jaunelis ukininkas Paskelbta Rugsėjo 20, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 20, 2010 sweiki forumieciai..Iskilo problemele mano belkiui..variklio tepalo spaudimo dacikas rodo pilna skale kiek begali pakilti..kartais nukrinta siektiek, bet dirbant vel pakyla..anksciau salta uzkurus rodydavo kokius 4 atmosferas ir krisdavo zemen iki 2..Gal kas zino kas gali buti? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jawax Paskelbta Rugsėjo 20, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 20, 2010 Daviklis gal suėjo? Kaimynas po 500h pakeitė. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
deivisD Paskelbta Rugsėjo 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 22, 2010 po 20ah keiciau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Arunas7 Paskelbta Kovo 31, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 31, 2011 prie centrifugos yra varžtas tepalo slėgiui reguliuoti.noriu paklausti kaip juo reguliuoti.ar tai yra apsauginis voztuvas? ir juo reguliuojasi spaudimo viršutinė riba?klausiu todėl nes mano belaruse rodo spaudimą 5 atm.(neseniai nusipirkau ir galvoju gal kas ten jį buvo sukinėjęs). Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Balandžio 1, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 1, 2011 statai filtra ir matai, ka turi... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
monstras Paskelbta Balandžio 5, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 5, 2011 sweiki forumieciai..Iskilo problemele mano belkiui..variklio tepalo spaudimo dacikas rodo pilna skale kiek begali pakilti..kartais nukrinta siektiek, bet dirbant vel pakyla..anksciau salta uzkurus rodydavo kokius 4 atmosferas ir krisdavo zemen iki 2..Gal kas zino kas gali buti? Sprendimas tik vienas arba priboras grybauja bet greičiausiai nusišovė centrifugos vožtuvai teks visa pakeist centrifugą galima statyt ir su keičiamu filtru bet pilant rusiškus tepalus gana dažnai teks pati filtrą keist. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti