Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
jo kazka panasaus ji te dare ir nepasiseke :( jo as emes avinuka is to rimo jie kartu parsiveze is vokietijos.na mazu nebus giminingi.gal kas ganote specialiu tinklu avims ganyti ?
turim kelis tokiu tinklus
Paskelbta

neteko rasti is po nakties apatines dvi horizontales eiles nukastas ar nukirptas.net nzn kas te ka daro.gal zuikis bet turetu ji kresti,ir taip jau koki trecia tinkla.kita kart teko rast visai aukstai ir kaip nukasta ar nukirpta liaudiskai tariant(kusockemis) :eusa-think:

Paskelbta

nukasti tai ju niekas negalejo jei pajunkta srove, o ir siaip jis gana tvirtas. nu man taip nebuve, pas mane tai vertikalios yra issinere kaikur apacioje, cia kai isipainioja eriukas ar avis tai bisky apgadina :eusa-doh:

Paskelbta

kaip buvau nuvaziaves i seduva paklaust apie avis tai uzgirdau kai buhaltere telefonu snekejo ir sake kad turi 115tuks. lt skolos bankams ir 34tuks. lt delspinigiu :lol: tai manau tikrai jie nesiekia pelno :D

Paskelbta

Aš išparduodu savo avis. Ėriavedės su dokumentais, bet vaikams dokumentų nedariau. Parduodu aviukus po 300Lt. Jie gimę balandžio ir gegužės mėn. Gyvenu Žemaitijoje prie Rietavo.

Svečias
This topic is now closed to further replies.

• Create New...