sertvytis Paskelbta Birželio 30, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 30, 2009 Gal kas turit grebli-vartytuva "AKPIL"? Cia lenku gaminys. Gal kas pasidalintumete nuomonemis ir patirtimi kaip jis dirba? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Birželio 30, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 30, 2009 cia apie kuri kalbi kur penkiais ratais? AR apie kita koki? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Birželio 30, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 30, 2009 slamstas tie grebliai tokie... Cia mano nuomone Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Birželio 30, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 30, 2009 asmeniskai turiu ta penkiarati tai kas met tenka vyrinti bent po karta metalas skystas. Kitiems metams planuoji isigyti kad ir naudota bet koki dobila ar pan... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sertvytis Paskelbta Liepos 1, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 1, 2009 Ne ne...ne penkiaratis cia. Kazkas tokio kaip volunge...va nuoroda- http://www.akpil.pl/en/produkt/132 O penkiaratis gerai tik kai nera darbinio veleno.. Siaip kasas jis risa:)susuka bara kaip reikiant..isdraskyt neina. Zvanas-viskas slamstas kas neturi FENDT lipuko?ar kas ne duper super uzsienietis?kazin kodel tada nevazineja su rols roisais lietuvos ukininkai??? juk net ir mersas su juo lyginnat slamstas paskutinis Tad tokius komentarus prasyciau ateityje pasilaikyti sau. 3 ha sienavimo ir sitas"slamstas" laikys puikiausiai. Pagal darba ir technika reikia rinktis.. o ne tuscios didybes vaikytis kaip kad daugelis cia daro.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Liepos 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 1, 2009 vaje koks piktas tie grebliai susuka siena i viena kasa tai paskui ir presuot blogai is tokiu pradalgiu, ir nesvariai sugrebia. Geriau ta pati lenkiska, bet tipo dobilo vieno rato ar dvieju. P.S. man fendt ne dievas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sertvytis Paskelbta Liepos 1, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 1, 2009 vaje koks piktas tie grebliai susuka siena i viena kasa tai paskui ir presuot blogai is tokiu pradalgiu, ir nesvariai sugrebia. Geriau ta pati lenkiska, bet tipo dobilo vieno rato ar dvieju. P.S. man fendt ne dievas Zvanai nepyk as nepiktas, tiesiog man keista kai nuvertinama technika... kad ir kokia butu ji..joa, tie saulutes tipo tai nlb kokie:)presuoti sunku:)jei su ruloniniu dar dar....bet su kitkomis jau beda:) O sitas yra kitoks, kaip dobilas tik sukasi ne ratu o juosta eina pirstai... Nuoroda idejau-paziurek koks jis.Nemoku papasakot kaip atrodo:) nes maisot man atrodo su tuo velkamu kur saulutes sukasi ir vynioja.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Liepos 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 1, 2009 teko ir toki turet tai nekaip dirba, nebent labai letai turi vaziuoti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sertvytis Paskelbta Liepos 1, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 1, 2009 teko ir toki turet tai nekaip dirba, nebent labai letai turi vaziuoti. Ta prasme blogai grebia?ar kas jam?tai tavo patarimas kokio dobilo ieskoti? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
AlMar Paskelbta Liepos 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 1, 2009 Turėjau "Volunge" tai galiu pasakyt, kad labai mažas našumas, nes jo darbinis greitis iki 7 km/h, jei važiuoji greičiau labai nešvariai grėbia. Beto nežinau kaip šiam, bet "Volungės" labai trapūs pirštai nespėdavau keist. "Dobilas" žymiai spartesnis aparatas jo greitis pagal tech. pasą iki 12 km/h, o ir užgriebis 3m, visu metru platesnis. Jei tik kišenė leidžia patarčiau geriau pasiieškok "Dobilo" Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
viktorass Paskelbta Liepos 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 1, 2009 dar teko matyt lenkiska su dvim ratais toks nedidlis veikia nuo darbinio girdejau kad jie nebrangus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Liepos 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 1, 2009 o kokia sito kaina? jai panasi i dobilo deveto tai geriau imk preke lietuviska nepasigailesi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sertvytis Paskelbta Liepos 2, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 2, 2009 viktorass - ten tas su dviem ratais yra vartytuvas:) greitail- jo naujo kaina 2000 musu pinigu devetas pakenciams dobilas 3500LTL...sitam dar ir garantija 2 metai.. o nasumas didelis nereikalingas. per sezona nusienaujama apie 5-8 ha gal uzteks, kaip manot? Teko ir su dobilu padirbet-smagiai grebia. Nesigincyju.Tik kad nauji labai jau uzkeltom kainom.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ceske117 Paskelbta Liepos 2, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 2, 2009 turim 7 ratų tempiamą, šūdų šūdas tas grėblys, kai reikia pavartyt, tai tas pats kad važinėtum be jo, jis nieko nepadaro, tiktai grėbia gerai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sertvytis Paskelbta Liepos 2, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 2, 2009 Tas tampomas tai zinau, kad vartyme nevykes... bet kaip grebia?svariai? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Liepos 2, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 2, 2009 turim 7 ratų tempiamą, šūdų šūdas tas grėblys, kai reikia pavartyt, tai tas pats kad važinėtum be jo, jis nieko nepadaro, tiktai grėbia gerai. tai ir sakiau, kas sudas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sertvytis Paskelbta Liepos 2, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 2, 2009 Zvanas-zmogus juk nesake, kad absoliuciai nevykes:)grebima ivertino gan teigiamai;)o vartymui...na galima vartytuva nusipirkt:) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
roswell Paskelbta Liepos 2, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 2, 2009 vaje koks piktas tie grebliai susuka siena i viena kasa tai paskui ir presuot blogai is tokiu pradalgiu, ir nesvariai sugrebia. Geriau ta pati lenkiska, bet tipo dobilo vieno rato ar dvieju. P.S. man fendt ne dievas Zvanai nepyk as nepiktas, tiesiog man keista kai nuvertinama technika... kad ir kokia butu ji..joa, tie saulutes tipo tai nlb kokie:)presuoti sunku:)jei su ruloniniu dar dar....bet su kitkomis jau beda:) O sitas yra kitoks, kaip dobilas tik sukasi ne ratu o juosta eina pirstai... Nuoroda idejau-paziurek koks jis.Nemoku papasakot kaip atrodo:) nes maisot man atrodo su tuo velkamu kur saulutes sukasi ir vynioja.. Su kokiu kitkiniu presu presuojat? Bent jau man presuojant su ,,vokiečiu,, k 453 su saulute grėbtą šieną nekyla jokių problemų. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sertvytis Paskelbta Liepos 2, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 2, 2009 vaje koks piktas tie grebliai susuka siena i viena kasa tai paskui ir presuot blogai is tokiu pradalgiu, ir nesvariai sugrebia. Geriau ta pati lenkiska, bet tipo dobilo vieno rato ar dvieju. P.S. man fendt ne dievas Zvanai nepyk as nepiktas, tiesiog man keista kai nuvertinama technika... kad ir kokia butu ji..joa, tie saulutes tipo tai nlb kokie:)presuoti sunku:)jei su ruloniniu dar dar....bet su kitkomis jau beda:) O sitas yra kitoks, kaip dobilas tik sukasi ne ratu o juosta eina pirstai... Nuoroda idejau-paziurek koks jis.Nemoku papasakot kaip atrodo:) nes maisot man atrodo su tuo velkamu kur saulutes sukasi ir vynioja.. Su kokiu kitkiniu presu presuojat? Bent jau man presuojant su ,,vokiečiu,, k 453 su saulute grėbtą šieną nekyla jokių problemų. Irgi vokietis- K453 nesikemsa del susukto i kasas? saulutes svariai sugrebia? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
viktorass Paskelbta Liepos 2, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 2, 2009 Tai ar naujo jieskai ar padeveto nes uz nauja tai gal truputi paramos galima gauti tai ne taip baisiai ir atrodis ta kaina Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sertvytis Paskelbta Liepos 3, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 3, 2009 Tai ar naujo jieskai ar padeveto nes uz nauja tai gal truputi paramos galima gauti tai ne taip baisiai ir atrodis ta kaina Deveto naujas nlb man apsimoka... sienauti tebuna tik kokie 6-10 ha...siaip ir maziau.tai nauhas nzn ar reikalingas Snd paziurejau kaip saulutes grebia..Na svariai negaliu nieko pries pasakyti:) zalios mases zinoma gal nepagrebsi, bet sausa siena sugrebia puikiai:) Ivertinus ir kaina..gana neblogas variantas tokiem plotam. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
viktorass Paskelbta Liepos 4, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 4, 2009 maciau skelbima autogidas 9puslapi suomiskas vartituvas praso 800lt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
comandor Paskelbta Sausio 13, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 13, 2010 Turim "Volunges" tipo lenkiska AKPIL, maziems plotams ar nedideliems laukeliams - pats tas. Kokybe nera bloga. Grebimo - vartymo kokybe irgi nera bloga. Grebia svariai, net ir didesniu greiciu vaziuojant. Leciau vaziuojant svariai sugrebia ir zalia mase, tik reikia pareguliuoti centrine trauke pirstu auksti nuo zemes. Mano nuomone mazam ukiui puikus sprendimas. O jei dirbant su T-25, tai 10ha isvartysit ir sugrebsit su 20l arba dar maziau dyzelio. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sertvytis Paskelbta Sausio 17, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 17, 2010 Dekui uz pirma rimta atsakyma Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
comandor Paskelbta Sausio 18, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 18, 2010 I sveikata Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti