Jump to content

Kelionių agentura


mėgėjas

Recommended Posts

Yra tokia aferistų firma Smaragdo kelionių agentura Saugokitės ir kitiems perspėkit kad neprasidėtu . Pateiksiu keletą pavyzdžių .

1.Važiavimas į Hanoverio parodą prieš 2 metus - susitarė dėl autobuso ,viežbučio ir atia kaip norit taip viniokitės (Gerai kad viena iš narių ėmėsi vadovauti - išgelbėjo atliko gidės pareigas ) pagalvojom gal ko nesupratom .

2 . Sutarėm važiuoti švesti naujų metų į Druskininkus ir ką prieš pat išvykimą sužinojom kad važiuojam į palangą nu i nafik - prarijom .

3. Paskutinis lašas buvo 2009-11-10 kelionė į Hanoverio parodą . Sutarėm kad važiuos vadovė kuri viską sureguliuos ir ką pavažiavo iki kryžkalnio ir atia . Nuvažiuojam į Klaipėdos uostą kaip norit taip vyniokitės .Nuvažiavom į vokietiją ,atsidūrėm Bremene prie viešbučio - vairuotojai sako eikit į viešbuti ir klauskit ar priims permiegoti - NU Į NAFIK niekas kalbos nemoka . Pagal programą turėjome gyventi 17 km nuo parodos -apsidžiaugėm - ryte varom į parodą pasirodo 117 Km . Autobusas - televizorius tik muliažas ,visa kelionė net radijos neijungė. Vandens nėra ,WC nėra nu i nafik .

Manau tokias agentūras reikėtu paviešinti per internetą ,spaudą ir centrinę ūkininkų sąjungą ,tegu eina bulvių rušiuoti jei nemoka dirbti Smaragdo kelionių agentura ( o pirmoje eilėje Julita ).

Mano ir buvusių tose kelionėje nuomonė kad greitai galės į keliones važinėti Smaragdo kelionių agenturos darbuotojos . AFERISTŲ KOMPANIJA

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...