Jump to content

linas18

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario linas18 paskelbtas turinys

  1. Sveiki, kame reikalas taip prakiurusiu indeklų? Brokas?
  2. Sveiki ar normalu kad po 6 metų pužiedžiai taip sudiltu? Ir ar reikia išimti ta palastikini žieda iš naujo numinamojo guolio?
  3. linas18

    .

    Tas skylimas pasašus į nuotraukoje? Ir kaip tvarkei ta skilimą ar bloka nauja pirkai?
  4. Nukelem mtz-82.1 turbo galva ir pamatem kad 3 cilindras yra nelabai svarus ypac galva. Klausimas tas kas gali but negerai? Pries metus buvo pramuse tarpine irgi 3 cilindras. Ar gali tureti itakos tie bloko trukiai tarp cilindru?
  5. Sveiki, prasyciau patarimo kaip pigiau ir paprasciau pasistatiti garaza-angara technikiai ir grudams supilt. Esme ta kad yra metalines stogo karkasas ilgis-9m. pagridinis prasymas yra kaip ta karkasa pigiau ir protingiau uzkel i kokiu 5m auksti? kokias kolonas naudoti?
  6. Kokius voztuvų tarpelius jus darote savo mtz?
  7. Sveiki, kam yra skirti tokie balti žiedeliai kurie dedasi mtz traktoriaus variklio tarpineje kuri stovi po galvute? Gal ir yra kur nors apie tai parašita bet neturiu laiko tos informacijos susirasti.
  8. linas18

    niva bedos

    O kulant žirnius neretintas pobugnio prailgintuvas nedidins ju skaldymo?
  9. linas18

    niva bedos

    Mes neradom, o pirkom nauja. Bet ka duoda tas išretinimas?
  10. linas18

    niva bedos

    Dekui, išsijeme puikiai. Ar dedant nauja pobugnio prailgintoja ji reikia išretinti?
  11. linas18

    niva bedos

    Sveiki, kaip lengviau ir paprasčiau išimti didiji pobugni? Kederis nukabintas, pobugnio prailgintojas išimtas
  12. Kokie vieni purkštukai butu universaliausi dirbant 10km/h greičiu ir norint išpurkšti 200 l/ha. Purškiama ir dirviniai herbicidai ir rapsams insekticidai, taipogi ir karbamidas su mikroelementinem trašom
  13. Ar yra naudojančiu šias trašu barstykles? http://marguciai.lt/index.php/component/virtuemart/nauja-technika2013-02-12-13-01-44/tresimo-ir-chemikalu-purskimo-technika2013-02-17-18-47-48/trasu-kalkiu-barstytuvai/dvieju-disku-pakabinami-trasu-barstytuvai-akpil-10-24-m-detail?Itemid=0 arba http://auksarankiai.lt/dvieju_disku_trestuvas_800_kg-c26-i221 Man šios dvi barstykles atrodo identiškos.
  14. kokiu pločiu jis beria? Kokios talpos ji yra?
  15. Sveki, galvojame pirkti jar-met firmos trašu barstytuva http://www.marguciai.lt/index.php/component/virtuemart/nauja-technika2013-02-12-13-01-44/tresimo-ir-chemikalu-purskimo-technika2013-02-17-18-47-48/trasu-kalkiu-barstytuvai/dvieju-disku-pakabinami-trasu-barstytuvai-jar-met-10-21-m-detail?Itemid=0. Ar ji apsimoka pirkt dėl 70ha ukio ir ar ju reduktotiai patvarus?
  16. linas18

    GRŪDŲ BOKŠTAI

    Sveiki, kiek kainuotu 35t plokščiadugnis grudų bokštas su juostiniu pakrovimu ir iškrovimu ventiliacija. Ir koks gali buti grudu prijemimas į transporterį? Ir kiek kainuotu pastatymas? Iš anksto dekui.
  17. Sveiki, ar gali per turbinos karstaja dali begt tepalas jei traktorius buvo pora kartu megntas kur bet neuzkurtas del persilpnu akumuliatoriu, o kai uzkurus padirbo kuri laika tepalas nustojo beges. Turbina cekiska. Ar tai rimtesne problema?
  18. yra pas mus kaime belarusui isidejo cilindrus du ir vaire prisidejo cilindruka kuriam kaime jus randates? Kiek mokejo uz cilindrus tuos du? Is kur pirko? Ka dabar kabina prie mtz? Dekui
  19. bet jeigu susidetume tas cilindras dar slaunis stipresnes gal tada eitu normaliai dirbt? Dar su lingine apsauga korpusai yra toliau negu su varstine todel gi svoris yra toliau ir pakabai sunkiau
  20. Sveiki jei isidetume i mtz 82.1 pakabos sustiprinima (tuos du papildomus cilindrus jei leistu finansai gal ir stipresnes slaunis) pakeltu kverneland 3x3 pluga su lingine apsauga nuo akmenu?
  21. pasakikit naujokeliui, ką duoda turbininiam variklui į oro isiurbimo kolektoriu atvestas vamzdelis nuo kuro siurblio?
  22. Taigi mes norime isigiti didesni purkštuva dabar purškiam su lenku 800lt 12m na apsidirbt imanoma bet reikia labai taikitis prie oro saligu. Ir iš viso to ką jus labiau patartumete ar nauja jar-met 1kubo http://marguciai.lt/index.php/lt/produc ... ltr-detail ar nusipirkt sena 2kubu rusiška ir susitvarkit kad eitu kaip bitute. Ačiu už nuomones!!!
  23. Stovint traktoriaus dešinėje ir žiūrint į variklio šoną, tai po dešine ranka nuo variklio priekio (arčiau generatoriaus) varžtas berods 17 raktu (o gal 19, nebepamenu). Atsuki, o tada plokščiu atsuktuvu išsuki iš vidaus. Nu radau ir išsukau (raktas 24) tada išsukau su atsuktuvu (plokščiu) išlindo spiruokle o tas vamzdelis nejuda. Taip turi but? Ir kaip ji daba sutvarkit ar galas jam?
  24. Tas ir keista kad rudeni isidejom apsiarem pasisejom o suejo tik pavasari kai tevas gizo is lauku nuvalkeves uzgesino nuvejo pavalgit o kai norejo pastatit i vieta traktoriu uzkure ir dacikas atsimenke iki galo. O kur tas redukcinis vostvas ira nes ten daug skilu ir visokiu vostuvu?
  25. Forume kiek saiciau tai visi giria tuos filtrus vietoj centrifugos, bet va isidejom ir mazdaug po metu kazkas atsitiko kad tepalo spaudima sukele tiek kad dacikas atsilenke kiegali, idejom kita tai ta sugadino isidejom vel centrifuga ir normalai. Taigi gal kas zino kas jam. Buciau dekingas uz info.
×
×
  • Create New...