gintrs Paskelbta Spalio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2009 cai panasiai kaip skype tik duokit savo facebook logina (o gal yra sito forumo bendraminciu burelis) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gunia Paskelbta Spalio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2009 cai panasiai kaip skype tik duokit savo facebook logina (o gal yra sito forumo bendraminciu burelis) neblogas psl ..as ten uzsiregistravau del zaidimo FarmVille...zaidimukas ukininkams o kaip tave rasti...?? mane tai [email protected] .. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Spalio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2009 zaidziu ir as farmville Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Spalio 22, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2009 as ir ta losiu kiek pasieke? as tai [email protected] Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
phonetix Paskelbta Spalio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2009 o yra zaidzianciu "Mafia Wars"? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gunia Paskelbta Spalio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2009 as ir ta losiu kiek pasieke? as tai [email protected] jau radau tave pasiekiau 20 lygi.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Spalio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2009 as 34 lvl dabar Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Spalio 22, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2009 kad siauteja vyrai as tik 6lvl, nes is pradziu ten nlb gerai padariau, ir braskes supuna daznai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Spalio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2009 kiek laiko auga per tiek laiko turi nuimti,kad nesuputu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ukius_bulvinskis Paskelbta Spalio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2009 kiek laiko auga per tiek laiko turi nuimti,kad nesuputu Ten "real time" viskas auga? oi blyn, ilgas tas žaidimukas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gunia Paskelbta Spalio 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 23, 2009 kiek laiko auga per tiek laiko turi nuimti,kad nesuputu Ten "real time" viskas auga? oi blyn, ilgas tas žaidimukas Jap ''real time'' reik pasiskaiciuoti kada ir ką sėti ar auginti...po to teks iš laikų lėkti karvių melžti.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Spalio 23, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 23, 2009 jo kvieciai per 4d uzauga labai real time o kas nori pinigu prasau http://www.youtube.com/watch?v=TOTl8SprDEQ Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dumoju Paskelbta Spalio 26, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 26, 2009 is neturejimo ka veikt ir as ukininkauju 26lvl jau:) kvieksit i kaimynus [email protected] Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gunia Paskelbta Spalio 27, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 27, 2009 is neturejimo ka veikt ir as ukininkauju 26lvl jau:) kvieksit i kaimynus [email protected] Cha...pats pakvietei draugauti.. Eugenijus.. o aš tamsta i kaimynus kviečiu.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gunia Paskelbta Spalio 31, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 31, 2009 cai panasiai kaip skype tik duokit savo facebook logina (o gal yra sito forumo bendraminciu burelis) neblogas psl ..as ten uzsiregistravau del zaidimo FarmVille...zaidimukas ukininkams o kaip tave rasti...?? mane tai [email protected] .. tai kaip cia reik ji pradet zaist, kur uzsiregistruot? nera ka veikt kai darbu nera eini i www.facebook.com apacioje kaireje puseje bus PROGRAMOS ten turetu buti FARMVILLE.. arba per paieska pusalapije rasi.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edvis Paskelbta Gruodžio 25, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 25, 2009 truksta keliu kaimynu [email protected] 31 level Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Gruodžio 25, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 25, 2009 Reikia kaimynu FarmVille [email protected] Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Gruodžio 26, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 26, 2009 jeigu reikia kaimynu buvau rades tokia programele kur renkasi visi kam truksta kaimynu nueini parasai kad tau reikia kaimynu ir prasau per pirma valanda +20 kaimynu arba pats gali kviesti kitus vadinasi ji man atrodo farmvile friend finder ar kazkas tokio... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kazkass Paskelbta Gruodžio 26, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 26, 2009 Man irgi reiktu keletos kaimyneliu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mantukass19 Paskelbta Gruodžio 30, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 30, 2009 as ir esu uzsiregistraves,bet nlb moku zaist nesuprantu,kdl nk man neismeta,nei mano ukio ir pan,padekit. [email protected] Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
drapox Paskelbta Sausio 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 1, 2010 Prieš kokius 45 metus kažkur į palėpę nukišau gerą partiją kaladėlių, gal jum chebra kam padovanot naujako proga, žiūriu labai kaikam praverstų... čia pas mus karjeras netoli, tai prie to pačio dadėčiau ir kaušą smėlio. Patiem tik dėžę reiks susikalt... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
grudasss Paskelbta Sausio 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 1, 2010 Prieš kokius 45 metus kažkur į palėpę nukišau gerą partiją kaladėlių, gal jum chebra kam padovanot naujako proga, žiūriu labai kaikam praverstų... čia pas mus karjeras netoli, tai prie to pačio dadėčiau ir kaušą smėlio. Patiem tik dėžę reiks susikalt... Aš noriu ... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
drapox Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Prieš kokius 45 metus kažkur į palėpę nukišau gerą partiją kaladėlių, gal jum chebra kam padovanot naujako proga, žiūriu labai kaikam praverstų... čia pas mus karjeras netoli, tai prie to pačio dadėčiau ir kaušą smėlio. Patiem tik dėžę reiks susikalt... Aš noriu ... O jei rimtai tuo klausimu, tai jei tik laiko yra, tai manau gal ir neblogas dalykas pažaist kokį ūkio simuliatorių, ypač pradedantiems ūkininkauti. Žaidimas yra žaidimas, kažką prieksperimentavus, jei nepasiseks ir bankrotas bus žaidiminis, ne tikras. Aš gal geriau nebepradėsiu su tais žaidimais, nes esu užsivedantis. Būdavo su šaudyklėm kažkada naktim prašaudydavau, tai ir čia neprasidėsiu geriau, o tai užsižaidęs galiu ir pavasarį pražioplint... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
petras Paskelbta Sausio 2, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 2, 2010 Kaimynu netruksta, bet jei jum turksta kvieskit [email protected] Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Birželio 9, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 9, 2010 Idomu gal yra kas sukures facebook grupe zemesukis.com? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti