Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 17 valandų, gediminaske pranešimas:

Pamirštas jau 2m tas skagenas.... Ankščiau taip, buvo NR1, bet kad net nekenčiamas informeris geriau byra, o creator net ant 1,5t lenkė scagena.  

Kuo nekenciamas informeris? Planuoju jo paauginti

Paskelbta

Šiuo metu čia yra naujausias trendas. Pats gali modifikuoti lauko genetines savybes. Tarkim, sumaišai skagen su etana, gauni didesnį derlių su mažesniu išgulimu, pridedi akuotų kviečių, jau šernai nepuola, pridedi ligoms atsparią veislę, tai mažiau purški nuo ligų ir t.t. Manau rezultatas bus tikrai geras.

Prieš 8 valandas, Tomas01 pranešimas:

Būna ir taip. Pasėji sertifikuotą sėklą, užauga 5 skirtingos veislės. 

Paskelbta
Prieš 5 valandas, ramunas.s pranešimas:

Kuo nekenciamas informeris? Planuoju jo paauginti

Po išplaukiojimo viskas ok, bet nuo pat pavasario vaizdas tragiškas palyginus su auginama creator ar kaimynų scagenu.... Taip byra panašiai kaip ir kitos,  bet papildomi nervai taipat kainuoja. Žymiai labiau pavasarinis pelėsis puola, labiau ligos puola, fuzariozė labai puola.... Nesakau kad bloga veislė, bet man nepatinka.... Kažkiek sesiu jo ir šiemet, vien dėlto kad kad creator jau bus c4, tokio didelio atselio neesu sejas jau daug metų... Šiaip linkstu prie delawar ir euforija pabandymui šiems metams....  Tik aplink niekas neturi, ner kur pažiūrėt įprasto sąlygom kaip atrodo. 

Paskelbta
prieš 36 minutes , UkioUkis pranešimas:

O kaip siemet del fuzariozes? Kas nors nepursket siemet javu? Ir kaip atrodo?

Nepurškiau nuo fuzariumo . Viena kita varpa yra ,o šiaip nieko tragiško. Žiūrėta atsėliuotam.

Paskelbta
prieš 45 minutes , UkioUkis pranešimas:

O kaip siemet del fuzariozes? Kas nors nepursket siemet javu? Ir kaip atrodo?

Jau eile metų nepurškiu žieminių. Kolkas viskas čiki. Tik yra pavienių varpų, tripsų pažeistų. Bet ten semkės :) 

Paskelbta
Prieš 17 valandų, gediminaske pranešimas:

Po išplaukiojimo viskas ok, bet nuo pat pavasario vaizdas tragiškas palyginus su auginama creator ar kaimynų scagenu.... Taip byra panašiai kaip ir kitos,  bet papildomi nervai taipat kainuoja. Žymiai labiau pavasarinis pelėsis puola, labiau ligos puola, fuzariozė labai puola.... Nesakau kad bloga veislė, bet man nepatinka.... Kažkiek sesiu jo ir šiemet, vien dėlto kad kad creator jau bus c4, tokio didelio atselio neesu sejas jau daug metų... Šiaip linkstu prie delawar ir euforija pabandymui šiems metams....  Tik aplink niekas neturi, ner kur pažiūrėt įprasto sąlygom kaip atrodo. 

pazystamas ukine savo skagen 20 metu seja, siemet nusipirko sertifikuotos kad atsinaujint tai sake 1-2 segmentais maziau

Paskelbta
Prieš 23 valandas, gediminaske pranešimas:

auginu delawar 2 metai, pernai del lietu kurie truko rugpjuti 2 savaites sudygo varpose visas 20 ha laukas, tai kokybes nezinau buvo pasaras, bet biro  7- 8 t ha, pernai ligu nebvo daug palyginus zemauge veisle,
siemet turiu atseleves tam paciam lauke delawar ir po rapso yra paseta tai bus matyt kaip klase, del ligu tai siemet labai puole dryzlige, nors dariau 2 purskimus. 

Paskelbta
prieš 24 minutes , u.k aurimas pranešimas:

auginu delawar 2 metai, pernai del lietu kurie truko rugpjuti 2 savaites sudygo varpose visas 20 ha laukas, tai kokybes nezinau buvo pasaras, bet biro  7- 8 t ha, pernai ligu nebvo daug palyginus zemauge veisle,
siemet turiu atseleves tam paciam lauke delawar ir po rapso yra paseta tai bus matyt kaip klase, del ligu tai siemet labai puole dryzlige, nors dariau 2 purskimus. 

O kaip del purskimo ant varpos? Purskei ar ne?

Paskelbta
prieš 6 minutes , belarus52 pranešimas:

Kur dalis varpos serga dalis sveika, ta sveikesnė dalis išgyvens? Veislė Tobak daryta du purškimai nuo ligų. Ant varpos nepurkšta. 

IMG_20220711_210533.jpg

IMG_20220711_210529.jpg

IMG_20220711_205621.jpg

Kiek vadyba sakiusi tai pabalusi dalis nudzius ir bus uzdiovinti grudai ten. Pas save daug turi lauku su tokiom varpom ar tik protarpiais?

Paskelbta
prieš 24 minutes , UkioUkis pranešimas:

Kiek vadyba sakiusi tai pabalusi dalis nudzius ir bus uzdiovinti grudai ten. Pas save daug turi lauku su tokiom varpom ar tik protarpiais?

30ha tobako tokio, realiai visam lauke kokia 10% pažeistų varpų

Paskelbta
prieš 15 minutes , Mantas2342 pranešimas:

Nepurškei ant varpos?

Parašyta,kad nepurkšta.

Aš purškiau bet ir pas mane yra.

Žinau kas purškė brangiais mixais ir irgi taip yra.

Mūsų krašte išvis yra tokių plėmų,visiškai sausų augalų.

Paskelbta
prieš 22 minutes , Robertas08 pranešimas:

Parašyta,kad nepurkšta.

Aš purškiau bet ir pas mane yra.

Žinau kas purškė brangiais mixais ir irgi taip yra.

Mūsų krašte išvis yra tokių plėmų,visiškai sausų augalų.

Tai dar visa tai priklausi ir nuo veislės , dirvos, ar atsėliuota ar šlapia. Kas ,kad purkšta,bet gal pavėluotai purkšta ir nesuveikę.

Paskelbta
prieš 21 minutes , belarus52 pranešimas:

Ne. 

Tai pasekmės  ir matyt veislė jautresnė, aš nepurškiau ir ,bet skagene ir etanoj vieną kitą varpą tokią galima rast bent kol kas . Tai bent tiek gerai.

Paskelbta
prieš 16 minutes , Mantas2342 pranešimas:

Tai dar visa tai priklausi ir nuo veislės , dirvos, ar atsėliuota ar šlapia. Kas ,kad purkšta,bet gal pavėluotai purkšta ir nesuveikę.

Nu pas mane vienam lauke kur buvo pudymas, rapsai ir dabar kvieciai  yra pabalusiu segmentu varpose. Maniau senai kvieciai buve tai praslys...

Paskelbta
prieš 22 minutes , Mantas2342 pranešimas:

Tai ir fungis silpnas ir atsėliuota ir dar iš po noraginio.

Po plūgo vos po vieną įmanoma rast.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...