Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki su tavim sutinku bet pas mane kita priezastis narve buvo ju 5 ir nezinojau kad nusipirkau jau necias pateles tai kai perkeliau jau buvo velu tai tokia klaida na nieko bus dar

• po 3 mėnesių...
  • Atsakymai 65
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta

sveiki.Buvo rasyta apie uodus..Mano triusius si sausa pavasari apstojo uodai.Triusius laikau pastogeje.Tai vet.vaistineje man pasiule gydytojas tokia piliule(dabar nepamenu pav.)Ja reikia atskiesti 1l vandens ir ispurksti pastoges sienas,narvu isore,galima purksti ir ant triusio,tik reikia saugoti,kad nepatektu i akis.Padejo!!! :clap:Uodus reikia naikinti,nes jie platina ligas ir aisku siaubingai geldami kankina triusius. :eusa-clap:

Paskelbta
sveiki.Buvo rasyta apie uodus..Mano triusius si sausa pavasari apstojo uodai.Triusius laikau pastogeje.Tai vet.vaistineje man pasiule gydytojas tokia piliule(dabar nepamenu pav.)Ja reikia atskiesti 1l vandens ir ispurksti pastoges sienas,narvu isore,galima purksti ir ant triusio,tik reikia saugoti,kad nepatektu i akis.Padejo!!! :clap:Uodus reikia naikinti,nes jie platina ligas ir aisku siaubingai geldami kankina triusius. :eusa-clap:

Tai gal galėtum kažkaip atgaminti tą pavadinimą?

Paskelbta

JO jo jo!Tas pats! :eusa-clap: Teko vel pirkti del uodu.Be to jis dar tinka ir kt.gyvunams nuo vabzdziu gelbeti.Sunims nuo erkiu ir blusu.Karvems nuo sparvu ir gyliu..Universalus skystis,tik kvapas tai labai primena aliejinius dazus :icon-mad

• po 9 mėnesių...
Paskelbta
JO jo jo!Tas pats! :eusa-clap: Teko vel pirkti del uodu.Be to jis dar tinka ir kt.gyvunams nuo vabzdziu gelbeti.Sunims nuo erkiu ir blusu.Karvems nuo sparvu ir gyliu..Universalus skystis,tik kvapas tai labai primena aliejinius dazus :icon-mad

žibala greičiausia primena :)

Paskelbta

žibala greičiausia primena :)

:D:D

• po 6 mėnesių...
Paskelbta

turiu drugeliu veisles triusiu ir tik db jie subrendo planuoju juos perkelti i ukiny pastata ir galvoju prileisti bet kaip manot nesusals jauniklei nes gruodzio menesi jau tikrai bus apie - 10

Paskelbta
turiu drugeliu veisles triusiu ir tik db jie subrendo planuoju juos perkelti i ukiny pastata ir galvoju prileisti bet kaip manot nesusals jauniklei nes gruodzio menesi jau tikrai bus apie - 10

as irgi sukergiau avineli ir milzine ir galvoju susals ar ne :(

• po 4 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta

Na, pas mus miestely, tai dar pardavineja tokias ampulikes. Kai Siauliuose pirkau, mokejau 6lt. , o pas mus cia po 3.5lt.,todel ir pasidare itartina. :) Na, svarbu kad dabar jau zinau. :)

Paskelbta

Tai manau tikrai ten klastote, jei tokia kaina. :) Kiek ji maziau veiksmingha, nezinau.Tas kur pirkau po3.5lt aisku panaudojau suneliams, atrodo veikia. Na,cia jau kiekvieno pasirinkimas manau. :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...