Smertel Paskelbta Rugpjūčio 9, 2010 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 9, 2010 Buvo taip reikejo man susikabinti is gaz53 padaryta priekaba ir 4tone dviase . Sujungiau sviesas tai kad kelia apsviest galim sakyt ciut raudonos. Kaip atjungiau tai dar pakenciamai bet irgi silpnai. Cia gal standartinis t 40 generatorius grybauja ? Ar geriau kanors himicint ir masinos generatoriu det ar pirkt traktorini koki. Dabar man gan daznai tenka vakarais su priekabom vazinetis tai kelio net nematau
Dronni Paskelbta Rugpjūčio 9, 2010 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 9, 2010 tai gal pirmiausia pamatuok voltaza ir amperaza, kiek tipo generas duoda, gal pas tave kazkas trumpina ar mases nera
marazas Paskelbta Rugpjūčio 9, 2010 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 9, 2010 prachekink automatini saugikli (ta knopkute juoda) jei ji pas tave is vis dar yra. Buna pasvila ir neberveikia. Siap [sviesos turi anyway degt, jei ne is generatoriaus tai is akumo. O smertel ziuru lietuviu kalba tiksliai grybauj :)
jawax Paskelbta Rugpjūčio 10, 2010 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 10, 2010 Temos pavadinimą normaliai parašyk, gal kam vėliau reikės, ieškos ir neras.
Smertel Paskelbta Rugpjūčio 13, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 13, 2010 Zodziu mano tas generatorius tikriausia yra standartas. Tokia diela trys varstai kur laidams , vienas pliusas kaip testeris parode o kiti minusai , su vienu susuku 13v bet, akumo nekrauna , kita prijungiu 4v krauna akuma kas per izdivalkes. Su tevu abu ziurejom ir nesupratom. Padekit gal kas padesit . Saugiklis pas mane yra bet ciortas zino jis perdeges ar ne , aprukes nera tada nezinau kaip patikrint ar paerdeges. Paskubom prie pc prisedu gi dabar javapjute tai kartais parvaziuoju 2-3 nakties net tu tekstu tikrint nebenoris ar gerai parasiau.
marazas Paskelbta Rugpjūčio 13, 2010 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 13, 2010 storas kur "+" prie akumo, plonas kur "D" rusiska d, per lemoute prie + ir viskas veikt turi.
Smertel Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Kad naujos temos nebekurti. Koki starteri siulitumet ant t40 pirkt ? maniskis pradejo issidirbinet su rakteliu tik taip kad prikibtu ir nesuka o islauko su atviorka dar uzsikuriu seip taip . Sviesas susitvarkiau dabar galiu duot i trasa.
aruunasv Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 15, 2010 pirk su reduktoriumi maniškis magneton ketvirti metai laiko,ir nepatingėk forumą panaršyt,kažkur yra tema apie juos
RRemigijus Paskelbta Rugsėjo 30, 2010 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 30, 2010 Buvo taip reikejo man susikabinti is gaz53 padaryta priekaba ir 4tone dviase . Sujungiau sviesas tai kad kelia apsviest galim sakyt ciut raudonos. Kaip atjungiau tai dar pakenciamai bet irgi silpnai. Cia gal standartinis t 40 generatorius grybauja ? Ar geriau kanors himicint ir masinos generatoriu det ar pirkt traktorini koki. Dabar man gan daznai tenka vakarais su priekabom vazinetis tai kelio net nematau Visu pirma mase padaryk gera per dvi priekabas nes per sukabinimo mechanizmus nebuna jos geros o jai nepades tai tada yra sumaisyti traktoriaus sviesu pliusas su minusu kitaip sakant kur turi but paduotas pliusa ten minusas yra ar atvirksciai tikrai pades generatorius neitakoja
jonas.z Paskelbta Lapkričio 8, 2010 Pranešti Paskelbta Lapkričio 8, 2010 Gal kas zinote ar t40 generatorius ismaitintu 8 vnt.lempu po 55W, nes nupirkau 8 vnt.nauju lempu nuriu sudeti ant traktoriaus del geresnio apsvietimo, bet standartiskai pas mane buvo 4 vnt.po 55W lempos. Tai kyla klausimas ar ismaitins ir nesvies kaip zvakes sviesa?
beleris Paskelbta Lapkričio 9, 2010 Pranešti Paskelbta Lapkričio 9, 2010 cia yra postmas apie tai: http://www.zemesukis.com/forumas/viewtopic.php?f=34&t=5970&p=121176&hilit=generatorius#p121176
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti