Jump to content

Javu nuemimo kombainu registravimas (valstybinis numeris)


Dronni

Recommended Posts

regsitruoti siuo metu kombainu neprivaloma. Privaloma tik tureti civilini draudima. Siaip registruoja paprastai tik tuos, kurie ikeisti bankui.

Bet kai registravimas kainuoja tik 70 lt, ir kai nieko nereikia daugiau apart saskaitos, tai visgi patarciau registruot. Nes policininkai kai stabdo tai visalaik bando stumt, kad negabaritas ir panasiai - pakisu registracija po nosim, ir sakau parodyk kur parasyta kad negabairtas ir as tau ta bauda sumokesiu ir tt. 70lt tikrai atsiperka.

Senam kombainui, jei jis priktas EU tikria negali pareikalaut sertifikato. Jei veztas is USA ar dar kur toliau - tada - galbut..

bet zinant visas nesamones dabartines, nenustebciau jei valdzia isteigtu "zemes ukio masinu" patikros centra LZUU 9nes studentu nesurenka, ir visiems reiktu atveztus devetus kombainus vezt i kauna ant tralo patikrai, tada atgal aps save i uki.. aisku to nereiktu naujiems..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

niekas taip paprastai nerasys, o kas rasys tas tures gi mokescius moketi tai nerasys :D

Dovana, keitimas, ir 10 eur verte ten standartai tokie :D , svarbu turet kokius duomenys ale tikra serijini nr, varilio nr kebulo nr nu kazka kas tikrai to daikto butu, nes jei kazkas ne taip po to gali but daug bedu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

regsitruoti siuo metu kombainu neprivaloma. Privaloma tik tureti civilini draudima. Siaip registruoja paprastai tik tuos, kurie ikeisti bankui.

musu rajone nemaciau nei vieno deveto registruoto su numeriu kombaino, be to jokiu draudimu irgi niekas nereikalauja. tereikia tik traktorininko teisiu su atzyma savaiges masinos ir buti blaiviam, nes dazniausiai tai tik alkotesteri ir pakisa :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

esme tokia - priregistruoti kombaina reikia isigijimo dokumento lietuviskai -- t.y. jei pirkai pas "hansa" kaip kazkas sake riekia ji issiversti i lietuviu kalba.. jei tokio dokumento neturi, nemanau, kad kas is lempos parasys, nes pagal VMI nuostatas turi is pradziu "tureti" kad galetum parduoti, nes jei neturejai balanse, o parasei kad pardavei - tai jau nusikaltimas.. be to, regitra ne prie ko -- komabainus registruoja Z.U. skyriaus specialistai, kurie geriausiai ir zino ko reikia, su jais reikia is sneketi.

manao patarimas, jei imanoma tai butinai prisiregistruoti, o tai dabar kai Simasius (teisingumo ministras) snekea kad "ukininkai pripampe ES pinigu, o policininkai pliki" tai su neregistruotu kombainu tikrai neleisciau savo darbininkams vaziuot:

1. gabaritas - bet koks claas virs 100 yra plius minus negabaritas pagal ploti. siemet sustabde viena is musu 116 cs, tai bande kazka stumt, tai traktoristui sakiau parodyk registracija, ir liepk mentui skambintis i ministerija ir klaust, nes VISIEM negabaritiniam savaeigiam mechanizmams privalomas isskirtinis leidimas, kad uzregistruotu.

2. jeigu pavogtu, vistiek butu sioks toks patikrinimas;

3. apdraust neregistruota bet kokia draudimo kompanija leis, bet spekit, jei kas atsitiks ar mokes :) ?

tikrai verta del 70lt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...