Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 2 valandas, simasd pranešimas:

Aš irgi sakiau kad reiks numest, bet dabar nebežinau,  pernai sėjos pradžią spalio 4, paskutiniai gal 10d seti, tai kur peilis kad šlapion kišėm. Ir per kelis metus kiek sejam tai didžiausia bėda kad ji nenori krumutis bent jau man, reik didinti norma sėjos, kolegos ant rubežiaus skagenas anksčiau setas nei mano Asory, tai per paskutines 2sav pasilenkė labiau lapotas pasidarė. Ka naujo bandyt nesugalvoju 

Man tai krumijasi, bet aš purškiu kasa visada tai tas juos paskatintina. Wendelin atrodo gerai. Nu gal etana reiks pargražint, scagena

Paskelbta
Prieš 9 valandas, manttys pranešimas:

Fotkej tai dabar visi graziai atrodo 😀 bet pasivaikaciojus sypsena dingsta nuo veido.. 🤭

gyvai geriau atrodo, prasčiau kur moliai, ten mažesni ir nepasikrūmiję, bet vaizdas geras pas mus, na bet vasarojus tai tragedija ypatingai kvietukai

Paskelbta
prieš valandą, LS1 pranešimas:

aurelius, gaila šiemet tankumo mažai

17805008839358178899732392609053.jpg

kiek mln sėjai? Aurelijui min 4 mln, jei vėluoji didini iki 4,2

Paskelbta
Prieš 11 valandų, ceck pranešimas:

kiek mln sėjai? Aurelijui min 4 mln, jei vėluoji didini iki 4,2

4.5+, seta rugsejo 20+-, kiek mln pasisejo tiek ir pavasari radau, visskai nesikrumyjo

Paskelbta
Prieš 11 valandų, LS1 pranešimas:

4.5+, seta rugsejo 20+-, kiek mln pasisejo tiek ir pavasari radau, visskai nesikrumyjo

sėjau 4mln apie kokia rugsėjo 15-16 d tankumu nesiskundžiu, na gal molį galėtų būt tankesni

Paskelbta
Prieš 8 valandas, Ukius_bulvinskis pranešimas:

Kokia geriausiai pasirodė, kuri pirma susisuko? 

Fenomenas puikiai, bright vidutiniškai, vendelinui nepatinka džiuti, iškart atmėtė vaikus, bet palijo ir šiai dienai atrodo gerai. Gal ir gerai kad atmėtė, nes buvo per stipriai prisikrumijes. Tai parodo veisliu šaknu stipruma

Paskelbta
prieš 58 minutes , rapsai20 pranešimas:

Kas galėjo įtakoti tokią deformaciją, per vėlai panaudotas augimo reguliatorius? Ar tiesiog klimatas netinkamas, čia nauja veislė lyg vokiečių gamybos

IMG_4087.thumb.jpg.e85a01842512d6a9e000f6c28ee0fc66.jpg

Nepasakyciau, kad cia kazkas deformuota, tiesiog tiko, patiko tai ant varputes uzaugo dar viena kaip varpute, kurioje gali but grudas, ber dazniausiai nebuna. Arba kazka ne taip iziuriu

Paskelbta

šita juosta pavasarį nei purkštuvo nei barstytuvo mačius, kai pagalvoji gal tikrai perdaug intensyviai stengiamės kartais prižiūrėt, kokia ta ekonominė grąža

Screenshot_2026-06-11-15-16-54-941_com.miui.gallery.jpg

Paskelbta
Prieš 3 valandas, LS1 pranešimas:

šita juosta pavasarį nei purkštuvo nei barstytuvo mačius, kai pagalvoji gal tikrai perdaug intensyviai stengiamės kartais prižiūrėt, kokia ta ekonominė grąža

Yra momentas. Palikau kontrole t2 purskimo

Paskelbta
Prieš 4 valandas, LS1 pranešimas:

Šiandien mačiau lauką nemačiusį trąšų, kultūra ž.kviečiai, pasakyt atvirai, gerai kad tai ne mano nes atrodo tragiškai, priešsėlis žirniai, net minčių nekyla taip daryti ir tai ne ekologinis, laukas kokia 30 ha baisu, iš pradžių net nesupratau kokia tai kultūra

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...