Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 21 valandas, Mantas2342 pranešimas:

Sėjau , o mano nuomonė tokia pati kaip forumiečio BR

Pritariu abiem,rašiau apie tai ankščiau,kokiam nors Vilkaviškio ar Kėdainių ralonuose gal būt,bet mūsų pėskuose nieko blatno,derlius kaip linijinės veislės,tik kaina ohoho

Paskelbta
Prieš 8 valandas, halitas pranešimas:

7-8 tonos. Auginta tiek hibridai, tiek linija. Sėju hibrida dabar tik. Sėklos norma apie 50 kg. Daug ha užsėju su vienu pylimu. Nors linijos ir 120 kg/ha per akis. Blogumas tame kai kviečiai sugryžta į ta lauką buna daug miežių. 

Koks tresimas ?

Paskelbta
Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:

Tai kokia ta kaina hibrido? Nes kazkaip ir man sviecias tu mieziu pabandyt pasiset

3ha sejos vienetas-200€. 
Pas mus vel grizo prie kvietrugiu, matyt nieko gero su mieziais

Paskelbta
On 2020-06-03 at 09:51, min-de pranešimas:

60-70 eur/ha. Bent tokia buvo pries metus- du.

Tai čia maišo tokia kaina. Hektarui reik 2 vnt. Gaunasi apie 130 €/ha. Pamažinus telpam į 100 €. 

Paskelbta
On 2020-06-01 at 23:49, BR pranešimas:

esam sėją,nieko ten įspūdingo,tik sėklos kaina kosminė,jei nori sėt ž.miežius sėk paprastus tarkim meridian ir nesuk galvos 

o kaip meridianas akutai nuluzineja?

• po 2 savaičių...
Paskelbta
Prieš 8 valandas, redzis28 pranešimas:

o tos pacios set jau nelabai eina?

Siaip akuotai pabuve paskui nuluzineja, kai per šneką praleidi ir atsivalo, bet perkam šiaip sertifikuota ir nereikia knistis, juk išmoką gauni už sertifikuota, ne ką brangiau gaunasi, nei savą set, ir vargo jokio

Paskelbta
On 2020-06-16 at 09:42, BR pranešimas:

Siaip akuotai pabuve paskui nuluzineja, kai per šneką praleidi ir atsivalo, bet perkam šiaip sertifikuota ir nereikia knistis, juk išmoką gauni už sertifikuota, ne ką brangiau gaunasi, nei savą set, ir vargo jokio

o kokia kaina zieminiu mieziu seklos

Paskelbta
prieš 33 minutes , Mantas2342 pranešimas:

Aš manu pas mane apie liepos 10 eis. Jau beveik į vašką eina.

pas mus irgi panašu kad apie 10 kulsis,lietaus visą savaitę nė lašo nebuvo ir kitą savaitę nenusimato,tai akyse noksta

Paskelbta
Prieš 15 valandų, redzis28 pranešimas:

o kokia kaina zieminiu mieziu seklos

pernai iš baltic agro lygtai po 340plius pvm už toną,sėjom po170kg,bet dar galima normą mažint iki koki 140-150kg.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, BR pranešimas:

pas mus irgi panašu kad apie 10 kulsis,lietaus visą savaitę nė lašo nebuvo ir kitą savaitę nenusimato,tai akyse noksta

Pas mane yra lietaus , bet karšta ir nokina vis tiek.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...