gintrs Paskelbta Balandžio 4, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 4, 2009 kaip po ziemos pas jus bites gyvena? pas mane 3 seinos isnirei ir dar 2 dabar uzpultos vienu zodziu prastai kaip pas jus? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Balandžio 5, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 5, 2009 pas mane irgi prastai is 7 seimu tik trys beliko. Aisku siemet rudeniop ir vaistu pagydyti nebespejau. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Balandžio 5, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 5, 2009 pas mane visos penkios kaip ir sveikos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Balandžio 6, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 6, 2009 viena seima tai dregme uzwerte kitas nezinau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Gegužės 26, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 26, 2009 na as jau valgau sviezia medu o kaip jus? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arturelis Paskelbta Gegužės 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 28, 2009 aš jau ir valgau, ir pardavinėju Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Gegužės 31, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 31, 2009 po kiek pardavinejai? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Gegužės 31, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 31, 2009 as jau ispardaviau padariau darbe akcija 3litru stiklainis 45lt per diena du bitonus prakaliau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Birželio 3, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 3, 2009 o kaip smagu jums pas mane siemet medaus nebus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
verslininkas Paskelbta Birželio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 22, 2009 Idomu kiek dabar biciu namukas kainuoja (dvivietis) dviems aviliams? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Birželio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 22, 2009 kaip suprast dviems aviliams namukas?gal dvigubas avilys? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
verslininkas Paskelbta Birželio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 22, 2009 Jo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Birželio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 22, 2009 agro maxe maciau vieguba tai apie350 o dvigubo neteko Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Birželio 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 23, 2009 gal kam reikia pora aviliu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gedis911 Paskelbta Rugpjūčio 4, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 4, 2009 klausykite gal kam reikia seimu su aviliais kartu parduodu uz 350lt aviliai geram stovy seimos atnesha nemazai medau parduodu 16 aviliu . seneliuj senatve tj jam 21 avilio per dauk prase ideti skelbima :)jei susidomejote paskambinkite 865278591 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Rugpjūčio 5, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 5, 2009 klausykite gal kam reikia seimu su aviliais kartu parduodu uz 350lt aviliai geram stovy seimos atnesha nemazai medau parduodu 16 aviliu . seneliuj senatve tj jam 21 avilio per dauk prase ideti skelbima :)jei susidomejote paskambinkite 865278591 kiek koriu su bitem ir kokie ismatavimai? o ko pats nepadedi bitininkaut seneliui? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
cervus7 Paskelbta Lapkričio 18, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 18, 2009 Ir kur gyveni? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintrs Paskelbta Lapkričio 19, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 19, 2009 oho kiek daug bitininku pas mus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Gegužės 1, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 1, 2011 Kaip musu bitininkai laikosi as jau sudejau po pora paskutiniu lizdiniu remeliu ir uzmeciau magazinus si sestadieni. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
saulius11 Paskelbta Gegužės 6, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 6, 2011 sveiki, gal kas bitemis turtingi ir ruosiasi nebrangiai parduoti? mano nei viena seima neisgyveno ir noriu atsikurti savo bitynely Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Gegužės 6, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 6, 2011 O kokios priezastys, kad neisgyveno? susalo?, erkutes? ar cukrus kaltas? Nes pas mane visos 5 seimos isgyveno be problemu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
saulius11 Paskelbta Gegužės 6, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 6, 2011 nezinau kas kaltas bet seriau si karta sirupu paruostu.... o gyvenu kauno raj. tai mano ir kaimyno neisgyveno. avilys pilnas medaus uzakiuoto o negyvu biciu nedauk. vienas avilys isvis sirupa suvalge o pries salcius dingo(nei lavonu nieko neliko)? tai ir zinok... ir gydziau ir viska dariau kaip visada o rezultatas 00000000000000 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Andriusfeat Paskelbta Gegužės 8, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 8, 2011 Norėjau pasiklaust, šiandien purškinėjau kvietrugius herbicidų mišiniu. Ar privalau įspėti bitininką apie šią veiklą , jei jo bitynas stovi už kokių 300 - 400 m, aišku bičių skraidant nemačiau. Ir ko jom ten skraidyt... Tai va gavau pylos už šitą savo veiklą, ir norėjau pasiaiškint su bitininkais kaip ten yra iš tikrųjų. Jei tai būtų rapsas tai dar suprasčiau, bet gi kvietrugiai... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
wermuciuke Paskelbta Gegužės 8, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 8, 2011 būtina įspėti, jei yra iki 2 km atstumu. tokiu atvėju patarčiau purkšti vakare, kai bitės grįžta namo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Andriusfeat Paskelbta Gegužės 8, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 8, 2011 būtina įspėti, jei yra iki 2 km atstumu. tokiu atvėju patarčiau purkšti vakare, kai bitės grįžta namo. O tai iš kur man žinot ar gyvena koks bitininkas 2 km atstumu, tai gal jis pats turėtų apie save informuot, pakrūmėm gi neieškosiu aš jo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti