Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 85
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

Vargas su tuom puskacium. Nors pas mane anas nuo akumo pajungtas ir is kabinos greit uzsivedi, bet vistiek metu lauk. Atgyvena jau. Kad ziema karta kita lengviau uzvesi, tai anokia cia nauda.

Kad su puskacium vaziuot, tai irgi briedas. Imanoma aisku, bet naudos is to nulis. Lygiai taip pat sekmingai gali 9 ar 1 vaziuot, ziurint kokia situacija, ziema ar vasara.

Koki starteri nori keist i puskaciu? Pas mane pusantrinio ant 50 uzdetas.

Paskelbta

Leonai, puikiai suprantu apie ka snekama, bet su papildomu paletintoju greiciai veik vienodi. Patogiau nebent kai nori lauke budamas vaziuot. Buna gerai isedi kokiam miske ir virsta traktorius, gali taip suzaist, bet tai isimtiniai atvejai.

Paskelbta

sumaisiau , puskaciu i starteri keiciu , :D . tai va siandien pasidomejau kainom , starteris 349 cekiskas , 250 turku , lenta starteriui 180, smagratis 350 . ramuciuose kaina tokia . iskilo toks klausimas smagrati reikia visa keisti ar tik vainika , kokio galingumo akuma reik deti ?

Paskelbta

Smagraciui galima zieda pakeist, jis ~80lt kainuoja. Nepamenu tiksliai ar taip tinka ar reik truputi nutekint. Reikes ir man perdirbinet.

deivisD, pamaniau gal kokian sibiran issiruosei kad starteri i puskaciu keist ruosies :]

Paskelbta
Smagraciui galima zieda pakeist, jis ~80lt kainuoja. Nepamenu tiksliai ar taip tinka ar reik truputi nutekint. Reikes ir man perdirbinet.

deivisD, pamaniau gal kokian sibiran issiruosei kad starteri i puskaciu keist ruosies :]

Prie - 10 -15 su starteriu (nesvarbu ar jis ruskas ar čekiškas ar kinietiškas) jau problemos. Gaunasi tik akumuliatoriaus pjovimas. Nebent padarytas bloko šildytuvas.

Paskelbta

starterinis žiedas netinka puskačiniui smagračiui,perdidelis.

Paskelbta
Ak taip, reik tekint su ziedu, o tada ant jo det. Aptekint pigiau nei nauja pirkt.[

gaunasi pati zieda tekinti , kad uzliptu ant virsaus sterterinis taip?

skambinau i litagra starteris 345 cekas , lenta 160 , smagratis 440.

Paskelbta

Dabartinis 180Ah, bet posilpnis ziema. Reik 215Ah.

Bandysiu masinos generatoriaus ieskot, kilovatinio, nes originalas mazom apsukom nifiga nekrauna.. o svedisko traktoro, tai uzvedei, pergazavai ir kaip ikalta. Junk ka nori. Minusas kad su sepeteliais, o jie dulkiu bijo.

Paskelbta

Bandysiu masinos generatoriaus ieskot, kilovatinio, nes originalas mazom apsukom nifiga nekrauna.. o svedisko traktoro, tai uzvedei, pergazavai ir kaip ikalta. Junk ka nori. Minusas kad su sepeteliais, o jie dulkiu bijo.

sunkvezimio to prasme generatoriu taip?

Paskelbta

kiek amperu akumas? manau dyzeliui svarbiau yra amperai, ne Ah

Paskelbta

Sukimo momento neprisimenu, gal 1000. Nzn kokia startine srove geresne, gal didesne, greiciau suks, bet ir issuks akuma greiciau..

Generatoriaus irgi nzn, buna ir pusdzipiu visokiu su didesniais generatoriais, arba ir sunkvezimiuko. Ka gausiu ta ir desiu, nes dabartinis manes netenkina.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...