mtzzz Paskelbta Gegužės 24, 2010 Pranešti Paskelbta Gegužės 24, 2010 turiu toki kratytuva bet jo desnes puses trasporterio plankos eina skersos isbandem viska kad eitu tiesiai bet nieko neisejo.... man idomu ar daug kainuoja naujas trasporteris
Arminas666999 Paskelbta Gegužės 24, 2010 Pranešti Paskelbta Gegužės 24, 2010 Negali buti kad nareliu skaicius nevienodas?
mtzzz Paskelbta Gegužės 24, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gegužės 24, 2010 Negali buti kad nareliu skaicius nevienodas? nesupratau
jaun uk Remigijus Paskelbta Gegužės 24, 2010 Pranešti Paskelbta Gegužės 24, 2010 nevienodai issitampiusios transporterio puses manau.. reiketu isimti ir apsukti ji, kad krastine butu viduri.. o nauja kazin koki gausi, kazkaip man atrodo kad ju minkstos grandines..
mtzzz Paskelbta Gegužės 24, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gegužės 24, 2010 mes ir plankes pervirinom ligiai ..... ijungus kartituva tas trasporteris kuo ilgiau sukdavom tuo labiau plankes skersos pradejo eit, ir jis po prasukimu pats isetembdavo arba atsipalaiduodavo trasporteris
jaun uk Remigijus Paskelbta Gegužės 24, 2010 Pranešti Paskelbta Gegužės 24, 2010 suskaiciuok nariukus ar abiejose pusese vienodas skaicius..
Pofke Paskelbta Gegužės 24, 2010 Pranešti Paskelbta Gegužės 24, 2010 transporterio zvaigzdes pasikeisk
mtzzz Paskelbta Gegužės 25, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gegužės 25, 2010 abejoju ar ka duos nes ant trasporterio yra daug grandines akeliu kaip ir pasakius aprudija ir daug metalo ant jau ner gal ir del to jis einas skersas
Zvanas Paskelbta Gegužės 25, 2010 Pranešti Paskelbta Gegužės 25, 2010 viena puse gal labiau sudilus, o kita ne ir prasokineja, arba kaip jau minejo zvaigzdinei kaput, arba nariuku skaicius nevienodas
AlMar Paskelbta Gegužės 26, 2010 Pranešti Paskelbta Gegužės 26, 2010 Spėju, kad viena iš grandinių kada nors buvo nutrūkus, o jas sujungian paprasčiausiai išmesti blogi nareliai, todėl ji yra trumpesnė, taip daryti negalima narelių sakičius turi būti vienodas. Kitokių priežasčių negali būti.
mtzzz Paskelbta Gegužės 26, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gegužės 26, 2010 zvaigzdes geros skaicius vienodas nareliu
Jhon Paskelbta Rugpjūčio 31, 2011 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 31, 2011 Na ir man iškilo tokia pati problema. Šiemet pirkau lenkišką kratytuvą 2500 kg talpos žemukas, aišku ne naujas padėvėtas, tai buvo transporteris tik kairio šono pasuktas tai per porą narelių aš jį atstatiau. Lyg ir viskas gerai tuščią sukau gal kokias 3-4 min. slenka lygiai. Bet va dabar mėžiant kažko labai mėto grandinę kuri suka kratiklį, keitiau ir sprandžiną į stipresnią vistiek net ištempią ję ir viskas. tik po to kai iškračiau porą kratytuvų pastebėjau kad vėl persisukęs transporteris. suskaičiavau narelius viskas gerai. Įtempimas geras, galima sakyti ir vieno šono ir kito šono nelabai ranka ir pajudinsi. Gal per stipriai įtempiau? žvaigždės lyg ir nenusidėvėjį. Aš galvoju ar negali prasisukt pati transporterio žvaigždukė? Beje pasikartosiu tuščias sukasi be problemų viskas lygiai eina. Tik pakrauni ir viskas pasikeičia.
rrass Paskelbta Sausio 29, 2013 Pranešti Paskelbta Sausio 29, 2013 gal zinot kiek apytiksliai sveria prt 11 kratytuvas
Zemaitukass Paskelbta Vasario 26, 2014 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2014 gal zinote kaip vadinasi ta priekaba kur veziojo kugius,ant saves uzsitraukia ir veza,ratai jos tokie patys kaip 6t ktatytuvo Roy6.zemagrinde gerai,butu rulonams vezti.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti