nutike?

pas tave kokia sistema vairo? sena ar su cilindru naujoviška?? :eusa-whistle:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...