Jump to content

niva bedos

Recommended Posts

Paskelbta

O kada nusprendei keist? Pas mane viena jau kliba vienas. Jauciu sausi ten tie guoliai per tiek metu,nesinori kad uzsikirstu per darbymeti. Pas mane dabar kaip tik virsutinis sietas isimtas gal tilpciau ;)

• po 4 savaičių...
Paskelbta

zoletus ir dregnus kuliant ne taip greit uzklijuoja, bet tas retinimas nuo kolukio laiku atejes, dabar gal ir nereiketu nes kuliant kvietrugius labai pralenda daug nekultu varpu pastebejau. geriau neretink bet sutrumpink is priekio, didesni akmenys tilps i gaudytuva.

Paskelbta

Sveiki. Paziurejus savosios nivos kederi kilo ytarimu del dalgio padeties, kai kuriom vietom peiliukai pakile ir ne visai priglude prie norageliu. Taip turi buti ar kazkaip galima ispresti sita beda?

Paskelbta

pastatai dalgi i tokia padeti kad peiliukai butu tarp pirstu tada plaktuku is virsaus svelniai... dar ziuret reiketu prispaudimo varliukes jei labai sudile pakeisti naujomis arba restauruoti kad spaustu dalgi prie pirstu.

• po 1 mėnesio...
  • po 2 savaičių...
  • po 9 mėnesių...
Paskelbta

Sveiki, su niva kulant avižas pastoviai kemsasi prie dalgio, pastumus atgal viską suryja ir vėl pora metrų į priekį ir vėl nebekerta. Dalgį užstates esu gerai, esu ydejas metalini dalkoti, visi norageliai prigludę prie peiliuku. Pernais metais pjoviau javus su varpuciu ir jokių bėdų, šiais metais neina ir geruose Javuose

Paskelbta

Sveiki, su niva kulant avižas pastoviai kemsasi prie dalgio, pastumus atgal viską suryja ir vėl pora metrų į priekį ir vėl nebekerta. Dalgį užstates esu gerai, esu ydejas metalini dalkoti, visi norageliai prigludę prie peiliuku. Pernais metais pjoviau javus su varpuciu ir jokių bėdų, šiais metais neina ir geruose Javuose

Gal jau dalgis atsipes,as karklus ir krumus papjoviau ir nelebai iskerta..foto ikelk...degimas geras?

Paskelbta

cia del dregmes taip, i pjaunama nelenda. susireguliok lenttuvus taip, kad zemiausioj padety tik tik virs dalgio praeitu ir sraiges nekabintu, nes sraige tuos virbus nulauzo ir paskui jie buna kokian elevatoriun istringa.

beje, gal kas nori nebrangiai e514 lentuvus metalinius nivai pritaikyt? nebrangiai parduociau.

Paskelbta

cia del dregmes taip, i pjaunama nelenda. susireguliok lenttuvus taip, kad zemiausioj padety tik tik virs dalgio praeitu ir sraiges nekabintu, nes sraige tuos virbus nulauzo ir paskui jie buna kokian elevatoriun istringa.

beje, gal kas nori nebrangiai e514 lentuvus metalinius nivai pritaikyt? nebrangiai parduociau.

as droninborgo pritaikiau, tai visai kitas kombainas pasidare :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...