dariusk Paskelbta Gruodžio 15, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 15, 2009 Ka jus mielieji ukininkai parartumete man derlingoje Panevezio zemeleje auginti bent 6 h.plota cukriniu runkeliu ar ne? Siais metai mano kaimynelis pasejo 18 h. vcerkiu kruvinom asarom pelnas mazas, grafika vezimo kompiuteris parinko tragiska gruodzio gale pelna ka pasikaiciavo sake jau geriau butu rapsus ta plota apseja dabar minti pats audziu kitamet man setis kar ne, patarkite kmoki jus pelna gaunate is vieno h jei neturite savo nuemimo technikos, vsika samdote?-aciu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
audrius* Paskelbta Gruodžio 15, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 15, 2009 zmogeli o iskur tu kvotos gausi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dariusk Paskelbta Gruodžio 15, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 15, 2009 kaip is kur?-kiek do mejaus is kaimyno kuris augina, tai sake pavasari vaziuoji i fabrika ir taries kike kvotu gali tau duoti...ar as kazkok nedagirdau...?????????????????????????????? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindaugas.. Paskelbta Gruodžio 15, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 15, 2009 Ka jus mielieji ukininkai parartumete man derlingoje Panevezio zemeleje auginti bent 6 h.plota cukriniu runkeliu ar ne? Siais metai mano kaimynelis pasejo 18 h. vcerkiu kruvinom asarom pelnas mazas, grafika vezimo kompiuteris parinko tragiska gruodzio gale pelna ka pasikaiciavo sake jau geriau butu rapsus ta plota apseja dabar minti pats audziu kitamet man setis kar ne, patarkite kmoki jus pelna gaunate is vieno h jei neturite savo nuemimo technikos, vsika samdote?-aciu augink bulves uzteks ir kokio t-40 del zemes apdirbimo, ir sejamuju yra lenkisku geru. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dariusk Paskelbta Gruodžio 15, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 15, 2009 neblogas patarimas-dekui.O pats augini? kaip su supirkimu? kiek imanoma is vieno h uzdirbti? jukl reikia nukasimo texhnikos-tai zinau problematiska, lius dar ligos... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
audrius* Paskelbta Gruodžio 15, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 15, 2009 mano ziniomis kad sie 2009m buvo paskutiniai kai dave kvota nemokamai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dariusk Paskelbta Gruodžio 15, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 15, 2009 http://www.lrytas.lt/-12578440271257021 ... raukos.htm cia apie runkeliu parasytas geras straipsnis-siek tiek info. Na MAN BENT JAU NETEKO GIRDET KAD NEBEDUOS KVOTU..GAL KAS GERIAU ZINOT? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arimas Paskelbta Gruodžio 15, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 15, 2009 kvotas dalino kai niekas nenorejo ju augint, kai kvieciai buvo po 800lt, na o siandien?????? jas reikia pirkt, galima tiketis gaut kazkiek pramoniniu runkeliu kvotos, jei esi jaunas ukininkas, netoli fabriko, ir t.t. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindaugas.. Paskelbta Gruodžio 18, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 18, 2009 neblogas patarimas-dekui.O pats augini? kaip su supirkimu? kiek imanoma is vieno h uzdirbti? jukl reikia nukasimo texhnikos-tai zinau problematiska, lius dar ligos... Aš neauginu bulvių, bet esu girdėjęs, kad tikrai pelningas verslas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
1221 Paskelbta Gruodžio 21, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 21, 2009 minde jei toks pelningas verslas tai ko dar neaugini kokiu 50 ha bulviu? juk toks verslas pelningas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindaugas.. Paskelbta Gruodžio 21, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 21, 2009 minde jei toks pelningas verslas tai ko dar neaugini kokiu 50 ha bulviu? juk toks verslas pelningas Mes linkstam prie augalininkystes (kviečiai, rapsai ir t.t.). Pas mus zemės netinkamos bulvėms auginti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dariulis Paskelbta Balandžio 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 10, 2010 Kaip del balto cukraus kvotos, ar ji buna priskirta zmogui ar zemes ukio valdai ? tevas turi kvota balto cukraus, gauna is ES ismoka uz cukru ir uz reztrukturizavimo programa ismoka. Dabar man nori perduoti ta kvota, as turiu savo valda. Bet NMA vilniaus konsultanta iaiskina, kad kvotos neina perasyti kitai valdai ir jei jis isregistruoja valda lieka tik ukininku jau negaus nei ismoku uz cukru is ES ir uz restrukturizavimo programa. Ar cia istikro zemes ukio valdai priklauso kvota ( ne zmogui) ir jei tik perduodi ta valda kitam zmogui ta kvota lieka, o naujai sukurtai valdai neina jos perduoti? Ar cia jei nemoka paaiskinti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Laim1s Paskelbta Sausio 8, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 8, 2014 Statistika: Dabar 1t runkeliu 80 Lt. Subsidiju nemoka. Is ha vidutiniskai gali paimt 1000 -2000 pelno jei viskas pasiseks, ty 50-80 t gerio. Pagalvok kaip sandeliuosi, transportuoti ir nuiminesi derliu? Mano galva tai yra tikrai didele investicija ir reikia tureti gerus plotus norint pradeti minimum 100 ha manau. Pvz rapso pirkimo kaina 1000-1500 ( pelno is ha ~500-1000 Lt ) ir susandeliuot tik 1 tona reik ir nuimt derliu pradzioj mazam plotui gali paprastu kombainu aisku gausi nuostolio, bet manau bus maziau problemu ir daugiau naudos. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tadasg Paskelbta Sausio 8, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 8, 2014 labai "aktualus" atsakymas po 4 metų ) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
edviuks Paskelbta Sausio 8, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 8, 2014 labai "aktualus" atsakymas po 4 metų ) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dariulis Paskelbta Sausio 8, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 8, 2014 Niu bet auginam ir po 4 metu runkelius Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
redzis28 Paskelbta Sausio 14, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 14, 2014 as tai cukrinius auginu ir galvijus seriu jais Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti