Jump to content

ka manote apie t-40?


vitaluuxxs

Recommended Posts

na žinai, žiūrint kokius darbus dirbsi, jei lengvus, užtenka ir to t-40, kaimynas mano ir su "vladuku" [t-25] sau lėtai apsidirba, ir vargo nemato, aš pats turiu mtz82 geras traktirus, tiek lengviem darbam, tiek sunkiem, trijų korpusų plūgą traukia normaliai :)

Taip, kad gerai pagalvok, kokius darbus dirbsi, jei lengvesnius to t-40 užtenka, bet jei sunkesnius, tai žinok, kad turėsi samdytis arba skolintis. :icon-cool:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tokiems darbams ir tiek žemės pilnos akys. Bet plūgo ieškok dvivagio nebent pas tave žemė vieni pelenai. Aš pats žiemą miške, vasarą 10ha ir taip kokia 10-12 metų atvariau. Pupsikas jai sunkesnė žemė persilpnas, o bulbarusas per didelis miške iš vis niekam nevertas ypač su didele kabina, nebent gatavos parsivešt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jei trijų korpusų netems galinį gali nuimti.o šiaip jei pirksi nusivežk kokį suprantantį žmogų,nes dauguma būna tik gražiai nudažyti.mažiau nudrožti būna vientilčiai,bet jie mažai ką už t-25 geriau traukia,o ant sniego kaip karvė ant ledo.pats tokį penkti metai turiu tai visai patenkintas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...