stauga Paskelbta Spalio 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 6, 2010 Kolegos ar patenkinti isigytu trasu is Linas Agro trasu kokybe. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vylukas Paskelbta Spalio 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 6, 2010 Kolegos ar patenkinti isigytu trasu is Linas Agro trasu kokybe. Cheminio tyrimo,manau niekas nedarė.O pagal ką dar apie kokybę spręsti?Sausos,byra,maišai nesupuvę.Tai ko dar norėti?O,kad granulės,švelniai tariant,įdomios,tai pažiūrėk,po kiek mokėjai už jas ir kiek tuo metu kainavo kitos,panašios sudėties. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
stauga Paskelbta Spalio 6, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 6, 2010 kol kas nieko nenoriu sakyti, bet nesvardu kokia kaina butu trasu jos turi buti geros kokybes o jei kokybe abejotina tai klientas turi buti informuotas prie isigyjant preke Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edvis Paskelbta Spalio 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 6, 2010 kol kas nieko nenoriu sakyti, bet nesvardu kokia kaina butu trasu jos turi buti geros kokybes o jei kokybe abejotina tai klientas turi buti informuotas prie isigyjant preke na stauga skelk kuri NPK? ar tin ne 7-19-29? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vylukas Paskelbta Spalio 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 6, 2010 kol kas nieko nenoriu sakyti, bet nesvardu kokia kaina butu trasu jos turi buti geros kokybes o jei kokybe abejotina tai klientas turi buti informuotas prie isigyjant preke Tai rašyk,kas ir kaip,jei jau tokią temą sukūrei. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vytas Paskelbta Spalio 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 6, 2010 siemet is linas agro paemem 150t 6-20-30+3S. arvi. jokiu nusiskundimu neturejom... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Spalio 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 6, 2010 siemet is linas agro paemem 150t 6-20-30+3S. arvi. jokiu nusiskundimu neturejom... Tai gal dar turesit Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vytas Paskelbta Spalio 6, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 6, 2010 kol kas nieko nenoriu sakyti, bet nesvardu kokia kaina butu trasu jos turi buti geros kokybes o jei kokybe abejotina tai klientas turi buti informuotas prie isigyjant preke na stauga skelk kuri NPK? ar tin ne 7-19-29? jo, tokiu 7-19-29 turejom ir, tai jos nekokios susokusios nors sake kad sviezios. bet gerai kad tas susokimas sausas buvo tai pavarcius maisa apkulus ji ngerai viskas tvarkoj... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
stauga Paskelbta Spalio 7, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 7, 2010 Na buvo jie cia man atveze ne kokiu traseliu bet jiem pasiseke kad viska sutarem mano naudai, tad kolegoms galiu patarti netyleti gavus nekokybiska preke ar paslauga. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vytas Paskelbta Spalio 7, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 7, 2010 Na buvo jie cia man atveze ne kokiu traseliu bet jiem pasiseke kad viska sutarem mano naudai, tad kolegoms galiu patarti netyleti gavus nekokybiska preke ar paslauga. jo uzvedei cia tema ir jokio konkretumo... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
drapox Paskelbta Spalio 7, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 7, 2010 O čia kur ant maišo rašo Linas Agro, tai jų sufasuotos, ar kaip? Kokios ten yra. Vienoj granulėj ar mišinys? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
grudasss Paskelbta Spalio 7, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 7, 2010 O čia kur ant maišo rašo Linas Agro, tai jų sufasuotos, ar kaip? Kokios ten yra. Vienoj granulėj ar mišinys? Kokio dar Linas agro - Arvi ššššš. Perka liaudis "lietuvišką" salietrą, nors ten kazakišką supilstyta Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vylukas Paskelbta Spalio 7, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 7, 2010 O čia kur ant maišo rašo Linas Agro, tai jų sufasuotos, ar kaip? Kokios ten yra. Vienoj granulėj ar mišinys? Įtariu,kad kalba eina apie lenkiškas iš Gdansko (fosfory.pl) Vienoj granulėj.Bet jas ne tik LA pardavinėjo. Pvz man 5-10-25 6S granulių išvaizda keistoka pasirodė.Bet išbyrėjo visai padoriai,kainavo sąlyginai nebrangiai,be to,buvau perspėtas apie tai,kaip jos atrodo.Tad jei tik tokios bėdos,tai jokių problemų aš čia nematau.Kitas reikalas,jei užvežė kokio brūdo,kažkurį buvusį arvi,sandėlio užkampį išvalę. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
drapox Paskelbta Spalio 7, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 7, 2010 O čia kur ant maišo rašo Linas Agro, tai jų sufasuotos, ar kaip? Kokios ten yra. Vienoj granulėj ar mišinys? Kokio dar Linas agro - Arvi ššššš. Perka liaudis "lietuvišką" salietrą, nors ten kazakišką supilstyta Jei Arvi tai paskutiniu laiku tikrai buvo š.... Ar kas naudojot Yara Mila lokaliai? Kaži koks jų tirpumas, ar bus iš to lokalaus tręšimo nauda, jei negreitai tirpsta. Nes ritė buvo aplipus, tai net dieną kibire vandens pamirkius, neįmanoma buvo nugrandyti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
stauga Paskelbta Spalio 7, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 7, 2010 Na buvo jie cia man atveze ne kokiu traseliu bet jiem pasiseke kad viska sutarem mano naudai, tad kolegoms galiu patarti netyleti gavus nekokybiska preke ar paslauga. jo uzvedei cia tema ir jokio konkretumo... na zodziu parsivezes buvau trasu kuriu kokybe manes netenkino bet viska suderinom ir man pakeite trasas ir atlygins nuostolius o sia tema sukuriau tam kad irodyciau kad as netylesiu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
krucius Paskelbta Spalio 11, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 11, 2010 as pernai pirkau, salietra tai gera buvo bet kompleksines tai nelabai kokios. neissimaisiusios, vienam maise viens raudonos, kitam dauguma baltu kitam pilku., kitam n ormaliai,. zodziu prastai kazkaip ismaisytos. ai da karbamida emiau tos irgi geros. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti