Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki. Laukiu žudančių atsakymų ar viltingų..

Laisčiau porą laukų kviečių kasu.

Ryte buvo -1. Įdienojus kelis laukus nulaisčiau. Baigiau 15-16 val.

Šią naktį rodo -2.. ir gali laikytis porą trejeta valandų taip..

Turit patirties?

Atrodo jau valgyt prašo, lietus palyjes, dieną pašildo. Ir nerodė. Vos apie 0 rodė, bet pasikeitė..

Kaip bus chebra ? 🙈🙈

Paskelbta
prieš 49 minutes , Zetor8441 pranešimas:

Turit patirties?

Atrodo jau valgyt prašo, lietus palyjes, dieną pašildo. Ir nerodė. Vos apie 0 rodė, bet pasikeitė..

Kaip bus chebra ? 🙈🙈

Manau nieko nebus baisau. Atsigaus jai padeginimu bus

Paskelbta
prieš valandą, Zetor8441 pranešimas:

Turit patirties?

Kaip bus chebra ? 🙈🙈

Pamokos iš kitų ūkių, jei yra žema temperatūra ir vėjuota geriau nelaistyt, nes gali apšaldyt ar nušaldyt, čia patirtis tūkstantinio ūkio agronomo. Praktikoj pats esu turėjęs tik apdeginimus, bet ne nušaldymus

Paskelbta
prieš 13 minutes , ceck pranešimas:

Pamokos iš kitų ūkių, jei yra žema temperatūra ir vėjuota geriau nelaistyt, nes gali apšaldyt ar nušaldyt, čia patirtis tūkstantinio ūkio agronomo. Praktikoj pats esu turėjęs tik apdeginimus, bet ne nušaldymus

Su kokia temperatūra esi turėjes apdeginimų?

Paskelbta
prieš 17 minutes , Zetor8441 pranešimas:

Su kokia temperatūra esi turėjes apdeginimų?

apdeginimų turėjau ne dėl temperatūros, bet dėl bbch tarpsnio ir tikrai atrodė baisiai, bet derlius kaip ir nenukentėjo, bet daugiau tokių nesąmonių nedarau

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Zetor8441 pranešimas:

Turit patirties?

Kaip bus chebra ? 🙈🙈

Gali buti ramus nieko nebus as siemet ir po salnu  ir pries salnas nelaisciau bet purskiau Kas'a,tik anksciau pries pora savaiciu,ir is atminties atsimenu kaip kaimynai pries kelis metus laiste Kas'a buvo stiprios salnos apie -5,nieko nebuvo

Paskelbta
prieš 53 minutes , Salmas11 pranešimas:

Sveiki. Tikiu kad ne pas mane viena tokiu yra. Kazkaip stovintys vietoj, azoto gave. Kaip ir saknele leidzia, bet is praktikos atset geriau ar palikt kokie yra?

att.A4lWHroGELBA6Av5bPFLIVUybMVg1R6o2izjtUAsMy4.jpeg

att.ScIyQ-2QvJuGlLvJmFV_AD1HeFQ2mcXvFoHizzi5uqk.jpeg

Esu turejes toki lauka velyvos sejos.asmeniskai atseciau per daug negalvodamas.tarkim vasariniais kvieciais sumazinta norma.jei diskine sejamoji tiesiogiai.nei zemes dirbt nei ka.esu taip dares ir rezultatas geras buvo.pasiskaiciuot kiek like kv/m ir pritaikyt norma.panasius kai turejau berods 180kg  isejau kvieciuku

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Duncia pranešimas:

Pernai po pupų nebespejom sutvarkyti svidres su migle. Kažin tombo cia pagelbėtų tokio dydžio pikzolem?

IMG_20260416_142321.jpg

IMG_20260416_142324.jpg

Pernai Incelo naudojai ir padejo. Kita savaite naudosiu ir vel, nes situacija panasi ir ypac atseliuotuose laukuose

Paskelbta
On 2026-04-15 at 08:15, Salmas11 pranešimas:

Sveiki. Tikiu kad ne pas mane viena tokiu yra. Kazkaip stovintys vietoj, azoto gave. Kaip ir saknele leidzia, bet is praktikos atset geriau ar palikt kokie yra?

Palikčiau. Jei trąšų gave, duos šilumos, lietaus ir pasikeis vaizdas. Aš turiu nemažai tokių po dirvonų. Visur kitur ok, ten panašus vaizdas, sunkiai peržiemojo, daug paduso, dar per giliai pasisejo. Pernai džiaugiausi Asory veisle, bet šiemet labai prastai peržiemojo, paduso. Kitos veisles lyg niekur nieko. Sėk dabar vasarinius, iš šitų daugiau prikulsi manau. 

Mano receptas tręšimas grynu kasu paprastais purkštukais kad padengtu augalą, tada po kažkiek laiko stabilano 1l ar mažiau, dar kokio pigiausio fosforo per lapus ir tiketis geriausio. Aš bent tikiuosi kad suveiks.

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Edvisagro pranešimas:

Palikčiau. Jei trąšų gave, duos šilumos, lietaus ir pasikeis vaizdas. Aš turiu nemažai tokių po dirvonų. Visur kitur ok, ten panašus vaizdas, sunkiai peržiemojo, daug paduso, dar per giliai pasisejo. Pernai džiaugiausi Asory veisle, bet šiemet labai prastai peržiemojo, paduso. Kitos veisles lyg niekur nieko. Sėk dabar vasarinius, iš šitų daugiau prikulsi manau. 

Mano receptas tręšimas grynu kasu paprastais purkštukais kad padengtu augalą, tada po kažkiek laiko stabilano 1l ar mažiau, dar kokio pigiausio fosforo per lapus ir tiketis geriausio. Aš bent tikiuosi kad suveiks.

Paduota kovo 31 ns buvo po 230. Siandien buvau palekes, tai vaizdas visai kitas. Pamacijo stipriai siluma

Paskelbta
Prieš 3 valandas, shkatsas pranešimas:

Pernai Incelo naudojai ir padejo. Kita savaite naudosiu ir vel, nes situacija panasi ir ypac atseliuotuose laukuose

Planuose cia rapsas. Tai neaišku ar prilys čia 100 mm po incelo panaudojimo iki sėjos. 

Paskelbta
prieš 54 minutes , Duncia pranešimas:

Planuose cia rapsas. Tai neaišku ar prilys čia 100 mm po incelo panaudojimo iki sėjos. 

Niekas kitas be Incelo miglės netvarkys. Jei iki rapso sėjos 100mm neiškris, tai čia jau baisi sausra turi būti.

Paskelbta
On 2026-04-15 at 08:15, Salmas11 pranešimas:

Mano kvietrugiai vargani pradejo kapanotis- krumijas ir pan , o va kvieciu vienas laukas visiskai stagnuoja. Tai trauksiu kvieciukais ir tiek. Nors ir labai nenorejau.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:

Mano kvietrugiai vargani pradejo kapanotis- krumijas ir pan , o va kvieciu vienas laukas visiskai stagnuoja. Tai trauksiu kvieciukais ir tiek. Nors ir labai nenorejau.

Turbut seja buvai suvelines labai.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...