Jump to content

Karolius

Nariai
  • Pranešimai

    33
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Telšiai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Karolius pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. gal tebeturi traktoriu ford8340 idomu viskas apie ji m nesenai toki isigijau

     

  2. Anksčiau būdavo berods 5 metai nuo verslo plano įvykdymo pradžios. O dabar jei verslo planą įvykdai per 5 metus, įsipareigoji nieko nemažint 10 metų..
  3. Girdėjau šiemet pasikeitė reikalavimai, po verslo plano įgyvendinimo įsipareigojimai priimami penkiem metiems, tai vadinasi realiai esi pririštas aštuoniems metams, nes verslo planą greičiausiai gali įgyvendint per tris metus. Gal kažkas žino kažką daugiau?
  4. Taip paspaudus stabdžius ir turėtų įsijungt priekinis tiltas, bet esmė kad jis neiššsijungia išvis, net kai ir nedega lemputė skydelyje. Reiks bandyt žiūrėt laidus, gal kur nulužę tikrai.
  5. Sveiki, turim traktoriuką Valmet 8400 ir jam neišsijungia priekinis tiltas. Su mygtuku jį išjungus lemputė skydelyje užgęsta, o paspaudžius stabdžius užsidega. Bet tiltas veikia nuolat. Gal kas turit kokių minčių?
  6. Su slėgiais blogai, matavom buvo apie 10-12 atm. šiom pavarom kur nevažiuoja. Kitoms kur gerai važiuoja apie 16-17atm.
  7. Sitoje vietoje ne koks patarejas bet gali buti kad slegio nera kazkur gal koks salnikas pramustas Tą patį ir mes galvojam tik įdomu kurioj vietoj problemos ieškot
  8. Sveiki. Turim problemų su traktoriumi Ford 8340 93m. pusiau automatinė pavarų dėžė 16*16. Pradžioj traktorius pradėjo nebevažiuot pusę pavarų (3 ir 4 bei 7 ir mažu gazu. Po poros mėnesių važiuodavo tik kol būdavo šaltas tepalas. Sukalibruoti dėžės šioms pavaroms nepavykdavo. Nusprendėm kad nebėra diskelių, tačiau šiandien išardėm visą pavarų dėžę ir žiūrim kad diskeliai geros būklės. Gal kas turit kokių minčių kas galėtų būti?
  9. Karolius

    benzininis vandens siurblys

    Mes pirkom is jubanos uz 550 pries kokius 3 metus net nezinau kokios firmos tai laiko kuo puikiausiai 3 kubu backa per kokias 5min pritraukia is 4 metru gylio
  10. Karolius

    McHale 994 atkandejas

    jo neblogi aparatai kaina kazkur maciau 5000-6000 +pvm
  11. Taip yra toks prietaisas taciau jis gana brangus. Mes taip pat naudojam orginalius sujungimus taciau juos patys sukalam su mazom vinelem ir puikiai laiko.
  12. Ta intencija paskambinau į Lytagrą. Pasakė taip : seniems tiltams dalių neturim ir neturėsi (tiems, kur iį dviejų dalių). O dabar klausimas: darant " naujalaidį" tiltą iš "senalaidžio" keičiasi reduktoriaus korpusas ir perkama viena rankovė ? O likusi sena tinka prisukt prie reduktoriaus korpuso ? Nes beveik pasirašyčiau ant tokio reikalo... Na pas mus Telšiuose tai vienas toks pardavėjas turi tą tilto iš dviejų dalių vidurį su vieta cilindrukui prisukti.Patys ką tik savo vairą persidarem į hidraulinį tai kad, nežaist(nes dirbam su frontaliniu) iš karto pirkom tą tilto vidurį. Mokėjom lygtais 980Lt. Dabar mačiau vėl parsivežęs turi.
  13. mums irgi buvo panaši problema kai pakeitėm vairo kolonkę i naują. Į vieną pusę susisuko daug į kitą mažai. Perstatem ir ta dantrantį kolonkėj bet niekas nepasikeitė, tada vienos puses traukę išilginom. kitos sutrumpinom ir viskas gerai.
  14. Jei dar reikia tos traukės pažiūrėk čia http://www.autogidas.lt/kitas-22172193.html .
  15. galbūt padangos kažkurios naujos o kažkurios visai nudilusios todel ir skirias greičiai
×
×
  • Create New...