Jump to content

Recommended Posts

• po 1 mėnesio...
  • po 3 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta

klausykite gal kam reikia seimu su aviliais kartu parduodu uz 350lt aviliai geram stovy seimos atnesha nemazai medau parduodu 16 aviliu . :) seneliuj senatve tj jam 21 avilio per dauk prase ideti skelbima :)jei susidomejote paskambinkite 865278591 :)

Paskelbta
klausykite gal kam reikia seimu su aviliais kartu parduodu uz 350lt aviliai geram stovy seimos atnesha nemazai medau parduodu 16 aviliu . :) seneliuj senatve tj jam 21 avilio per dauk prase ideti skelbima :)jei susidomejote paskambinkite 865278591 :)

kiek koriu su bitem ir kokie ismatavimai? o ko pats nepadedi bitininkaut seneliui?

• po 3 mėnesių...
  • po 1 metų...
Paskelbta

nezinau kas kaltas bet seriau si karta sirupu paruostu.... o gyvenu kauno raj. tai mano ir kaimyno neisgyveno. avilys pilnas medaus uzakiuoto o negyvu biciu nedauk. vienas avilys isvis sirupa suvalge o pries salcius dingo(nei lavonu nieko neliko)? tai ir zinok... ir gydziau ir viska dariau kaip visada o rezultatas 00000000000000

Paskelbta

Norėjau pasiklaust, šiandien purškinėjau kvietrugius herbicidų mišiniu. Ar privalau įspėti bitininką apie šią veiklą :), jei jo bitynas stovi už kokių 300 - 400 m, aišku bičių skraidant nemačiau. Ir ko jom ten skraidyt... ;) Tai va gavau pylos už šitą savo veiklą, ir norėjau pasiaiškint su bitininkais kaip ten yra iš tikrųjų. Jei tai būtų rapsas tai dar suprasčiau, bet gi kvietrugiai...

Paskelbta
būtina įspėti, jei yra iki 2 km atstumu. tokiu atvėju patarčiau purkšti vakare, kai bitės grįžta namo.

O tai iš kur man žinot ar gyvena koks bitininkas 2 km atstumu, tai gal jis pats turėtų apie save informuot, pakrūmėm gi neieškosiu aš jo :)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...