Jump to content

SS

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

SS pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, Susidūriau su problema, pagreitytojo neina permušt, eina tik tuo, kur kartu su bėgiu rankena, o to kito - neina. Baisus gvergždimas girdisi jungiant ir niekaip neįjungiu. Kur cia PROBLEMA ? Kaip ja išspręsti ?
  2. na žinai, žiūrint kokius darbus dirbsi, jei lengvus, užtenka ir to t-40, kaimynas mano ir su "vladuku" [t-25] sau lėtai apsidirba, ir vargo nemato, aš pats turiu mtz82 geras traktirus, tiek lengviem darbam, tiek sunkiem, trijų korpusų plūgą traukia normaliai Taip, kad gerai pagalvok, kokius darbus dirbsi, jei lengvesnius to t-40 užtenka, bet jei sunkesnius, tai žinok, kad turėsi samdytis arba skolintis.
  3. Jau issprendziau problema del gvergzdimo: Tarpinei buvo viskas tvarkoj, tereikejo sankaba paregulioti, dabar musasi be jokiu garsu
  4. Palauk, prisikabyk priekaba su sesiolika baltu rulonu ir pradek vaziuoti devintu, tai kol isivaziuosi - pavasaris ateis. Cia pagal mane nesamone, turi leisti lengvai kiekviena begi must, reiks dar bandyti sankaba pareguliuoti nuvaryt pas pazystamus...
  5. o, tada is vis gerai, pas mane nera parasyta nieko
  6. Jus nesijuokit, as dar neseniai palyginus pradejau dirbti su traktoriais, tad esu dar zalias.
  7. Tai didele beda ? Kaip ja butu galima sutvarkyti ?
  8. Dabar yra taip: Vaziuoju as sestu begiu, musu i devinta, ir permusimo metu girdisi labai stiprus gvergzdesys, tik pristojus persimusa begis., ar cia normalu, ar sankabai kazkas ne to ?
×
×
  • Create New...