Jump to content

AdIs123

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    rietavas

AdIs123 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Na pagaliau, vakar pavyko siaip netaip sureguliuoti, tarpas tarp lapkiu kazkur 42mm..Tokia isvada padarem, kad diskas matyt storesnis nuo originaliu rusiniu. Nes pries tai galvojom, dar perkniedyti, nes pilna tu disku metes. Ir kas sauniausia, jog siam traktoriui, nera buve taip, jog negirdetum kaip begio ijungi. Siandien, dar pievas leksciavom ,tai jokio praboksavimo
  2. Tai po apacia reguliavom. O guolis naujas buvo pirktas, suteptas. Kazkaip man i greiciu dezes puse linksta problemos.
  3. Sudejom senas spyruokles i sankaba.Surinkom ir siandien pajudejom. Reguliavom ant 29mm lapkes, begis isijungia, bet užia greičių dėžė. Nustatem ant 38mm, jau geriau, kartais viskas tvarkoj negirdesi kaip net begis isijungia, kas šiam traktoriui budavo problema, o, kartais vistiek užia nebesuprantam. Kas ten ar sankaba kalta ar greiciu deze.
  4. Viska ten su guoliu gerai. Reguliavau ir po apacia palindes iki 39, vistiek nieko, poto iki maksimumo reguliavau. Iki 42mm, jau bando isijungti begis, bet vistiek nepaima. Kai pirkom spyruokles, turejo su dviejom spyruoklem viena didele kita mazesne, o pries tai buvo 1 didele.Tai dabar isskiedem vel.. Ir ardysim sankaba. Ziuresim ar ties tuom viskas issispres.
  5. hmm. Na nesuprantu, pries tai kai tvarkem greiciu deze, buvom sureguliavia ant 38-39mm. Tai tada isijunge, bet grieze. Dabar isvis neisijungia. toks klausimas kilo, gal nenuo tos vietos matuoju ? Be to tarpas kazkur 3mm tarp lapkiu ir guoliu. Reik ryt bandyti reguliuoti po apacia, bet niekad nesiseke man ten. Ir dar isminamaji guoli nuleidus be traukiu didziausias tarpas koks tik gali bebuti nuo lapkiu yra mazdaug 0.7- 0.6 cm. Guolis ne mtz 50, neturejo kai pirkom, dave lyg 80, bet jis niekuom nesiskiria, tik diametru, teko prafrezuoti kad tilptu ant asies.
  6. Sveiki, gaivinu tema. Zodziu siandien rinkom traktoriu, keitem visas 3 lapkes, spyruokles dejom dvigubas. Nauja diska. Viskas aisku butu buve paprasciau , bet kad negavom naujo diskatoriaus. taigi sureguliavom pagal literatura, visur raso po 28.5- 29.5 mm, atstumas nuo lapkiu iki reguliavimo vietos. Surinkus sankaba net neisimina. Tai koks tas turi buti tarpas mm? Traktoriaus variklis 80mtz o visa kita mtz 50.
  7. Pas mus irgi tas pats. MTZ 50 vairo kolonke keitem galvojom issispres beda, bet vistiek kaip sukasi i kairi sona daugiau taip ir sukasi.
  8. Sveiki, kodel magnetas neskelia kibirksties i zvake,o kai zvaklaidi paiimi i rankas duoda. Zvakes visos geros, mainytos ir t.t. Gal kondestatorius pramustas? Cia radau palepej uzmesta, nezinia kiek metu stovejas.
  9. Problema kaip ir rasta, sudiles sankabos diskas iki kniedziu jau, vietomis sutrupejas, suskilinejas. Ir guolis isklerias jau. Dar del diskatoriaus iskilo problema, pries tai kai skiedem pakeitem viena lapke, nes buvo isklerus. Dabar nueme diskatoriu ir spaudziant lapkes 2 minasi lengvai- minkstai, o vat ta 3 kur keitem, labai sunkiai ir kietai. Diskatoriaus dalis kur remiasi i sankabos diska gera. Tai dabar klausimas ka su ta lapke viena daryti, nes kad ir idesim nauja diska vistiek tikiu kad neisimins.
  10. Tai teks, tik kad salygu tam nelabai yra, ant lauko reikia ardyti. Stovus turim pasidare, bet orai bjaurus.
  11. Tai reikes skiesti. Dar 3 begio nera, gal sakute blogai isistacius.
  12. Gal netaip supratai, isiplakus ten kur, statosi lapke i diskatoriu ir per ji einanti spiruokle.Skyle buvo isiplakus.
  13. Sveiki, iskilo problema. Vasara tvarkem greiciu deze, buvo subireje du guoliai, primojo veleno. Kai rinkom pakeitem du dantracius, tai 6 ir 9 begio. Surinkom. Sureguliavom lapkes sankabos. Pravaziavom kelis kilometrus, dar 2 h pievos nupjovem, viskas dirbo normalei. Tada ismynus saknaba pradeda uzti greiciu deze kai nori begi ijungti. Ir kai jungi begi pasigirsta garsas Trrrrrrrrrrr... Tada vel skiedem traktoriu, pasirodo viena lapke buvo isiplakus ir nebejo sureguliuot. Nupirkom nauja. Gerai, surinkom. Pavaziavom truputi ir vel tas pats. Isminamasis guolis dar atrodo geras. TAigi dabar vel teks skiesti, ziureti, ar galimas variantas kad reiks keisti sankabos diska? Ar cia dezes problema?
×
×
  • Create New...